Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 713
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Дай един мейл или скайп на лични, ще ти ги пратя.

# 646
  • Кьолн
Здравейте! Искам да ви попитам какви са страничните действия на "Ваксигрип"? Може вече да сте писали но с тия бебчета нямам време да чета. Дъщеря ми е на 16г и днес си я би. Но тази вечер се почувства зле и повърна.Утре ще я заведа при педи, но сега съм разтрвожена. Предварително благодаря!

# 647
Защо не прочетохте листовката предварително? Не се заяждам и не ви упреквам.
Страничните реакции може да са страшно много..... Tired и от най-различно естество.

# 648
  • Кьолн
Винаги чета листовките и дори си ги пазя. Ама този път какво ми стана не знам Embarassed Тя за трета година си бие ваксина,но все различни. Не че се оправдавам, но никога е нямало проблем. Веднъж невнимние... Много съм разтревожена.

# 649
Shocked
Нали бременността е "противопоказание" за ваксиниране?!?

хъм, май и това е променено. В страницата на тукашния серумен институт се разрових и за противогрипната ваксина пише, че бременни и кърмещи, нормално (т.е. ако нямат други противопоказания) могат да се ваксинират  Shocked .  Но за против свински грип ваксината, бременните и кърмещите би трябвало да се обърнат към ЛЛ за консултация......

да, и двамата са имали неразположения преди годинката. Баткото е с 3 ваксини, първата на 3 м. последната на 6м., една хеп. Б и 2 пентаксима( имаше и 2 дена температура след хеп.Б). Малката няма.

mozila , позната си беше сложила противогрипна, не знам коя, и 4 дена след това не можа да стане от леглото, с Т , изтощение и повръщане.

# 650
  • Кьолн
Алекси, наистина ли? Леле каква глупост направих ooooh! Като си помисля ,че почти насила я накарах да си я бие... Благодаря ви момичета за бързия отговор!

# 651
...Дъщеря ми е на 16г и днес си я би. Но тази вечер се почувства зле и повърна...
Аз точно  на тази възраст 15-17 си разбих непоправимо имунната система след ваксина.
Не казвам, че сега ще стане същото, но просто ми стана неприятно, че някой повтаря грешките ми!

Съпруг на chukchi

# 652
mozila  , не мога да не се обадя  - голяма грешка  Tired ! Ако искаш пиши ми на лични да ти кажа с какви хомеопатични да я стабилизираш .

Имам приятелка , която си сложи противогрипна ваксина без да предполага , че е забременяла . Е , получи тубарна бременност , загуби си тръбата и ... така .Чак сега след толкова време е склонна да повярва , че на това се е дължало , а и лекари около нея вече така й го обясняват.

Друга близка след такава ваксина / и тя 3-4 годиниподред я слагаше , без проблем и много доволна / получи фациалис , който така и не се излекува напълно .

Обикновено подтиснатата от ваксини имунна система е слабореактивна - такива деца или не вдигат изобщо температура или тя е субфебрилна .

# 653
  • София
Здравейте,

При поредна консултация на бебето ми лекарката каза, че има атопична кожа. Питах я това атопичен дерматит ли е и тя каза "да".
Забелязах петната по-суха кожа почти веднага след втората ваксинация Pentaxim и Synflorix. Наскоро четох тук за мама, която е освободила детето си от ваксинации заради АД. Интересува ме как точно става освобождаването, от кои ваксини и за колко време?
Междувременно за АД ще се обърна към хомеопат.

# 654
Мамата е от Пловдив, в София комисията не е така благосклонна...  Confused Трудно освобождават, а на основание АД май нейния случай е прецедент. Но трябва да се опита де.

Личният ви лекар уведомен ли е, че петната са се появили след ваксината?
Искайте от него да докладва тази реакция.

# 655
Наистина в периода на пубертета е още по-сложно. Дано ти се оправи момичето по-бързо, вероятно е развила грипоподобни симптоми. Не скачай на хомеопатия без добър хомеопат! Лекарствата за всеки са различни!

Като се замисля, на малкото ми хлапе отстрани на колената се появяват такива петна по-суха грапава кожа. Интересно е, че не е на мястото, което се допира до земята, като лази, а съвсем отстрани.... newsm78 Не съм виждала атопична кожа.
Петната са големи, леко белеят на фона на останалата кожа и сякаш върху тях има бабунки, които бабунки понякога леко червенеят. Thinking

# 656
  • София
Мамата е от Пловдив, в София комисията не е така благосклонна...  Confused Трудно освобождават, а на основание АД май нейния случай е прецедент. Но трябва да се опита де.

Мдамм... Тъкмо чета наредбата и най-вероятно няма да ни огрее, но пък там пише, че при наличие на активен АД обрив не би трябвало да се ваксинира. Тя видя обрива, каза, че е АД, хакна ваксините и каза да сменим козметиката, за да сме овладеели положението докато обривът е малък...

# 657
Тя видя обрива, каза, че е АД, хакна ваксините и каза да сменим козметиката, за да сме овладеели положението докато обривът е малък...

#Crazy

# 658
  • София
Боже! кажете - некомпетентни ли са или се правят на луди?!

# 659
  • София
Вече при всяка консултация трябва да изчитам какво да очаквам след това... Ако сега обривът се увеличи или се появи и на нови места ще държа да го впише и докладва като странична реакция (то не че има начин да разбера дали наистина го е направила).

Общи условия

Активация на акаунт