Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 091
  • 685
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Обади се и на рецепция - ние си описахме желанията и когато плащахме на Албена тур, после си пратихме мейл и до рецепцията и до управителката и накрая... от 3 желания, ни изпълниха само едно и най-вероятно по случайност. Обади се на рецепция и после ако не са ти удовлетворени желанията, направи скандал като пристигнеш - и не отстъпвай  Peace

# 256
  • В.Търново
Благодаря на всички,които ми отговориха за това как сте мили бебешките шишета и прибори! Hug

А ето вижте тук какво пишат за чистотата на морската вода по Северното Черноморие:
http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1449443684-Nyama_zamarsyav … _Chernomorie.html

# 257
Moя близка е във Варна и ми каза,че морето там е ужасно мръсно и е видяла да плуват мръсни риби.Водата била като мазна. Shocked
На Албена водата беше супер ние като бяхме там.

# 258
Преди малко се обадих на управителя на Ралица Супериор да проверя всичко ли е наред с резервацията ни, като не пропуснах да му кажа за слуховете, че се местят туристи от там в Орхидея  Laughing Увери ме човека, че всичко е ОК и няма проблеми. Даже си удължихме престоя с по още една нощувка  Grinning
Така, че в неделя, живот и здраве сме там  Peace

# 259
И ние от неделя - да вземе да идва по-скоро вече!!!!!!!!!!!!

# 260
Аз да питам някой от вас обаждал ли се е да казва какъв тип стая иска или те го уговарят от Кол центъра това нещо ?

Аз резервирах през визит.вг и също ми изпълниха желанието за стая,исках да не съм на ниските етажи и така беше,но и на рацапцията звънях,за да проверя резервацията и там също го казаха.Много любезни и коректни и от агенцията и от хотела.
На Албена морето и плажа е страхотен,така че няма начин да не ви хареса!!!!

# 261
Джина, ще се засечем  Grinning Ние ще сме там до 29-ти вкл.

# 262
  • Плевен
Ох и аз от Неделя ....нямам търпение Wink

# 263
  • София
Момичета благодаря ви много за всичката информация и за съветите.Благодаря на Радост Николова и ще я чакам с нетърпение,за да се видим  Hug   bouquet.Най накрая навих моята майка да пътува с нас,за да не мъча половинката,пътуваме утре през нощта,че ще имаме спирки.Дефакто пак ще сме в Албена в 14.00.Пожелавам си само да е чисто и поне нещо да яде малката,като се върна ще давам отзиви(надявам се положителни)  Peace

# 264
Въпреки, че имам резервация за Лагуна бийч, още опитвам да се добера до Калиакра.  Wink Утре ще разбера, дали ще ме огрее. Из сайтовете не намерих свободни стаи за там, но сега опитвам през регионалните представители на Албена.

Коментирало се е вече, но пак да спомена за онези, които търсят стаи за конкретен хотел - съществува вътрешен списък, необявен в сайта на Албена или по сайтовете на агенциите. Този списък се върти само по вътрешна линия между представителите на Албена АД и често се намират необявени никъде места.  Wink
Ето го списъка, проверявайте първо там:
http://www.albena.bg/bg/pages/contact.html

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 16:28 от _Hope_

# 265
  • в града на вечния купон
Момичета благодаря ви много за всичката информация и за съветите.Благодаря на Радост Николова и ще я чакам с нетърпение,за да се видим  Hug   bouquet.Най накрая навих моята майка да пътува с нас,за да не мъча половинката,пътуваме утре през нощта,че ще имаме спирки.Дефакто пак ще сме в Албена в 14.00.Пожелавам си само да е чисто и поне нещо да яде малката,като се върна ще давам отзиви(надявам се положителни)  Peace
задължително ще се видим!
аз от  понеделник ще съм в НОна.

# 266
  • София
Защо в Нона нали щяхте да сте в Боряна  newsm78 или пак съм изпуснала нещо.Значи ще имаме 2 дни само да се видим,ние сме до 24

# 267
  • в града на вечния купон
Защо в Нона нали щяхте да сте в Боряна  newsm78 или пак съм изпуснала нещо.Значи ще имаме 2 дни само да се видим,ние сме до 24
смених за Нона, защото като пари е по изгодна.
Не се притеснявай ще се видим

# 268
Момичета, на всички на които им предстои така чаканата почивка, пожелавам много слънце, да сте здрави и само положителни емоции Simple Smile

А на Дикси специално  bouquet и поздрави на любимия ми хотел, дано догодина се засечем там Hug

Аз въпреки, че не останах с много добри впечатления от Орхидея, тъгувам за морето и прекрасната Албена...

# 269
  • В.Търново
Ох,да ви питам,имам притеснения.....Още сме болни вкъщи,е,аз ще се оправя все някак си,ама за малкото,което е на 11мес. става въпрос.Освен температурата,която имаше,сега пък му чурна нослето и от вчера следобед кашля много гадно.Заведох го на лекар,изписа сироп Флудитек.Моля се да му мине всичко до морето,че малко остана. Praynig Praynig Praynig
Случвало ли ви се е на вас,децата ви,особенно,ако са като моето малко,да са се разболявали точно преди да заминете за Албена и дали сте тръгвали,ако все още покашля или нещо такова?Платили сме всичко,чакам тази почивка от 2008г. Sad Миналата не отидохме,че бях с проблемна бременност.Какво направихте?Аз така и така не мисля да го къпя в морето,най-много да му потопя крачетата или на брега в басейнче с топла морска вода.Тръгваме на 27 август,не остана,а се притеснявам дали ще оздравеем до тогава..... Sad

Общи условия

Активация на акаунт