ЛЯТО ДЕВЕТОКЛАСНИЧЕСКО

• 31 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • България

bodra ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Желая ти много здраве и любов, добро настроение и позитивни мисли!

# 541
  • София и там където не се пуши
Бодра, да си жива и здрава   bouquet

А тук във форума има несериозни, на които и място им пазих.

# 542
  • There I was on a July morning
bodra, честито    bouquet Желая здраве и любов в изобилие    bouquet

# 543
  • През девет земи в десета
Bodra,Честит Рожден Ден,да си жива и здрава,много весела и щастлива и всичко за което мечтаеш да се превърне в реалност.

Дороти и аз съм от несериозните Embarassed,така се бях настроила за среща и тази непредвидена разходка до морето ми падна като гръм от ясно небе.Поне времето да беше хубаво за път или плаж, да не ме е яд толкова много.
Гледах вчера снимките от срещата и съвсем ми се дорева Cry
Оглеждах се преди и след РС да те мярна,но не ни било писано да се видим Wink

Що се отнася до въпросната родителска среща,беше пълна загуба на време,за нас и за учителите.

# 544
Здравейте, момичета!
И аз като детективката и Zuri да скокна от осмокласната в деветокласната темичка.
И да се присъединя към клошарската гилдия. Аз преди седмица в големия дъжд рових контейнерите пред блока. Малкият ми сладур скрил ключовете на кака си (общо 5 броя от два апартамента). И след двучасово, неуспешно претърсване у дома, накрая реших, че се е ядосал и ги е хвърлил в боклука. Е намерих ги, но преживяването беше неописуемо. Мъж ми после, като взе да разказва "цветно" как видял млада клошарка да рови в дъжда пред блока ни и тя му заприличала на мен, много се смяхме.

# 545
  • София и там където не се пуши
При нас мина добре. Класната беше много систематизирала нещата и мина без излишни увъртания.

Специално дойде учителката по български, за да каже, че голямо лигавене пада от страна на моя син. Тя много го харесва, че бил грамотен и г.н., но  #Cussing out  Embarassed , аз се чудих къде да се скрия  Joy . Защо е толкова лигав, не зная .

Тази първа РС е за запознаване с правилника, трябва да направят след един месец още една. Нашия клас няма учител по физическо  #Crazy .

Направихме мини РС в пицарията преди РС и след и накарая като си тръгвахме, казах на управителя, че за днес повече няма да идваме  Joy .

# 546
  • Sofia
Бодра, да си жива и здрава ,обичана и желана,много щастие и късмет да има около теб!!!

Направихме мини РС в пицарията преди РС и след и накарая като си тръгвахме, казах на управителя, че за днес повече няма да идваме  Joy .
hahaha

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 12:25 от DSquared

# 547
Bodra, Честит рожден ден и от мен!  bouquet
Да си много щастлива и обичана жена!

# 548
  • София
Бодра - Честит Рожден Ден. Да си все така бодра и много да те обичат любимите хора.

И едни обеци за подарък

# 549
  • София
Бодра, честит рожден ден! Много здраве и късмет!
Почна ли при вас сериозното учене или още се размотават децата? newsm78

# 550
бодра, и от мен честито! Много здраве, късмет и... бодрост! Simple Smile

Дороти, натъжила си човека с последната реплика.

Мойто дЕте все още не дава признаци за учене. Тръчка си бодро на роботика и за другото не му пука. На входните нива е нанизал едни шестици (чудя се въху какво ги правят тези входни - все пак цяла година проспаха) и си вири носа. Аз само злобно потривам ръчички как ще го сгащят неподготвен, но засега си трая. Иначе вчера ми обясни, че "хванал цаката на немския" - брей, как ли стават тези работи - хората по 5 години го учат, а нашият на третия урок му хванал цаката. hahaha

# 551
  • София
Благодаря на всички ви за пожеланията.
Нямам още всички резултати от "входните", но засега съм доволна с малки изключения. Като се има предвид, че не си дава особен зор... Ама то му е простено на момчето. Други трески го тресат него... Много обичам многоточията, забелязвате ли? А вас тресат ли ви трески? Имам предвид - любовни.
А иначе ние в СМГ откриваме туристическия сезон. Утре непосредствено след часовете тръгват на екскурзия до неделя. Велико Търново - Преслав - Мадара - Шумен - Котел и не помня още къде.
Ирина, спомена, че синът ти се е записал на школа по физика. Имаш ли информация кои дни ще се провежда?

# 552
Здравейте, днес ми е едно доволно, просто не съм имала подобен ден отдавна - да се чувствам значима!
На празнуващите - честито!
Искам още такива дни, ама то май е до настройка!

# 553
  • България
 МоЙто дЕте тази година си е седнало на г... да учи. Все още нямам резултати от тестовете /или съм ги пропуснала  Embarassed, че нали съм 1кл Wink/, но ме радва фактът, че е много по-организирана от миналата година. Дано да продължи така.

# 554
А иначе ние в СМГ откриваме туристическия сезон. Утре непосредствено след часовете тръгват на екскурзия до неделя. Велико Търново - Преслав - Мадара - Шумен - Котел и не помня още къде.
...Жеравна...

Девойката ми каза, че ще има деца и от вашата паралелка, но не знаех, че и синът ти ще пътува. Peace
Багажът вече е готов.
Не случиха с хубаво време, но кой ли го интересува?Laughing
Да се върнат здрави и да си прекарат чудесно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт