Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 073
  • 685
  •   1
Отговори
# 210
  • Самоков
Определено ентеовируса не е само в Албена ние бяхме там 8 дни и след това още за 3 дни в Китен - там успях да го пипна последния ден.

# 211
  • Хасково
Магнолия няма собствена зона чадъри, това написаното напред не е вярно-друг въпрос е,че ако сте тумба народ, явно някой запазва местата винаги и винаги ще има места.
Разбира се че Магнолия като всички паркови хотели е разпределена -има възможност пред Арабела и на всички чадъри до края на плажа Laughing. Ние сядахме на тези които уж бяха за вили Магнолия и Орхидея, не сме имали проблем-всеки ден спокойно на първа или втора линия...

# 212
Ти прочете ли по-предните ми постове,че местата за Орхидея и Магнолия са пълна пародия-няма такива разпределени точни места-разпределени са пред Арабела и още на едно място-не е вярно,че лягаш някъде и хоп-това били места за Магнолия-ще ме прощаваш-разказах по-напред колко добре са определени местата им.  Mr. Green Пълна пародия.
И къде е пишело-уж за вили Орхидея и Магнолия? Всичко е смесено. Ние за Орхидея не намирахме за двама места никъде пред шеста линия в 10.00ч. И гледах пред мен и по първи линии на същите редове, където бяхме ние-каква изненада-с лентички на Магнолия. А не сме от вили Орхидея... Mr. Green

# 213
  • Хасково
Ами ние на нещо като карта го гледахме, пък и имаше сервитьорки облизкото заведение-проверяваха кой с каква гривна е, въпреки че имаше свободни места. За Магнолия в сайта на Албена пише:"Гостите на хотела ще ползват полагащите се на всяка стая, безплатен чадър и 2 шезлонга, на плажовете "Рибарска хижа" и "Мостик"."За Орхидея- "Гостите на хотела ще ползват полагащите се на всяка стая, безплатен чадър и 2 шезлонга, на плажовете "Арабела Бийч" и "Мостик"."

# 214
Ами аз пак ти казвам да прочетеш какво разказах напред-аз ползвах личния си чадър, заради недостиг на места и то всичко беше омешано-като отидох където трябваше да са места за Орхидея "уж" лежаха хора с тъмно сини, лилави, розови и какви ли не гривни и 7 дена никой-ама буквално никой не провери какви лежат пред Арабела и на другото място за Орхидея-малко по-в ляво от търговската. Гарантирам ти просто,че никой не провери с каква гривна си-аз с малко дете отивам в 10.00ч и виждам,че трябва да легна до заведението отзад-няма другаде-взех си чадърчето и теглих една на всичко, което пише за Ол инклузива-какво включвал, та не ми трябва да ми цитираш и ти. Питах на рецепция защо няма места както пише-тя ми вдига рамене...Спирам до тук,че се разгорещих. Така, както ядяха с розовите гривни при нас, така и лягаха явно на нашите неста Магнолия например и всякакви други между впрочем. И никой да не ми разправя на мен колко били разпределени местата им. За другите хотели-може би.Защо тогава между другото имаше хора от МАгнолия на плаж: "Нептун"? Да, там имаше хора от Магнолия. И в сайта пише,че там няма място за Орхидея, но има всъщност. а на "Мостик"-няма за Орхидея.
Тази снимка е от сайта на Албена и показва друго от това, което казваш: http://www.albena.bg/uf/Image/albena_hotels_map_big.jpg
Едно пише в текста за разпределението-друго е показано на снимката.

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 18:41 от огнена стихия

# 215
  • Хасково
Не се пали толкова, аз просто споделих , че този плаж накрая е по-спокоен точно защото е далече. А тези с розовите гривни са от вилите. Съжалявам, че на някои места на плажа се е получава претрупване и липса на места, но поне има и много свободни зони.
То още като обявиха "промоцията"  беше ясно че ще е така- леглата са доста повече от шезлонгите.

# 216
  • В.Търново
Ентеровируса не е само в Албена,а навсякъде в страната,просто се среща по-често по Черноморието,заради повечето струпани хора на едно място.
А в предните теми от юли месец също имаше завърнали се от Албена и оплакали се от ентеровируса.Така че може и през юли и през август да се прихване тази напаст. Confused

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 21:55 от rosinauzunova

# 217
огнена стихия Ние бяхме в Магнолия.Двата хотела Магнолия и орхидея ползват едни шезлонги, едни анимации и т.н.Например ние ползвахме детския клуб в орхидея а детската дискотека беше в Магнолия.Така че тъмносините гривни са си на място PeaceРозовите са вилите  Peace

# 218
Няма такова нещо,че вируса е в пика си през август...Племеника ми леа в болница от този вирус края на юни  Sad
Сина ми се разболя у дома,преди да тръгнем за морето(слава Богу оздравя Praynig )...Така,че това е мноооого относително и зависи главно от времето-понякога юли е по-горещ от август и тогава се разпространява вируса повече.
Ние откакто сме семейство ходим винаги през август на море(просто тогава мъжа ми има възможност) и само веднъж сме се разболявали-преди 2години в Обзор.

Та сега хубавата част-след 3-4часа заминаваме за Албена!  newsm44 Ще докладвам от хотел Добротица като добия лични впечатления  Wink Та стискайте палци да изкараме почивката без гадния вирус  Praynig Praynig Praynig
Ще пиша от там-чаооо за сега! Hug

# 219
  • В.Търново
penelopi,желая ви приятно изкарване на почивката,много емоции,много слънце!Върнете се здрави! Hug
Ще чакаме коментара ти и снимките ти! Simple Smile

# 220
  • Толбухин
Аз също стягам багажа,от утре сме на Доростор 20 лв.гореща оферта-нощувка със закуска.
Вечерите мислим да прекараме в Кранево и Балчик.
Грехота е да не се иде на Извора.  Crossing Arms
Стискам палци и аз да си прекара ме чудесно.

# 221
Аз също стягам багажа,от утре сме на Доростор 20 лв.гореща оферта-нощувка със закуска.
Вечерите мислим да прекараме в Кранево и Балчик.
Грехота е да не се иде на Извора.  Crossing Arms
Стискам палци и аз да си прекара ме чудесно.

Много е вкусно всичко на  Извора Heart Eyes
Такава пилешка супа не съм яла никъде досега.

# 222
Ох,и нашата почивка наближава и този вирус ме плаши все повече  Confused Сестра ми се прибраха предварително от Слънчев ден с него. Болницата във Варна е препълнена,в Плевен също -лекарите са казали,че повечето са завърнали се от морето. От три години две сме били с вируса.Ако и тази година ни лепне обещавам да не ходим повече на море лятото  Peace Сори,но според мен точно морската почивка е предпоставка за по-често заболяване. Те хората си казват,че пречиствателните им станции не издържат на толкова хотели.Водата по морето не става за нищо,а всички прибори се мият с нея,дори да не се пие.  Ако ще и в петзвезден хотел да си,морето си е едно. Аз съм работила на Слънчев бряг и там редовно си имаше бум на ентеровируса.. Мерси ти за такава почивка  Rolling Eyes
Между другото ето още една информация за Варна - в гранд мол варна има безплатна детска занималня от 3 до 7 ч. Само сме минавали от там и клубчето е страхотно - поне за мен. Огромно е Simple Smile Мислим да се възползваме.

# 223
Вируса ние го минахме за един ден на морето.Аз и мъжа ми го изкарахме по зле от децата.Оправихме се и два три дни след като се върнахме големия пак го лепна и няма отърване.В София също сега е в пика

# 224
  • В.Търново
Вече се замислям за другата година не е ли по-добре да отидем на море в края на юни,началото на юли,не че е гаранция това,че няма да лепнем тогава вируса.От последните две-три години само за това слушам по новините,все по-често се говори през лятото за ентереовирусите.....Когато бяхме в Плевен преди 10-ина дена и беше отново голяма жега така ми се ядеше от тези насипните сладоледи,но като ги гледах във витрините как са се разтопили(даже и хладилниците не издържат на тази температура) не посмях да си взема Sad
Сега да питам...в Албена,по-специално в Добротица,сладоледа нали е насипен,къде всъщност го съхраняват,на открито ли е или вътре в бара....?Защото и сладоледите могат да са опасни в големите горещини.

Общи условия

Активация на акаунт