ЛЯТО ДЕВЕТОКЛАСНИЧЕСКО

• 31 490
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
SofiaV , представям си те като героиня от италиански филм  Laughing
Peace
Извинете, но си помислих същото. И София Лорен като завършек на историята с прането.

Чехли с пухчета..,много романтично или пък практично...зависи от гледната точка. Thinking
И аз искам таквиз чехли, пък! Crossing Arms

# 631
  • България
SofiaV , представям си те като героиня от италиански филм  Laughing

Почти ме разконспирирахте! Само нямам толкоз' цици!  Joy Joy Joy

Обаче... филмът свърши! Днес оправиха пералнята и почнах да пера у нас... Чак ми стана странно  Joy Joy Joy

# 632
# 633
Обсъждате тука някакви пухчета и след това съмнително откривам темата на втора страница. Къде бяхте-в спалнята ли Joy Joy JoyМоят деветокласник е получил съвет от немеца, който им води немски и литература да жестикулира повече като говори, а той се опъва, че нямало да се прави на шут. Сладурче. Много се кефя обаче, че е страшно доволен от учителите по математика-и от българската и от немската математика, защото миналата година беше пълна скръб този предмет. Най не харесва физиката, по химия било много яко...

# 634
София, може да си смениш ника на Чехли с пухчета. Звучи толкова обещаващо...
И спри най-после тази пералня! Темата умря заради прането!

Ние сме в Бермудския триъгълник между училището, роботиката и компютъра. Заради дъждовете дори колело не кара. Мъка-а-а!

# 635
  • София
Моля, моля, аз ще се прекръстя така. Някой ден... Joy
Иначе и моят син е много доволен от учителите си. От всички. Все пак това е СМГ. Laughing Просто виждам как самочувствието и гордостта му растат от това, че е възпитаник на гимназията. Дали не ги надъхват и самите учители? newsm78 Нооо ми прави впечатление, че вкъщи не се е скъсал от учене. Според него по-голямата част от нещата си научавал още в училище и за вкъщи не му оставало много. Според мен или не си дава зор, или дЕтето е много умно, бре...  Laughing Нещо губя контрола напоследък, не мога да го следя изкъсо като преди, ама ще видим тази работа...

# 636
  • София
bodra, този пост за детето, училището и ученето, все едно аз съм го писала. Laughing
И на мен преди малко ми съобщи, че почти си била научила още в часовете и сега пробва рокли за Хелоуйн.

# 637
  • София
Забравих да ви покажа нещо:

http://www.zadrujno.bg/sofia

# 638
Иначе и моят син е много доволен от учителите си. От всички. Все пак това е СМГ. Laughing Просто виждам как самочувствието и гордостта му растат от това, че е възпитаник на гимназията. Дали не ги надъхват и самите учители?
Подкрепям! Peace
Девойката от скоро проявява завиден интерес към предмета история. Shocked
Чак не мога да повярвам. Thinking
Но като се има предвид кой й преподава...не се учудвам. Много харесва историчката, която е и нейна класна и заобича и предмета.

Ноооо големи приказки по тези телефони със съученици и приятели.
Голямо звънене, голямо приказване, голямо чудо! Whistling
Преди малко я викам по име, а тя ми отговаря: Ало?  Joy Все едно ще говори по телефона с мен... Laughing

# 639
  • София и там където не се пуши
Да питам испанската гимназия - имате ли диск към учебника. Сега втория ни език бил по учебник, който учи испанската  newsm78 . Та ако има, кажете от къде да си го купя  newsm78 . Идея си нямам къде да търся. За англ. всичко мога да ви кажа.

# 640
  • гр. София
Докладвам ,че и на нашият балкон има нашествие от калинки.Едвам ги отлепям, особено от чаршафите.Като залепени са и малко миришат. ooooh!
Аз какво да очаквам? Минало ми е времето за зелена карта. Laughing

# 641
  • София
Dorothy, по повод въпроса за испанската, миналата година учиха по La Escalera и Gente Joven. Само към втория учебник има диск, но са ползвали от библиотеката на гимназията, не сме купували. Aко става въпрос за същия, евентуално Pons. Ако не откриеш пиши да помагаме...

# 642
  • София
Ноооо големи приказки по тези телефони със съученици и приятели.
Голямо звънене, голямо приказване, голямо чудо! Whistling

Мда, и нашата телефонна сметка е по-висока от обикновено. Май ще има санкции.

ellytza, http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/usernews/1906091140-Nashes … e_ot_kalinki.html. А иначе очаквай любоФ, любоФ, любоФ.... Абе, само хубави неща.

# 643
  • България
ellytza очаквай лИбоФ - за нея никога не е късно!!!  newsm68

# 644
  • София и там където не се пуши

Това е , жалко че няма. Благодаря за информацията.

Елица, амии  
ellytza очаквай лИбоФ - за нея никога не е късно!!!  newsm68

това е

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 22:00 от Dorothy

Общи условия

Активация на акаунт