Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 732
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
е, не могат да пренасочат парите, веднъж щом са ги въвели. Най-малкото родителите ще се надигнат. Дори и да не са задължителни, те са длъжни да осигурят ваксини. Но може да се заявяват от родителите и да се доставят според бройката, а не да се въргалят по подовете. Обаче за това трябва организация, а те нямат никаква- само една безконечна бюрокрация..

# 586
е, не могат да пренасочат парите, веднъж щом са ги въвели. Най-малкото родителите ще се надигнат. Дори и да не са задължителни, те са длъжни да осигурят ваксини. Но може да се заявяват от родителите и да се доставят според бройката, а не да се въргалят по подовете. Обаче за това трябва организация, а те нямат никаква- само една безконечна бюрокрация..

smile3501 smile3501 smile3501

# 587
  • в матрицата
г-жа Претенция, как е възможно, зрял човек, директор на ДГ да говори такива глупости  Shocked Тя какво иска, да я съдиш за обида ли?
Какво ти трябва да ДГ?

# 588
Нищо не ми трябва за ДГ, Сузза. Само да споделя с вас. Затова питам за такава тема.
Добре,Мече!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 17:50 от г-жа Претенция

# 589
Ох, милата тя...Ми няма тук къде....освен - знаеш!

# 590
Не знам дали сте видели това - Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма, мен много ме обнадежди, че нещата ще започнат да се променят в глобален мащаб... макар че, може и още по-силен отпор сега да се вдигне от фармацевтичните компании, кой знае  Thinking

# 591
  • Пловдив
Минахме Комисия: освободиха малкия за 1г., но реално след 4 -5г. са следващите ваксини.   Peace

# 592
Браво, Бенджи! (на какво основание ви освободиха, че не съм чела Embarassed, или....да видя на друго място)

# 593
  • Пловдив
АД.  Wink

Там не съм писала...

# 594
Лелееееееееееее, представям си колко дечица с АД бодат и бодат....Само в нашата отчетна има две.

# 595
  • Пловдив
Знам.  bowuu

И на нашите така до 2г. слагаха всичко, и никой не ни казваше, че може да има връзка с ваксините, и че влошаването след ваксина, наистина е свързано с ваксината...
И ти казват, че АД не е основание за освобождаване...

Обаче, ако се заинатиш и поразтърсиш, може...

Затова го и пиша тук.  Peace

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 15:04 от *Бенджи*

# 596
  • Пловдив
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво е АД?

# 597
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво е АД?
Атопичен дерматит.
http://www.puls.bg/illnes/issue_49/

# 598
Не знам дали сте видели това - Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма, мен много ме обнадежди, че нещата ще започнат да се променят в глобален мащаб... макар че, може и още по-силен отпор сега да се вдигне от фармацевтичните компании, кой знае  Thinking

тъкмо ровех из форума за да го публикувам...
от американците можем ад се научим на нещо добро - съд до дупка.

остава въпроса обаче "Да ваксинираме ли децата?"
Според мен е безотговорно да не ги ваксинираме, но кой ни гарантира качеството на ваксините и кой информира за рисковете?

# 599
Спиране на ваксини!!! Това е истината. И още по-добре ще е да става поетапно, тоест постепенно хората да си отварят очите, а не изведнъж.
Вече забелязвам, че и моите деца, и тези на близки боледуват по-леко. Даже имахме контактни с морбили, които нямат ваксина, не се кърмят отдавна, а не прихванаха.

Общи условия

Активация на акаунт