ЛЯТО ДЕВЕТОКЛАСНИЧЕСКО

• 31 554
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
maia75k - честит празник на порасналия мъж! Да ти е жив и здрав, да постига мечтите си и да има късмет!
Поздравявам Ви за училището и умните деца. Тази сфера на енергетиката е много важна за планетата и човечеството, така че браво и за ангажираността на младите хора.

# 586
Здравейте девойки,как сте?Как са деветокласниците?Учат ли сериозно?По мои наблюдения-не бих казала.Ние даже още си нямаме учебник по история.На какво прилича това-не разбирам.Биологията едва днес си получи,вярно,че техния випуск от самото начало е ощетен откъм учебници,срокове и т.н.Иначе ми пробутва брошури за екскурзии,тук винаги успяваме  Joy
Имаме свободни часове по втория език(англ).Веселба

# 587
  • There I was on a July morning
maia75k, пожелавам на рожденика много здраве, подаръци и късмет    bouquet
Браво на будните младежи и класната им   bouquet

Graziella Toskansk'i, и при нас има проблем с часовете по английски. След като повдигнахме въпроса на родителската среща, обещаха разрешение. Надявам се да е в най-скоро време.

# 588
  • Варна
На родителската среща класната каза че няма да имат по нищо свободни часове при тях работи програмата "без свободни часове'  и ако някой учител отсъства ще бъде заменен веднага от свой колега .

# 589
  • Sofia
Честит празник, Мая 75!   bouquet  bouquet  bouquet
Много късмет и успехи на момчето ти и цялото ви семейство!

При нас засега свободни няма. Поне не съм чула.  Simple Smile
Даже се появи някакво физическо в събота - веднъж в месеца по половин ден.  Mr. Green
Вместо да направят площадки или да организират някакъв спорт, така ще възпитават учениците в спортен дух.  Mr. Green
При вас такова нещо да има?

# 590
  • София и там където не се пуши
noshtna_ptica аз като майка на дете със СОП изкъсо следя тези неща. Та тези допълнителни часове са 30 часа(при малките) , като те са за спорт, екскурзии. Мисля, че е казано да не се провеждат в училище, но и това го има като допълнителен час по физическо, по-точно, някакви игри.
Аз да ви кажа при 9-токласника започна сам да се оправя, ходене насам-натам та не следа много изкъсо допълнителните часове. 

# 591
  • София
Кои симпатични, чаровни и готини деветокласни мами в неделя ще се появат на срещата на осмокласничките? Hug Колкото повече - толкова повече, както е казал видният философ Мечо Пух Heart Eyes Аз просто напомням за деня, мястото и часа, а пък оттам насетне  - пилците се броят в случая не наесен, а в неделя , на 17.10, от 14 часа, на дежурното място.
Поздрави и най-хубави пожелания за всички, имали повод да празнуват през последните дни!   bouquet

# 592
  • София и там където не се пуши
already detective ако имам път натам може да се опитам да мина да ви поздравя.

Моят в момента ходи по тениска и тъничко лятно яке  #Crazy . И не желае да му се дава акъл. Трета година сме само с дънките, два чифта. Брат му намаза с нови и хубави. При това дори малко са му окъсяли  Shocked , нооо не мога да се оправя. Сопа ми се, започвам да чувствувам вина в мен, че нещо изпускам контрола.

# 593
Здравейте  Hug
Жива съм още  Joy

Днес съм на родителска среща.

ЧРД на всички, пропуснати   bouquet Embarassed

Съжалявам, но съм си дала малко почивка  oops

# 594
  • Sofia
Моят в момента ходи по тениска и тъничко лятно яке  #Crazy .

Облеклото на деветокласника е съобразено със заглавието на темата  Peace
 hahaha

# 595
Поздрави от мен! Споко, и ние сме с тениски и къси панталони smile3511
Бях информирана, че за днес и утре имаме извинителна бележка от тренера, че сме на важен мач. Дороти, и аз нещо май изпускам положението.

# 596
  • София
И аз може да се отзова на любезната покана на Already, но не обещавам,..  

Облеклото на деветокласника е съобразено със заглавието на темата  Peace
 hahaha
hahaha

+1 летен деветокласник!  ooooh!

Novinka , успех на мача!  Peace

# 597
За съжаление, днешният мач не е завършил в наша полза Sad
Иначе нещо се  разсополивил - за мен е следствие от лятната визия навън и вкъщи...

# 598
АЗ пък много се радвам, че Любо не беше в групата за този мач. Писват ми със спортната програма, която не е съобръзена с учебната. А Васко защо и в сряда е отсъствал?

# 599
  • България

Едно кафе за събуждане, че ще отидем на 2ра страница. Срам!

Как са тийновете? Моята беше болна, но вече оздравя. От снощи преговаря с мен да ходи днес на рожден ден - това дете със сигурност е от мен! Няма спирка!!!

Общи условия

Активация на акаунт