Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 094
  • 685
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте Simple Smile
Ние се завърнахме от морето - бяхме една седмица в хотел Вита парк. Сега ще разкажа кое как беше. Отидохме към 14 и 30-15 часа, на рецепцията беше лудница. Масово се опитваха да се настаняват хора, но на всеки почти нещо беше сбъркано. Аз имах резервация за вила. Обаче според тях имах за стая. Други хора имаха резервации за вила с хол, но им даваха с кухня, на други пък не им бяха изчистени стаите още. Цареше някакъв пълен хаос. Накрая излезе управителката. Изглежда свястна жена, но явно не можеше да овладее положението. Предложи ни стая, видях я , и се съгласих, защото  малката спеше в колата на жегата навън, а и мъж ми въртеше с колата, понеже нямаше свободни паркоместа. Управителката ми предложи да взема стаята, понеже имали една свободна вила, но с развален климатик. Та се съгласих да не се разправям повече...По-късно ми каза, че вече имат вили, ако иксам да я видя и там да идем, но на мен ми беше писнало. Опита се жената да въведе някакъв ред в масово сбърканите резервации. Каза, че е така, понеже е през разни агенции, които обещават на сляпо. Ама аз си резервирах направи в Албена тур. Както и да е. Обективно погледнато тва беше най-големия минус. Програмата наистина включва всичко, което е написано-ядене, пиене на корем, като мога да похваля кухнята. Проблемът е, че курорта е на пълен капацитет зает, просто е пълно, и без да има някакви нахални хора, дето да се блъскат, лудница все пак се създава огромна. В ресторанта е малко зор да издебнеш свободна маса, но с оглеждане се намира. Не върви да седиш обаче цяла вечер, като гледаш как хората си търсят маси. Бара на плажа е ок. Чадъри и шезлонги - на басейна трябва да се иде рано, а и на плажа, иначе по обяд се опразва и така...Курорта е зелен и доста спокоен и ако не беше тая тълпа, щеше да ми хареса много повече. Стаите са хубави и чисти. Ние бяхме два дена на плажа, но бързо зарязахме идеята за ОИ и почнахме да ходим пo разни по-отдалечени , но диви плажове. Един ден бяхме на Шабла, един ден на Каварна. Два дни на камчийските пясъци - страхотен плаж, между камчия и шкорпиловци, дълъг, безлюден и чист. Страхотен пясък , абе супер е. Естествено, за целта можеше въобще да не сме на Албена, а някъде на по-евтино, но здраве да е, човек така се опознава и решава кое му харесва и кое не. На отиване разгледахме побитите камъни, делфинариума, и Аладжа манастир. На място бяхме в ботаническата в Балчик, до нос Калиакра, до един миден ресторант, близо до мидена ферма. Бяхме и на един плаж на Тюленово, също много хубаво.Просто пренаселените плажове не са за нас. То не е почивка това според мен, но всеки според вкуса си. Simple Smile  Като цяло съм доволна и препоръчвам , при едно условие-да си падате по места с много хора. Това е от мене, мерси за информацията, с която ми помогнахте преди да заминем.  bouquet
п.п. за вирусите: аз не видях да има болни, и не чух за някакви масови ентеро вируси, пък знам ли...

# 241
  • гр.Златица
Искам да питам nikitto като си резервирала през Албена ,ваучер изпратиха ли ти или само номера на резервацията...защото аз заминавам на 21 и имам само номер...а взех да се притеснявам.Зная,че трябва да си взема и платежното за всеки случай за банковия превод,но до сега съм почивала през агенция и хората си ми изпращаха ваучер.

# 242
  • В.Търново
Аз пък да ви питам,може да ви се стори незначително....,но понеже стана много пъти на въпрос,че водата в Албена не става за пиене като ви се налагаше да изплаквате или миете бебешките шишета или други такива прибори,с чешмяната вода ли ставаше това? Confused

# 243
Аз за миене ползвах чешмяната вода.

Лек път на заминаващите и безпроблемна почивка Hug

# 244
  • София
Аз пък да ви питам,може да ви се стори незначително....,но понеже стана много пъти на въпрос,че водата в Албена не става за пиене като ви се налагаше да изплаквате или миете бебешките шишета или други такива прибори,с чешмяната вода ли ставаше това? Confused
Ситната още пие от шише - миех го с чешмяна, включително и в дните, когато беше мътна.

# 245
  • Пловдив
Искам да питам nikitto като си резервирала през Албена ,
през албена тур няма ваучери

миех шишето за мляко,вода,лъжиците и бурканчетата на малката с чешмяна вода

# 246
О, плажовете между Шкорпиловци и Камчия нямат равни по черноморието и се радвам, че още са девствени. Години съм почивала на Шкорпиловци - ми няма по - спокойно ясто и до ден днешен на черноморието ни - да, няма лукс хотели, няма никакво забавление, само тишина, спокойствие, хора през 20-30 м. от теб на плажа, а на 2-3 км към Камчия - сами на плажа, като в синята лагуна - уникално, природно, истинско Peace

# 247
Здравейте,
има ли някой интерес за двойна стая в Магнолия плюс.
Не знам има ли в момента места, за този период 22-29.08.
Ако някой иска нека ми пише на лични, цените са стандартните за Магнолия за сезона
http://www.sturs.net/view/2051/хотел-магнолия-плюс-албена
110лв е двойната стая, аз съм я резервирала за 735 лв предполагам при смяна само на името, пак ще остане толкова.
 Hug
Самоцитирам се пак Hug

# 248
bla_bla малкия  на три и половина а баткото на девет. Миналата година бяхме на вилите на Елените и ни беше мноооого тясно, затова тази година толкова се зачекнах с пространството.

# 249
Абсолютно винаги сме правили резервации през Албена тур и винаги са ни давали ваучер. До тази година писани на ръка, а сега направо го изкараха от компютъра. Така, че заминаваме с договор и ваучер, които ни дадоха, като доплатихме в бюрото на Албена тур.

# 250
  • в града на вечния купон
Искам да питам nikitto като си резервирала през Албена ,ваучер изпратиха ли ти или само номера на резервацията...защото аз заминавам на 21 и имам само номер...а взех да се притеснявам.Зная,че трябва да си взема и платежното за всеки случай за банковия превод,но до сега съм почивала през агенция и хората си ми изпращаха ваучер.
по точно през бюро на Албена, сайта или по телефона?
аз резервирах по телефона-пратиха ми майл, казаха при настаняване да покажа платежно

вчера потвърдих он лайн на една колежка резервация-пак ми казаха платежно да носи

# 251
Нямах ваучер, казаха ми, че щял да ме чака на рецепция и нямаше проблем в това отношение. Просто им пратих сканирано платежно и това е. Peace

# 252
  • Плевен
Аз да питам някой от вас обаждал ли се е да казва какъв тип стая иска или те го уговарят от Кол центъра това нещо ?

# 253
Аз да питам някой от вас обаждал ли се е да казва какъв тип стая иска или те го уговарят от Кол центъра това нещо ?
Аз запазих през рецепцията на хотела и с тях уточних каква стая искам. После като звънях да проверя резервацията ми прочетоха изискванията. Ако си резервирала през КОЛ центъра трябв да е същото. Вие в кой хотел ще бъдете?

# 254
  • Плевен
Магнолия плюс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт