Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 700
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • в матрицата
Как да няма начин  - има, ще я накараш да ти  покаже като напише. и според мен няма какво да чакаш " Ако обрива т.н." направо да пише, и да пише е слажила ваксина при наличие на АД, как такъв човек може да е лекар.... Twisted Evil

# 661
Тя видя обрива, каза, че е АД, хакна ваксините и каза да сменим козметиката, за да сме овладеели положението докато обривът е малък...

Преди колко дни се случи това?

# 662
Не са некомпетентни може би...А направо са нагли!

# 663
  • София
Тя видя обрива, каза, че е АД, хакна ваксините и каза да сменим козметиката, за да сме овладеели положението докато обривът е малък...

В понеделник около обяд.

# 664
green dawn: И при нас педиатъра настояваше да продължим да слагаме ваксина при наличие на вече развил се АД след последната ваксинация. Добре, че бях информирана и твърдо държах на своето, колкото и да се опитваше да  ме плаши с последствията от неваксиниране. И до ден днешен нямаме повече поставени ваксини и никога повече няма да позволя.
Иначе при вас трябва диета и консултация с алерголог или гастроентеролог. Виж дали има слуз в изпражненията му. Това също е един от симптомите на АД, но не задължително.
Ако искаш разгледай тази отчетна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464286.0

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 14:13 от sisilina

# 665
  Извинявам се ако е пускано вече,но нямах време да чета   bouquet
http://svetoven.pogled.info/news/15593/Priznaha-che-detskite-vak … richinyat-autizam

Мамата е от Пловдив, в София комисията не е така благосклонна...  Confused Трудно освобождават, а на основание АД май нейния случай е прецедент. Но трябва да се опита де.

Мдамм... Тъкмо чета наредбата и най-вероятно няма да ни огрее, но пък там пише, че при наличие на активен АД обрив не би трябвало да се ваксинира. Тя видя обрива, каза, че е АД, хакна ваксините и каза да сменим козметиката, за да сме овладеели положението докато обривът е малък...

Дано няма усложнения!  Praynig

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 14:14 от Radita

# 666

В понеделник около обяд.

Смятам, че трябва да заведеш детето възможно най-бързо при специалист, който да постави диагноза АД и след това да пуснеш писмена жалба срещу ЛЛ-то до РИОКОЗ...

# 667

В понеделник около обяд.

Смятам, че трябва да заведеш детето възможно най-бързо при специалист, който да постави диагноза АД и след това да пуснеш писмена жалба срещу ЛЛ-то до РИОКОЗ...

И аз смятам така.  Peace

# 668
  • София
Благодаря Ви момичета. Обадих й се, за да я питам кога ще е удобно да мина за направление за алерголог. Каза да изчакам малко, за да сме видели дали от смяната на козметиката ще има подобрение. Но аз смятам да не чакам. Без направление, разбира се, ще се наложи да си платя прегледа. Когато споменах за реакция от ваксините, тя каза, че щом не е вдигал температура всичко било ОК.

# 669
  • в матрицата
Що ни кажеш, да се върне в 1ви курс ?? Отивай да си искаш направление, не може да ти откаже!!

# 670
Според Наредбата, деца с АД трябва да се имунизират по време на клинична ремисия... Идеята ми е да провериш при специалист дали детето ти е в ремисия или не... Ако не е, то ЛЛ-то ти нарушава Наредбата... Ако не разбира от АД би трябвало да ви прати при специалист, който да определи в ремисия ли сте или не и след неговата преценка да предприеме или не ваксинация... Всичко останало са свободни съчинения и игра с живота на децата... Не чакай да мине време, защото няма да можеш да докажеш, че са имунизирали неправомерно детето ти...

Личното ми мнение е въобще да не си имунизираш детето... Дори и в ремисия, в Наредбата пише, че ваксинирането става "под защита на противоалергични средства"... Това е такава невероятна глупост, че едва ли се нуждае от коментар... Едновременно да подтискаш имунната си система и да целиш да я задействаш с ваксина, за да ти осигури имунитет... Все едно да пиеш едновременно имуносупресори и имуностимулатори...

# 671
  • София
Green, наистина не може да откаже направление за специалист, какъвто тя не е Naughty
Не е трябвало да слага ваксина #Crazy Имаш основание да се оплачеш от нея. А може и да подходиш по друг начин - да се разберете тихо и кротко да няма повече ваксини. Стискам палци от сърце да няма проблеми и АД да отшуми бързо Hug

# 672
Подписвам се под поста на Стелт. Че ще и допълня.
Ако сложиш ваксина под имуносупресивни (потискащи) лекарства, организмът може да реагира много зле на ваксината, защото дефакто може и да не успее да образува антитела, а и директно да се разболееш.

(при трансплантираните, които са доживот на имуносупресивни медикаменти, е абсолютно противопоказна всякаква имунизация, нищо, че понякога лекарите се опитват. Имам пресен случай с познати Twisted Evil)

# 673
  • София
Аз самата съм срещу задължителното ваксиниране (подписала съм къде що им петиции за отмяна на задължителния характер), но например бих сложила ваксина срещу полиомиелит (знам, че е доста спорна и тя). За съжаление не мога да си позволя децата ми да не ходят на ясла и градина ако искам да си ги гледаме тук в София, а не при родителите ми в Плевен, които са пенсионери.
За това ако се потвърди АД ще използвам каквито връзки се сетя, за да пробвам освобождаване.
Още не съм водила бебето на хомеопат, но явно и това ще направя скоростно.

# 674
В много официални листовки на ваксини пише, че ако приемаме имуносупресори, то организмът ни може да не образува нужните ни антитела (друг е въпросът дали въобще образува антитела при ваксиниране)... Има обаче ваксини, които се препоръчват точно при хора с проблемна и недобре работеща имунна система, което е непонятно за мен... Идеята е, че тези хора не могат да се защитят сами от заболяванията и трябва да им се помогне с ваксини... Как обаче ще им се помогне, като пак се разчита на тяхната недобре работеща имунна система да реагира правилно на ваксината и да създаде имунитет... И как лекарите си позволяват да препоръчват имунизации на хора с ХИВ и СПИН, като самите лекари въобще не знаят как да се борят с ХИВ, не знаят как и защо възникват алергии, не знаят как да се справят с тях, но добре знаят, че ваксините не могат да навредят на алергичен човек или на такъв приемащ противоалергични или каквито и да било имуномодулатори...

Общи условия

Активация на акаунт