Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 086
  • 685
  •   1
Отговори
# 225
Вече се замислям за другата година не е ли по-добре да отидем на море в края на юни,началото на юли,не че е гаранция това,че няма да лепнем тогава вируса.От последните две-три години само за това слушам по новините,все по-често се говори през лятото за ентереовирусите.....Когато бяхме в Плевен преди 10-ина дена и беше отново голяма жега така ми се ядеше от тези насипните сладоледи,но като ги гледах във витрините как са се разтопили(даже и хладилниците не издържат на тази температура) не посмях да си взема Sad
Сега да питам...в Албена,по-специално в Добротица,сладоледа нали е насипен,къде всъщност го съхраняват,на открито ли е или вътре в бара....?Защото и сладоледите могат да са опасни в големите горещини.

Toва (заедно с по-толерантното слънце) ми беше основната причина да идем на море през юни...ама хей ни на сега, преди седмица синът ми пак си го хвана - от детската градина  Tired Така че наистина няма гаранция ...единственото е че на море е по-гадно да го пипнеш, защото тревогите ще са повече, а и се разваля чаканата почивка..
В "Ком" сладоледът беше насипен в сладоледена витрина. Отваряш и си сипваш..но ако има много хора, витрината ще да стои по-дълго отворена.. Thinking

# 226
  • Пловдив
Ох,и нашата почивка наближава и този вирус ме плаши все повече.

вземете предварителни мерки-всеки ден витамин С+пробиотик
така моята дъщеря не се разболя

Имаше ли кой да следи какво става в ресторанта,например управителя и при такива случки да прави забележки на почиващите?Нали за това е управиел,за да следи за реда в хотела като цяло,не само да си носи званието!
в ресторанта има персонал,но той повече се занимава с това да носи чисти чинии,чаши,храна.Отделно си има хора,които отсервират.Често има по един човек на топлата храна.Но не чух и видях да се правят забележки

Elfita  а до плажа пеша ли ходихте?От къде точно минавахте?Аниматори имаше ли?Банята в стаята как беше ,чиата ли е?(гледах в един саит снимки и имаше някакви тварички и по плочките чернилка).

ходихме с кола-без проблем намирахме място за паркинате на плажа,но ходихме в 8 часа
аниматори няма.сутрин имаше гимнастика на басейна и това видях.мисля,че гостите на компас и панорама ползват анимацията в КОМ,но не съм сигурна,защото нашето дете е малко и още не се интересува от тези неща

банята и стаята са чисти при настаняването

Момичета, а как е водата, и ивицата на брега?-водата е много топла,сутрин е бистра,след това се размътва от много хора.Пясъка е чист-тук там,по някой фас.
Сега с тази топла вода има ли водорасли?-водорсли има,но ще избирате място без-например пред Хавана няма водорасли
А от тези гадните, хапещи малки мушици?-нямаше
А щипалки във водата?-нямаше

Ние бяхме в Албена в средата на Юли и в последните дни се появиха тези гадини щипалките  Sad

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 18:40 от Elfita

# 227
  • Mostly in my mind
утре и ние стягаме багажа. вече притръпнах от лоша храна, условия и т.н. честно казано основно жегата ме притеснява, дано всичко е ок.  Simple Smile

# 228
Здравейте,
има ли някой интерес за двойна стая в Магнолия плюс.
Не знам има ли в момента места, за този период 22-29.08.
Ако някой иска нека ми пише на лични, цените са стандартните за Магнолия за сезона
http://www.sturs.net/view/2051/хотел-магнолия-плюс-албена
110лв е двойната стая, аз съм я резервирала за 735 лв предполагам при смяна само на името, пак ще остане толкова.
 Hug

# 229
Роси, в "Добротица" сладоледа седи в хладилна витрина близо до барбекюто до басейна.  Wink

# 230
Роси, сладоледът е в хладилна витрина навън, до мястото където е междинното хранене. Онзи ден имаше някакъв проблем с витрината, веднага прибраха сладоледа и след като отремонтираха витрината пак го сложиха. Сладоледът е много хубав, точно като този, който едно време продаваха.
В ресторантът има достатъчно персонал, ако имаш забележки, ще намериш към кого да се обърнеш. Аз, засега, не мога да им намеря недостатък.
Единствено анимацията е предимно на френски, но не е изцяло - когато има българи да участват, говорят и на български. Днес моите деца /големите/, ги поканиха да правят шоколадови торти в детския клуб, минават и приканват и за игрите всички деца, но прави впечатление, че са основно насочени към французите.

# 231
  • В.Търново
Ditta,Safo,благодаря ви за инфото! Hug
Чакам с нетърпение и нашата почивка,само че вкъщи сме се подкарали аз и децата болни,само моя мъж за сега е здрав.Къде се разболяхме,незнам?Дано до 27-и да се оправим всички! Praynig

# 232
Не си развляйте почивката с мислене за вируси и пр.... Три пъти ходихме на море това лято и никакъв проблем Peace мииии преди 3 дни синът ми се разболя Sad Почти не контактува с други деца ама на....дриска и повръща на  поразия...... Навсякъде може да го лепне тоя дрисливия вирус..

# 233
Трябва да избера между Славуна и вили Вита парк, с две деца сме до сега не сме ходили на Албена и се чудя кое ще е по добре, не искам да ни е тясно и клоня към вилите но Славина пък е на плажа, голямо чудене.

# 234
Според мен,е Simple Smileза мен най добре е,когато хотела е на брега на морето

# 235
  • Пловдив
Vania P ,бих избрала Славуна аз.На първия линия е и ще делите шезлонгите само с Мура.А Вита парк делят с още 7 хотела и лудницата е пълна.Освен това ще си спестите ходенето до плажа с багажериите

# 236
  • В.Търново
Vania P ,бих избрала Славуна аз.На първия линия е и ще делите шезлонгите само с Мура.А Вита парк делят с още 7 хотела и лудницата е пълна.Освен това ще си спестите ходенето до плажа с багажериите
Подкрепям. newsm10

# 237
Благодаря момичета  bouquet

# 238
  • София
Vania P, колко са големи децата? Ако си вземете стая с двуетажно легло в Славуна, ще е поносимо тясно.

# 239
Здравейте момичета!

Утре заминаваме за Орхидея! С толкова смесени чувства съм, че на моменти чак не ми се тръгва! Дано всичко е  ОК! Накупила съм една камара лекарства , но дано не ни се наложи да ги ползваме!

Хайде лек и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт