Трябва ли майка му да научи?

• 22 952
  • 610
  •   1
Отговори
# 585
Хем те боли, хем те сърби.
Безнадеждна си, затова и само чета вече, а не участвам в цирка, стана ми скучна.  Simple Smile

# 586
Обяснила съм ти, просто пишех до сега.

Твоят опит няма нищо общо със случая и правиш някакви безумни аналогии.

Не, просто ти не си ме разбрала, сега го направих малко по- цветно.
Както и да е, казах каквото исках на авторката, да й пожелая още веднъж успех в живота  bouquet и стига ми толкова в тази тема.

# 587
Имам домашния им телефон ако случайно нещо се наложи,но никога не съм звъняла там.Един път съм говорила с нея по телефона,преди време.Той искаше да се запознаем с майка му макар и задочно.Никога не съм имала желание да се "навирам" в семейството му защото знам,че не ми е там мястото.
Миличката-нищо против,но тя позицията ти е една и съща....

Какво викаш?Нямаш желание да се навираш в семейството му ли???  hahaha Joy Mr. Green

# 588
Ооо да бе, баш пък любовницата на мъжа си виждам хахах
Не се вземайте толкова насериозно някои.
Ако това е твоето семейство по снимките и това е първият ти мъж ти казвам браво, но се моли да не попадаш на такива като Деси, щото тогава друга песен ще запееш. И няма да е заради децата, ами ще е какво намери толкова в нея, примерно. Щото ти вече ще си му омръзнала и децата ще му досаждат, а пък е по-лошо да имат за любовница млада, красива, необвързана и ненатоварваща ги с нищо женичка за удоволствия.
Подчертавам не ме страх, че мъжът ми може да си хване любовница, него повече го е страх, че аз мога да си хвана любовник и няма време да мисли за себе си Mr. Green
Ма и да си хване, кво?И аз ще си хвана, много важно.
Саркастичният ми тон е продиктуван от отношението на авторката към самата себе си, към ситуацията и към начина й н амислене. Не я осъждам че е направила грешката да повярва и примерно да се влюби..други са причините, а пък за комплекси аре да не си говорим, а?
Щото вие може се пънете тука, ама съм си хард по принцип нямам маска за пред виртуалните си приятели.

Това май е за мен...да това на снимките е моето семейство...първи мъж и се надявам последен.Дори и да не е последен много важно.Мъже има много....дори и да си хване млада и неангажирана любовница дреме ми.Никога няма да седна да рева и да се тръшкам защо го е направил.Искал е направил го е - прав му път.Дори и да стане никога няма да обвинявам момичето а само него.Макар,че той няма време да се усмихве още по-малко любовница да търси. Mr. Green

# 589
Ами да-толкова ли ти е странно?Как според теб съм се навряла в семейството му?

# 590
Деси, ставаш смешна, особено ако сега си въобразяваш, че някой е срещу теб Naughty
Ти просто не приемаш различно мнение и си мислиш, че ние се заяждаме, дойде една безгрешна да ти удари едно рамо и цъфна. Ако си мислиш, че за мен специално личният ти проблем е някъв фактор не се ласкай толкова не е. Дадох си мнението няколко пъти, както и много други, ама ти си решила вече, така че защо пусна цяла тема не разбирам?
Както и да е, аз утре като се събудя, ако се събудя, разбира се, няма да мисля за твоя порблем, а ще си мисля за мите, които са от съвсем друго естество и не съм си ги направила сама, а ти ще продължиш да си мислиш как да се харесаш на всички тук и как да си решиш проблема  в своя полза, т.е. как да дръпнеш чуждия мъж към себе си. Защото от повечето ти постове това лъха, колкото и да си мила и добронамерен. Прекаления светец и богу не е драг, ти казах още мнооого в началото.
Много комплекси имаш и въобще не звучиш да мислиш като улегнала 33 годишна жена с дете.
Съжалявам, че ти е неприятно, но това е моето мнение.
И мен са ме обиждали тука, но аз не съм се втелясала толкова, защото съм наясно че тук всеки може да напише каквото си иска, погледни ми по-ранните постове към теб в тази тема. Или не ти изнася да ги прочетеш, щото в отчаянието си виждаш само черни неща и обиди..
Твой проблем.
Аз си лягам, спирам да се напъвам тука, мисля че дадох достатъчно от себе си за теб.
Лека на всички Hug

# 591
.Дори и да стане никога няма да обвинявам момичето а само него.Макар,че той няма време да се усмихве още по-малко любовница да търси. Mr. Green[/b][/color]
Абе то любовницата не винаги съзнателно се търси, понякога тя просто се случва. А това, че мъжете са много заети с работа, никак, ама никак не може да им попречи. Wink

# 592
.Дори и да стане никога няма да обвинявам момичето а само него.Макар,че той няма време да се усмихве още по-малко любовница да търси. Mr. Green[/b][/color]
Абе то любовницата не винаги съзнателно се търси, понякога тя просто се случва. А това, че мъжете са много заети с работа, никак, ама никак не може да им попречи. Wink

Така е ,ама и ние не сме от дърво нали.Винаги ,всеки може да си хареса и намери някой.Затова каквото е такова-здраве да е.Мъже и жени много.Всеки си търси щастието.

# 593
... За жена му-хич и не се натискам да се развешда ...

Почти ти повярвах. Защо тогава пускаш теми, че те е излъгал и си седи там? Щом те устройва сегашното положение, за какво ти е да променяш нещо  Rolling Eyes

...
... Не може ли тя да му пере,чисти,вдига,слага,а аз да получавам останалото...? WinkТАка сме ние кучките...

Не може. И той пере, чисти, вдига и слага. Това е семейството.
Не знам кого заблуждаваш, но като те чета и краката ще му миеш само и само да е при теб ...

Попитах те преди няколко страници как си представяш живота след години? 15 примерно? Не ми отговаряй, само се замисли и не си пропилявай живота, с него или без, но тръгни на някъде.

# 594
Не се сърди-този постинг ми беше ироничен.

# 595
Е, то това невинно дете не се е пръкнало от непорочно зачатие, нали?!
Не исках да квалифицирам авторката, обаче ме издразни, по принцип избягвам да съдя другите.
Дразни ме с това, че е нагла въобще да си задава такива въпроси. Нали уж била поела цялата отговорност и знаела какво я очаква, когато роди детето? Какво търси под вола теле?!
Ми дразни ме, бе!Няма да я милосвам!Щото не ми е мила и не я съжалявах хич, щото сама си го е направила, но съчувствам на горкото дете, че е попаднало в тази ситуация без да иска, без да е виновно, а дори няма и представа!
Какво да я жаля!?Тя да не е пожалила някого?!Че и на майката на човека ще казва!Ми ако не знае жената и получи удар, или пък нещо се случи? Ами, ако пък знае и наистина не иска да има общо с това дете? Е, какво?!А?
Мъжът пък въобще няма да го квалифицирам!
Тъй, че можете да определяте като груба и каквато си искате, но следя темата от самото начало и все повече ми се затвърждава мнението за задните помисли на авторката.
Тя си противиречи. Какво по- ясно от това?
Но животът си е нейн, тъй че да се оправя, както знае. Ако й е хубаво да си стои тука и да благодари на онези, които я съжаляват и да се сърди и фръцка на такива като мен. Слабо ме вълнува, аз нямам деца от чужди мъже, че и умишлено създадени!И да, сигурна съм, че и моят мъж, колкото и да е смотан на моменти, няма да ме изостави, ако някоя реши да му ражда деца. И аз бих му помогнала да издържа детето си. Въпрос н авъзпитание и отговорност. Като не си е държал човечетата, където трябва, ще си носи отговорност. Няма даже д аму се разсърдя и няма да имам нищо против детето. И само защото аз не съм му родила дете, не значи че ще ме остави заради някоя, която ме е изпреварила, че и ще я запознава с родата хахахахаха!!!!!

Всички разбрахме вече, че Деси много те дразни...и сссссъъъссскането ти дразни още повече и започна да пръска даже  Laughing

Моли се само да не ти се случва това, кето си написала, че съвсем друга ще я запееш...никога не знаеш какво те чака зад ъгъла...мдаааааа научи си урока да не казваш "никога" и чак тогава си развявай злобата : )

Евала на авторката, че досега не е паднала до твоето ниво...По-силна е отколкото някои си мислят...мдааааа...Хайде скачай : )

# 596
Liann,защо изобщо обръщаш внимание?На мен не ми пречи негативизмът им.Даже не се старая да ги цитирам те колко си противоречат,макар,че умират да ровят в стари мои постинги с тази цел.Егати смисъла на прекарвания от тях ден....

# 597
Не се сърди-този постинг ми беше ироничен.

Извинявай, темата е прекалено сериозна, за да предположа.

Последно - "убива" те неяснотата, ако дойде при вас - ок, ако остане окончателно при другата, ще го преболедуваш и ще си оправиш живота, но не стой прекалено дълго в това положение, защото ще си скапеш и нерви, и живот, и всичко. 4 г. са достатъчно време за решение.

Liann, ок, де, съгласна съм донякъде, но ти би ли планирала дете от мъж, който е доказал, че думата му не струва нищо? Пък и не е станало изневиделица, имала е време да помисли. Не ми казвай, че нямаме право да кажем, че никога няма да родим така  Stop

# 598
Не се сърди,темата наистина е сериозна,но просто на моменти разпитите ми идват в повече и затова ме избива на ирония.Те отговорите са им от ясни по ясни,но им е удоволствие да ми задават едни и същи въпроси с мисълта,колко ли ме боли от това.
И аз искам тази неясна ситуация да се изясни по какъвто и да е начин и да започна живота си или с него(което е малко вероятно)или пък сама.Просто наистина тази неизвестност ме убива.

# 599
Точно това се опитвам да кажа...никога не казвай никога...Теории и принципи стават на пух и прах много бързо...това е животът  Laughing
Само по-малко подскачайте "Аз никога".....

Общи условия

Активация на акаунт