ЛЯТО ДЕВЕТОКЛАСНИЧЕСКО

• 31 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • България
 noshtna_ptica ти си ги оставила да излетят, значи те очакват само хубави неща  Hug

Аз не натискам никого за нищо. Просто мисля, че владеенето на чужди езици е богатство. И до ден днешен съжалявам, че не владея добре нито един чужд език, оправям се някак си, но толкова.
Оставила съм я да се занимава с това, което прецени. Сега преживява факта, че вероятно ще трябва да приключи с балета, защото няма физическа възможност да го посещава.
 Такива разни мисли.....  newsm78

# 616
  • София
noshtna_ptica, http://valentiniordanov.hit.bg/index.html

Да, животът ни е низ от срещи и раздели. С приятели, с любимо занимание. Така се придобива житейски опит. SofiaV, дъщеря ти може би ще приключи с балета (а може би - не), но със сигурност ще срещне "нова любов".

# 617
  • Sofia

Да, животът ни е низ от срещи и раздели. С приятели, с любимо занимание. Така се придобива житейски опит.

Добре написано     bouquet

Преди години ,  една приятелка имаше калинково нашествие и тогава я посъветваха да кандидатства за зелена карта за Америка.Беше точно по това време на годината ,когато се приемаха апликейшъните , както е и сега впрочем.
Тя спечели зелена карта ,и сега е там.

Нощна птица,  помисли си  ,къде да си свиеш гнездо Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 21:15 от DSquared

# 618
Да, животът ни е низ от срещи и раздели. С приятели, с любимо занимание. Така се придобива житейски опит.
Много хубаво казано!  bouquet

# 619
  • София
И аз смятам, че всеки език е богатство. Не само за ползване на литература, но и като култура и традиции. Не знам дали франсетата са обърнали внимани на персонала във Френския инстиут. Всички българи са елегентни по особен нетрадиционен начин. Дали ще са го внесли с елемент фишу или кройка на дрега, но всеки е индивидуален.
Сред вас има скрити таланти. Зната вчера ми събра очите с танц с шал. Страхотна беше. Обра овациите на публиката и оркестъра.

# 620
  • България
noshtna_ptica , а може би голямата Любов чака зад ъгъла? Wink

# 621
  • България
bodra    bouquet

# 622
  • Sofia
Е няма други като вас!  Joy
Такива предложения събрах - любов, зелена карта, ново гнездо...
Пък аз се бях притеснила за прането!

# 623
  • България

Какво пране бе, Пиле!

Нали ти работи пералнята. Ще го врътне пак, и готово! Моята не работи и пак не се сетих за прането!  Joy Joy Joy

Да кажа как пера - от една седмица гадината не работи, виках майстор и т.н. Тръпна в очакване да се оправи, ама това е друга тема.
Една от най-близките ми приятелки живее в съседния вход и постоянно се разнасям с легена м/ нас и тях. Освен легена нося и др. работи, като бутилка вино например Wink. В блока ни има магазини, които с оглед на кризата не функционират особено добре и продавачите висят отпред целодневно. Да не обяснявам как ме гледат -  #Crazy, особено като хукна веднага след работа - с токчетата и легена  Joy Joy Joy

# 624
  • София
А аз защо чак сега разбирам за всеобщ форумски купон? Че чак и танци имало, някои били махмурлии на другия ден... Който е ял, пил и се веселил, моля да разкаже на останалите.
Да се похваля. А пък на мен ми подариха чехли с пухчета. Сещате ли се? Ония, дето вървят със сатенена нощница или халатче.  Joy Остава само да се направя на зайче. Joy Joy Joy

# 625
  • Sofia
Да се похваля. А пък на мен ми подариха чехли с пухчета. Сещате ли се? Ония, дето вървят със сатенена нощница или халатче.  Joy Остава само да се направя на зайче. Joy Joy Joy
Значи тоалета за следващата ни среща е подсигурен!  Joy

# 626
  • София
Стига бе! Това ще да е тоалет за спалнята... Joy Joy Joy

# 627
  • Sofia
Е каква е разликата?  hahaha

# 628
  • София
 Ха, ха, ама не мога, не съм толкова освободена. Предразсъдъци, предразсъдъци...

# 629
  • Sofia
SofiaV , представям си те като героиня от италиански филм  Laughing

bodra  Честити,  да си ги ползваш с любов и много удоволствие!!!
Подобни  подаръци,  носят много заряд и настроение Peace

Общи условия

Активация на акаунт