Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 716
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
привет майки на деца без ваксини;дайте ми съвет как пратихте децата си на градина.

кой както може
засега

Ако си убедена, че това е най-доброто за детето ти, все ще намериш начин.

# 631
Да се похваля, вчера получих книгата на д-р Александър Коток и започнах да се образовам.  Grinning

# 632
Да се похваля, вчера получих книгата на д-р Александър Коток и започнах да се образовам.  Grinning

И аз, и аз (какво съвпадение)

# 633
  • Пловдив
Току що чух потресаваща новина по Радио 1 и бързам да пиша  Mr. Green

Според американско проучване, бебетата боледували 41% по-рядко от грип, ако майките им били ваксинирани през бременността с противогрипна ваксина  Shocked

#2gunfire

# 634
  • Пловдив
 Shocked

Нали бременността е "противопоказание" за ваксиниране?!?

ПП: Бенита, честито!  Heart Eyes

# 635
В отчетната за разговориха за противогрипни ваксини и една майка от САЩ каза, че тамошните лекари горещо препоръчвали тази ваксина за бременни .

# 636
Току що чух потресаваща новина по Радио 1 и бързам да пиша  Mr. Green

Според американско проучване, бебетата боледували 41% по-рядко от грип, ако майките им били ваксинирани през бременността с противогрипна ваксина  Shocked

#2gunfire

Тъй ли!?  newsm78    От кой грип? Свински, птичи, кози или някой от безбройните щамове "обикновен" грип? Ама уточнявайте ги тези неща, може ли такова нещо...  Mr. Green

# 637
Вече съвсем откачиха. Против хепатит да се имунизираш, разбирам. Но за грип, при положение, че нямаш хронично заболяване, си е направо ...
Аз отчетната съвсем я изпуснах.

На някой от вас детето да се е разболявало преди годинка? Моята дъщеря вдигна температура за пръв път на 14 месеца след като започна да яде повече твърда храна за сметка на млякото. Досега няколко пъти е вдигала температура, минавала е само на кърма и за ден-два сама се е оправяла без никакви лекарства. Не знам обаче отсега нататък как ще се лекуваме.  newsm78

# 638
Преди годинката нямахме болежки.Само една Т, но нея я диагностицираха от зъби.Но Алекс си е ваксиниран, ако питаш за разболявания при неваксинираните деца. Peace

# 639
И моето е ваксинирано до годинка. Просто от познат лекар знам, че малките бебета някак си се оказват защитени от въздушно-капкови инфекции. Т.е. не боледуват от грип.

# 640
И моето е ваксинирано до годинка. Просто от познат лекар знам, че малките бебета някак си се оказват защитени от въздушно-капкови инфекции. Т.е. не боледуват от грип.
И при нас така. Само че голямото дете имаше една странна ангина на 11 месеца.

# 641
  • в матрицата
Аз пък твърдя обратното - като препатила. Племенникът ми влачеше всякакви вируси, и за първи път вдигна  Т над 39.00 на месец и половина, а има само 2те ваксини от родилното и изцяло на кърма го 6месец. Дадох и хомеопатично лекарство и за няма и 5 часа се оправи, нито хрема, нито Т

# 642
  • Дивия Северозапад
И аз твърдя обратното. Баткото донесе на дребната някакъв вирус, когато тя беше на 14дни. Три дни беше с 39градуса Т. Давах вит. С и се оправи. Само на кърма е, без вода и т.н. Не е ваксинирана дори в родилното.

# 643
В отчетната за разговориха за противогрипни ваксини и една майка от САЩ каза, че тамошните лекари горещо препоръчвали тази ваксина за бременни .
Нали населението на планетата трябва да намалее според нечии планове... Mr. Green

Баткото донесе на дребната някакъв вирус,
На мен ми е интересно как вируси и бактерии дебнат навсякъде и се чудят кой да си харесат...
Как ли сме живи досега като толкова много животинки искат да ни уморят?!?

Както се вижда няма значение дали детето е ваксинирано или не, за да се разболее. Значи причината е другаде...

# 644
Има проблем със субтитрите на филма. Излиза ми на екрана това:
http://0.DMCA-removal-from-Google/subs/9f8b1811dc39dc615848826ff … %20The%20Dark.sub

Ми точно. Като кликна и ми дава направо да ги сейввам.
На мен ми излизат направо субтитрите написани и никъде не ми дава да сейвам. Да не би при мен да не се получава. Иначе и друг път съм дърпала филми и знам как трябва да бъде, но това е различно.

Общи условия

Активация на акаунт