ЛЯТО ДЕВЕТОКЛАСНИЧЕСКО

• 31 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
На мен това ми се струва прекрасна идея. Само че няма да ме допуснат - нито на клас, нито на успех го докарвам...  hahaha
А деветокласничката тепърва ще разбера какво мисли по въпроса.
Кабо Алма, от теб чувам за тази инициатива.  Embarassed
Аз ли съм задръстена или не е популяризирана достатъчно?

Ами стартът на инициативата беше в четвъртък, така че явно не е популяризирана още. Видях рекламните материали - много са готини, но не знам доколко успешно ще се разпространят. Иначе ми беше много забавно да видя, че в училището, където беше пресконференцията за старта на кампанията, журналистите отлепяха лепенките с надписи "математика" и "физика" от чиновете, за да си ги отнесат. Ама и как иначе - "МАТЕМАТИКА", например, е написано с шрифта на "МЕТАЛИКА" и на пръв поглед е неразличимо от оригинала. Не знам как е решен въпросът с авторските права, но определено има закачка. И сайтът е хубав.

# 661
  • Sofia
Аз останах с впечатление, че вече пета година се провежда  newsm78, а и мислех, че е редно в училище да им кажат.
Ние тук имаме късмета да те познаваме, но другите?

# 662
  • София
Кабо Алма по-стимулиращо ще бъде в училище да ги запалят по идеята, но малко се съмнявам. Ще предложа на деветокласничката, но музата й е малко непослушна - не знам дали ще дойде. А журито ще трябва да измислим начин да го омилостивим (по български все пак - казвай бързо какво пиеш Laughing). Много ми харесват такива инициативи, но ми се струва, че някак минават покрай децата без да ангажират по-голямата част от тях. За съжаление.
  А на Знатока не вярвайте - вихри се по форумски купони (справка Фейсбук)
 Лейди не пропускаш културно събитие - супер си! Е защо не забегна! Въпросният не беше за изхвърляне. А за какво беше опашката - за книгата на Васко ли?
 Di.va. ти кога подава документите по програмата?

# 663
Подадох ги март месец, но парите по първия транш бяха свършили. И сега са дошли отново и ми изпратиха писмото от Бюрото по труда.

# 664
  • Sofia
Линкът на Кабо алма за нас не е добра новина,девойката очакваше едни пари ,сега разбра защо не ги е получила,има промяна Sad
и още малко инфо за калинките Laughing

# 665
  • София
Момичета, вземете си по едно кафе, че заминахме на 2-ра страница! Mr. Green

Някъде мернах сметка за набиране на средства за отбора по математика - дайте линка, моля!

# 666
Линкът на Кабо алма за нас не е добра новина,девойката очакваше едни пари ,сега разбра защо не ги е получила,има промяна Sad

Това не го разбрах - нещо от миналата година ли се е объркало? Аз за пръв път се включвам в инициативата, но съм съгласна, че разгласата е по-ефективно да се случва в училище. Ще се възползвам от случая да го препоръчам. Иначе в сравнение с предишните години, когато кандидатите са правили тест, сега е по-креативно. На мен така повече ми харесва.
прекрасна, за пиенето най-важна е компанията.  Mr. Green

# 667
  • София
Лейди, акцията е била до 22.10. Дано са събрали парите и децата да отидат. Това състезание е много престижно, а и недостигащите пари въобще не бяха много ( май 7000 $ или нещо такова). Много обичат да се снимат разни хора после с децата, но когато трябва да се дадат малко пари се крият в миши дупки. Но да не зачеквам тази тема, че губя мярка на изразните средтва и ще ме санкционира модератора.  Laughing Да не говорим как реват пред камерите, че младите бягали от родината. 

# 668
Здравейте мами на деветокласници!

Бих искала да се присъединя към вас ако ме приемете разбира се.

Ето малко информация за моето момче/спортист/. 

http://stevenpetkov07.hit.bg/

Ще ви следя с интерес.

Лек и спорен ден на всички! Hug

# 669
  • Sofia
Кабо Алма писах ти на ЛС  bouquet

djona welcome  Hug

# 670
Привет на още една спортна мама  Hug djona

Нещо ми се струва, че футболистите преобладават newsm78

# 671
  • Sofia
Иначе в сравнение с предишните години, когато кандидатите са правили тест, сега е по-креативно. На мен така повече ми харесва.
Peace И на мен!
Така поне децата, които участват, ще имат шанса веднъж годишно да пишат есе по "човешка" тема.
Използвам случая да попитам - имате ли информация часовете по литература да провокират някаква мисъл и собствена позиция?

ДОБРЕ ДОШЛА на футболната мама!
Бързо да казва кога да стискаме палци за мач!  Joy

# 672
Браво!
Тук май си имаме един бъдещ Бербатов. Grinning

djona , добре дошла в отбора! Peace

# 673
Здравейте мами!

Благодаря за приемането!

Ето новините от днес за синчето ми/ако не съм досадна/.
http://www.konkurent.bg/novini/5654/stivan-razkaza-igrata-na-nemci

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕНна всички, които празнуват днес!
          Бъдете живи и здрави!!!

# 674
  • София
Честит иман ден на всички, които празнуват днес! Много здраве в настъпващата зима! Много щастие и обич!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт