Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 701
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Калиопа, в момента група достойни за мен българи се борят срещу неправдите, свързани с проблемния прием на деца в ЦДГ и лишаването от социални придобивки.

За училище няма никакъв проблем!!!!!!

# 436
  • Пловдив
Мече, дано да няма...
Не съм толкова сигурна, че няма да има проблем...с РИОКОЗ...

# 437
А "неуточнен имунизационен статус" ?   Thinking

Че ЛЛ-то не помни какво е писала...  Mr. Green  Моля ви, това са глупости... Статус е важно какво значи, намерете значението на думата и не се хващайте на такива простотии... Пълен имунизационен статус не означава всички ваксини да са сложени...

# 438
Поръчала съм си книгата за ваксините, но искам да ви питам преди да я почна (понеже и аз съм от колебаещите и лутащите се, още): не мислите ли, че всеки всичко може да напише с цел сензация и "котировка" на писанията му? Да уточня, че не се заяждам, просто размишлявам (нали за мен е книгата - за "мислещи" родители;-))

# 439
Поръчала съм си книгата за ваксините, но искам да ви питам преди да я почна (понеже и аз съм от колебаещите и лутащите се, още): не мислите ли, че всеки всичко може да напише с цел сензация и "котировка" на писанията му? Да уточня, че не се заяждам, просто размишлявам (нали за мен е книгата - за "мислещи" родители;-))

Може, разбира се.
Но никой не би си осакатил детето, търсейки сензация.
А пострадали от ваксините - безброй.
Кой по- леко, кой по- тежко, кой фатално....
 Sad

# 440
Бенджи, не ме притесняват Риокоз, ама въобще, честно. Нещо ми писна и запалих моторетката. А когато съм ядосана, съм най-хладнокръвна и трезвомислеща!

В краен случай ще си платя глобата, но ме съмнява и дотам да се стигне.

# 441
Suzza, аз прочетох книгата на д-р Атанас Гълъбов. В нея е описано подробно за ваксините и съм убедена че неискам да слагаме на дъщерями. Днес обаче след  натиска от страна на педиатъра ни се разколебах малко дали не греша все пак. Няма как да обориш доктор, който му е набивано в главата колко са полезни ваксините независимо от фактите които излагаш. В такива случаи ти казват, че говориш глупости.
Мечка Малинарка , дано тази група българи се преборят срещу неправдата да не приемат деца в ЦДГ.
Дано наистина да няма проблем с училището.

Споделете вашия опит с детските градини и училището как се справихте?

# 442
Аз чакам скоро въпроси от страна на училищната мед.сестра Laughing защо липсват три ваксини на голямата мечка.
Малката няма да има още повече, но не смятам да ходи и на градина.
Всъщност и да ходи, при нас няма проблем в малкия град...

# 443
. Днес обаче след  натиска от страна на педиатъра ни се разколебах малко дали не греша все пак. Няма как да обориш доктор, който му е набивано в главата колко са полезни ваксините независимо от фактите които излагаш. В такива случаи ти казват, че говориш глупости.

Калиопа,защо се чувстваш дльжна да го слушаш и да оборваш доктора?
На кого е нужно?
Когато си взела решение за себе си и детето си не е нужно всичко това.
Освен това целта им е само една.Да ваксинират колкото се може повече хора(най вече деца защото децата нямат лоби и право на избор).
С децата ни могат да правят произволни неща.Не виждате ли?Принудени сме да ваксинираме сьс закон...забрани за детска градина,училище,ходене в чужбина,отнемане на родителски права и тн.
Ако ваксинирането беше благодат всеки щеше да се реди на опашка да ваксинира и няма да има нито една реклама за ваксини,така както няма реклами за нищо полезно и смислено.
Още ли има слепи хора и не го виждат това?

Твоят лекар можеш веднага да го обориш,но не си била подготвена.Но няма смисьл защото той няма да се промени и ще си навлечеш неговата омраза.(което всьщност е добьр повод да се оттьрвете от него).
Колкото по арогантни и злобни,толкова по некомпетентни и опасни.
Колкото повече титли,толкова по сьмнителни в корупция и марионетизьм на Фарма индустрията.
Няма професор,който да не дьржи акции на някоя фирма за лекарства и да прави това,което мисли.
Едно блато,пьлно с мрьсна сьвест и престьпления.И когато някоя роза се опитва да цьфне,веднага блатото я погльща.

# 444
КАЛИОПА, както са ти препоръчали прочети книгата на Коток, вземи си и книгите на д-р Робърт Менделсон (американски педиатър) - няма да съжаляваш!!!

Книгите може да ги поръчаш от тук - http://homeohelp.eu/knigi-na-balgarski-ezik-homeopatiya.html   като предстои да излезе и още една, ето тази

А ето и една статия за размисъл - Удивителното здраве на неваксинираните деца!

# 445
КАЛИОПА, аз още не съм чела Коток и каквото и да е друго. Четох листовките, видях реакция при детето ми и това ми стига. Ако слушаш внимателно и четеш между редовете официалната литература Simple Smile не ти трябва друго, за да разбереш за какво иде реч.

# 446

Тази статийка искам да я постна тук, щото не всеки чете линкове...  Grinning

Проваксинаторите – съвременните последователи на Кашпировски  

На повечето от вас може да ви е тъжно, че лятото свършва. Нo има едни хора, които очакват края му с огромно нетърпение – проваксинаторите. Както обикновено по това време на годината, те се готвят активно за жътва, защото тяхната жътва е през есента. Очаква ни дежурната канонада от масирани реклами по всички медии и серия от медийни изяви на стари и нови хрантутници на фармафията.

Най-вероятно ще бъде направен още поне един опит за последно доизцеждане на медийния потенциал на д-р Мангъров, но той вече е на изчерпване, така че в ролята на централен нападател сигурно ще бъде новата звезда – доц. Евгений Генев, председател едновременно и на Българската педиатрична асоциация, и на новосъздаденото Българско сдружение по ваксинопрофилактика (да ни е честито!), подкрепян активно от свежи мераклии за слава.

Новости в репертоара, обаче, едва ли ще има – ще се прилага доказалата се в практиката система, въведена за пръв път от прочутия телевизионен хипнотизатор Кашпировски преди повече от 20 години. Тогава братушката всяка неделя излизаше на екрана и провеждаше сеансите си, включващи популярното (цитирам по памет) „Едно... вие затваряте очи... две... вие се отпускате... три... четири... в душата ви се възцарява мир... пет... шест... вие забравяте проблемите си...” и т. н.

Удивително е колко силна е приликата между сеансите на Кашпировски и вестникарските, телевизионните и радио сеансите на проваксинаторите.

„Едно ... вие затваряте очи. Отлично. (Обичам ви, когато сте със затворени очи.) Ваксините са безвредни ... две ... джобовете ви се отварят. Ваксините са безвредни ... три ... каните ни да бръкнем в тях и да вземем колкото си искаме, защото ние сме вашите първи закрилници, а имаме нужда от вашите пари. Ваксините са безвредни ... четири ... този път имаме нужда от много повече пари, защото ваксините стават все по-скъпи. Ваксините са безвредни ... пет ... с вашите пари ние ще купим ваксини, които ще ви предложим безплатно, по възможност – задължително. Ваксините са безвредни ... шест ... който се ваксинира е юнак, който не се ваксинира е глупак. Ваксините са безвредни ... седем ... браво, че ваксинирахте детето си. Ваксините са безвредни ... осем ... о, детето ви е направило гърч от ваксината? Това е съвпадение – „след това” не означава „поради това”. Ваксините са безвредни ... девет ... усложненията след ваксини са 1 на 1 милиард. Ваксините са безвредни ... десет ... о, вече има 10 деца с усложнения след ваксини? Това е сигурно доказателство, че те не се дължат на ваксините. Научно доказано е, че усложненията след ваксини са 1 на 1 милиард. Ваксините са безвредни ... единадесет ... о, „учени” доказали, че ваксините увреждат деца? Не им вярвайте, това не са учени. Вече не са, вече ги изгонихме от храма на научната медицина. Вече са шарлатани ... о, звучат ви достоверно? То е защото сте зомбирани от антиваксинистите, които искат да ви вземат парите ... дванадесет ... е, хайде, стига толкова.

Докато мъдрите мъдруваха, лудите се налудуваха – направихме добри пари и от тази кампания, кампанията е към края си ... добре ще ми се отрази една заслужена почивка, която отново няма да платя от джоба си ... единадесет ... обичам тропическите морета, така ме зареждат ... десет ... девет ... обичам я тази фармацевтична компания, защото има „служебни” хотели на много тропически морета, където почиват заслужили труженици като мен ... осем ... вие се пробуждате ... седем ... след ваксинацията детето ви вече 9 месеца не е спряло да кашля? Не бъдете глупави – „след това” не означава „поради това”. Усложненията след ваксини са 1 на 1 милиард. Ваксините са безвредни ... шест ... о, вие имате едно дете и за вас усложненията след ваксина изглеждат като 100 на сто? Значи все пак се поддадохте на пропагандата на шарлатаните-антиваксинисти ... пет ... о, и вие вече сте антиваксинист? И то само защото детето ви е болно? ... четири ... не бива да казвате на другите, защото така ще поставите под заплаха здравето на милиони български деца. Ваксините са безвредни ... три ... о, вече сте много? Искате да ни давате под съд, задето сме разболели децата ви? Напразни усилия – никой съд няма да ни осъди ... две ... а, този съд взе, че ни осъди !!! ... едно ... Накъде отива този свят?! Какво ще стане с нас, ако всеки започне да вярва на здравия си разум?!

Хоп, министерството ни оряза парите - СТАЧКААААА!!!!”

„P. S.
И не забравяйте – ваксините са полезни!
На мен ми помогнаха много и продължават да ми помагат.
И забележете – без да съм си правил и една ваксина през последните не знам вече колко години!
Хайде, чао. Отивам да си стачкувам.”

от тук.

# 447
  • София
Как съжалявам, че не се усетих по-навреме и малкия има ваксините от болницата! Ямно и само те са достатъчни, за да имаме тия пролеми с хреми и кашлици. сега е на Сулфур, дано вече помогне.

# 448
Нашата лекарка не ми направи никакъв проблем. Каза - щом искате, имате право да ги откажете, само ще трябва да се подпишеш. Но не каза къде, нищо не извади....
Знам за други лекари в града, които звънят в РИОКОЗ, прилагат натиск, заплашват, дори при деца с реакции.
Имам бележки за социалните за двете каки, но не посмях да искам и за Тео.

# 449
Ако ваксинирането беше благодат всеки щеше да се реди на опашка да ваксинира и няма да има нито една реклама за ваксини,така както няма реклами за нищо полезно и смислено.
Ако ваксините са безопасни и ни предпазват от болести и нямат странични ефекти, самите фармацевтични компании щяха да лобират да се забранят със закон.

Общи условия

Активация на акаунт