ЛЯТО ДЕВЕТОКЛАСНИЧЕСКО

• 31 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Много красиви сте на снимките - не дами а цветя.
Франи - и аз с половин уста, че и майка ми нарушава правилата ми и ме ядосва, но без тях не може. Загубих татко и затова всичко мога да й простя.
Случката с портмонето е страхотна - важно е всичко да свърши добре.

# 526
  • Sofia
Neli_ani ме уби от смях!  hahaha
Ако беше сигнализирала във форума, в Макдоналдс можехме да им съберем очите  hahaha

# 527

Ако беше сигнализирала във форума, в Макдоналдс можехме да им съберем очите  hahaha

Представих си го. Всички рием в чувалите, а Лейди и Дороти снимат.  rotfImbo

# 528
 Joy Joy Joy   Ако тези от Макдоналдс предположат какво  би могло да им се случи, ако ние от форума им се натресем
да ровичкаме  там ,  ще се хванат за главата hahaha ,Ще бъде по-страшно от проверка на  ХЕИ   Joy Joy
Neli_ani  завиждам ти на решителността , супер си аз не знам дали бих реагирала така

# 529
  • София

newsm62  Това е за клип направо!

# 530
  • София и там където не се пуши
Те ако ни бяха видяли, сами щяха да претърсят боклука.  Joy Joy Joy .

# 531
  • Sofia
Изкушавам се от мисълта като ходим вече в Макдоналдс да казваме, че сме приятелки на Neli_ani.  Joy
Сигурно ще ни гледат с благоговение, а и ръцете ни ще следят - какво изхвърляме.
 Neli_ani, кое е заведението?  Praynig

# 532
Изкушавам се от мисълта като ходим вече в Макдоналдс да казваме, че сме приятелки на Neli_ani.  Joy
Сигурно ще ни гледат с благоговение, а и ръцете ни ще следят - какво изхвърляме.

И какво изнасяме. Simple Smile Ще ме уморите просто.

# 533
  • София
Заведението е на пл."Славейков". Много оборот имат там и чувалите са големи, да знаете   Laughing Радвам се, че Ви развеселих. То и аз станах много весела след като измъкнах заветния предмет. Дори отидох и купих бонбони и почерпих колегите от кеф. Пък и в стаята-боклучарник намерих дезинфекциращи препарати, американски (те нали знаете много си пададат по разни такива неща) и се измих добре. Жената, която беше там, ми сподели, че най-често хората ровят за шини за зъби. портмонета и инхалатори. Явно това си е нормална практика.
И все пак, мисля че приза за атрактивност можем да го връчим на Zuri в парижкото метро!   bouquet

# 534
  • България
Neli_ani развесели ме! На мен zuri ми е ясна отдавна, но вече и ти ми се разкри в подходяща светлина  Joy Joy Joy

По повод шините за зъби се сетих за един случай с моята дъщеря преди 4-5г. Заедно с наши приятели бяхме в заведение с камина на Семково и децата се забавляваха като пускаха салфетки в камината. Да обаче, в една от салфетките била увита шината на едно от децата.... Детето се усети бързо и се обади. Моята като видна пироманка тръгна да бърка в камината и добре, че някой от възрастните /не бях аз  Embarassed/ изля кана с вода в огъня. Накрая имаше хепиенд - шината и децата цели и без изгаряния.

# 535
  • Там, където ме обичат
Привет, момичета, искрено се забавлявах на случката с Нели, е няма такава друга история Mr. Green
А може ли и на мен паролка за снимките!

# 536
  • Sofia

Душко,  smile3521  много реалистично въображение притежаваш.

Комплименти  newsm10

# 537

Душко,  smile3521  много реалистично въображение притежаваш.

И аз се смях като си го представих  Joy

Ей ама какви сериозни хора сме се събрали. Ето казвате ще има среща и повечето сме там, казах че не съм намерила учебник по физика и Дороти веднага ми намери, отдели от времето си и ми го даде  Hug Дороти благодаря  Heart Eyes

# 538
  • София
Момичета, черпя! Днес ставам на 39 години. Извинете, ама не ме бива по виртуалните почерпки, ама вие, забелязвам, имате богато въображение. Хайде наздраве, че гости ме чакат!

# 539
bodra  Честит Рожден Ден 
 Пожелавам ти  успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

Общи условия

Активация на акаунт