Трябва ли майка му да научи?

• 22 952
  • 610
  •   1
Отговори
# 570
Ооо да бе, баш пък любовницата на мъжа си виждам хахах
Не се вземайте толкова насериозно някои.
Ако това е твоето семейство по снимките и това е първият ти мъж ти казвам браво, но се моли да не попадаш на такива като Деси, щото тогава друга песен ще запееш. И няма да е заради децата, ами ще е какво намери толкова в нея, примерно. Щото ти вече ще си му омръзнала и децата ще му досаждат, а пък е по-лошо да имат за любовница млада, красива, необвързана и ненатоварваща ги с нищо женичка за удоволствия.
Подчертавам не ме страх, че мъжът ми може да си хване любовница, него повече го е страх, че аз мога да си хвана любовник и няма време да мисли за себе си Mr. Green
Ма и да си хване, кво?И аз ще си хвана, много важно.
Саркастичният ми тон е продиктуван от отношението на авторката към самата себе си, към ситуацията и към начина й н амислене. Не я осъждам че е направила грешката да повярва и примерно да се влюби..други са причините, а пък за комплекси аре да не си говорим, а?
Щото вие може се пънете тука, ама съм си хард по принцип нямам маска за пред виртуалните си приятели.

# 571
А ако тези роднини не го искат?

Нещо ще се промени ли? Поне ще знае със сигурност искат или не.

А ако го отхвърлят?

И какво?

А ако го обидят и наранят?

В присъствието на майката?  Laughing

Това ли е правилното?
Не мисля

Аз пък мисля че точно така трябва да  постъпи. До какво ще доведе ще разбере когато го направи.

пс. вагабонд, прекаляваш.

# 572
Който иска да го види, ще дойде сам.
Аз пък съм почти убедена, че бабата знае.

# 573
...Ма и да си хване, кво?И аз ще си хвана, много важно...

Е, нЕма що, то пък едно щастливо семейство това...  Tired

Delusion, много лесно правиш изказвания, от които нямаш понятие.
Но ако държиш, мога да ти напиша на лични какво, как и защо.
Не казвай "Хоп!", преди да скочиш.
 Wink

# 574
 Явно грешно съм разбрала въпроса ти, помислих че се притесняваш, че тя ще остане ощетена от начина, по който си кръстила темата. Няма значение.

За да те успокоя малко, ако мога, ще ти споделя, че от много малка не живея с баща си и не контактувам с неговите роднини. Повярвай ми, липса не съм усетила и за 1 секунда!!! Детето ти е още много малко и сега е момнта да си вземеш живота в ръце и да помисли как ще изграждаш света му за напред. От мненията ти, които успях да прочета, оставам с впечатление, че сама си преценила човека до теб...Помисли има ли смисъл да го оставяш в живота на детето си като фигура, която ту идва, ту изчезва. Това би било мноооого по-болезнено за сина ти, отколкото пълната липса на единия родител(по-точно бащата). Мисли сега, докато малкия още нищо не разбира и вземи решение.

# 575
mini mouse,няма как да зачеркна таткото защото той иска да вижда детето си и го вижда.Аз не ходя в тях да му го натрапвам.Лошото е,че след година,две ще ме пита защо татко не е постоянно снас и ще трябва да му кажа за истинското семейство на баща му.Няма как да се избегне това.

# 576
миличката-да бабата знае,той никога няма да се разведе,жена му е номер едно за него...разбрахме ти позицията.Има ли смисъл през два три поста едно и също без никой да те пита?

# 577
Деси, а ти с майка му говорила ли си някога лично, по телефона например, всъщност, ти имаш ли нейният телефон, чувате ли се  newsm78

# 578
миличката-да бабата знае,той никога няма да се разведе,жена му е номер едно за него...разбрахме ти позицията.Има ли смисъл през два три поста едно и също без никой да те пита?
спокойно де, изказвам си позицията съвсем нормално.
какво ти преча толкова?  Tired

# 579
Имам домашния им телефон ако случайно нещо се наложи,но никога не съм звъняла там.Един път съм говорила с нея по телефона,преди време.Той искаше да се запознаем с майка му макар и задочно.Никога не съм имала желание да се "навирам" в семейството му защото знам,че не ми е там мястото.
Миличката-нищо против,но тя позицията ти е една и съща....

# 580

Wink

Хайде де Безгрешната,  с нетърпение чакам да ми обясниш от кое си нямам понятие.

# 581
Имаш ралично мнение, ко пречиш, аре да се чупим , че ще ни набият след малко hahaha
И аз зададох няколко смислени въпроса, на които никакъв отговор не получих, ама после ме обвинявате че се подигравам..

# 582

Wink

Хайде де Безгрешната,  с нетърпение чакам да ми обясниш от кое си нямам понятие.

Обяснила съм ти, просто пишех до сега.

# 583
Обяснила съм ти, просто пишех до сега.

Твоят опит няма нищо общо със случая и правиш някакви безумни аналогии.

# 584
Много забавно беше. WinkКъде стеее?Или беше по-лесно когато бяхте "всички,но не за един,а срещу един"?

Общи условия

Активация на акаунт