Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 027
  • 685
  •   1
Отговори
# 600
Curlicue ,
радвам се, че сте си изкарали добре и сте се прибрали здрави! Няколко пъти наблюдавах анимацията на Орлов от терасата ни, наистина се забавляваха децата.  Peace
Как беше водата при вас? В Лагуна още на 2-рия ден текна мътна, жълтеникава вода.

tasi ,
за съжаление, не ни се получи с преместването. Няма да повторя в този хотел, въпреки прекрасната гледка и доброто разположение.
Седмица, преди това, бяхме отседнали в три звезден хотел в Ловеч - нямат база за сравнение просто! Онзи хотел беше в пъти по-добър, от 4 звездната Лагуна.
Дано скоро реновират базите, независимо за чия сметка!

# 601
Ето част от детските песнички, които могат да се открият из нета. Дъщеря ми се игра да ги търси от спомените си за текстовете, за да учи сестра си... Laughing
Е, не са точно версиите от детската дискотека в хотела, но за разтуха стават... Wink

http://www.youtube.com/watch?v=lYDe1OToiV4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8folCCkYQso&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UDmCSvqhhoI&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=a4-G7kKAx0I

Който се интересува от песнички от Mini disco-Албена мога да му изпратя на email. Peace
Ние често си правим детска дискотека като на морето. Crazy

# 602
Nevdi,радвам се,че сте си изкарали хубаво почивката! Peace На нас ни хареса много  Добротица  Grinning
"върху бутилката вино на масата имаше прах, когато се настанихме. Фугите и душ-кабината в банята бяха захабени, оставаше вода след къпане заради неравни плочки" Дори и да е било така....изобщо не съм обърнала внимание  Peace
Права е много Curlicue-започнеш ли много да се вглеждаш в подробностите,рискуваш да си вгорчиш почивката  Mr. Green
Ние изкарахме страхотни 10 дни и ако догодина се върнем в Албена ,отново ще е в Добротица Peace
Видях и Орлов-разгледах го добре и също ми хареса. Simple Smile Условията са гре-долу на едно ниво.Но с близостта си до плажа ,Добротица  печели по точки  Wink

# 603
  • Sofia
Всички отрицателни неща, които изброих за хотела изобщо не са ми развалили почивката. Изредих ги за да бъде ясно състоянието на хотела или поне на моята стая. Наистина Добротица е моя хотел и като местоположение и като ценови диапазон! Бих се върнала с удоволствие!

# 604
  • В.Търново
И на мен в никакъв случай не ми се е вгорчила почивката от тези изброени неща,единствено сериозно не ми хареса положението с изчистването на пода,заради малкото,което пълзеше постоянно.Следващата година,ако отидем пак в Добротица ще обърна по-сериозно внимание на това,но тогава малкия няма да пълзи вече и ще можем да се движим само с чехли,ако е същото положение.Всички останахме доволни от кухнята newsm10,въпреки дребните забележки.

# 605
# 606
Прави сте,момичета Peace Hug Подробностите са важни,за да може всеки да добие ясна представа за нещата. Simple Smileе
На мен форума ми беше много полезен при избора на хотел  Peace Точно благодарение на подробните описания на съфорумките   bouquet Сега трябва да си върнем жеста  Wink
Съвсем вярно е  Grinning Особено ми хареса тази част:
Абе, модерен соцреализъм. Всичко си е като едно време, ама някак еволюирало.  Mr. Green
Лариса,аз искам песничките,писах ти на лични  Peace

# 607
Върнахме се Алтея, стаите на първия етаж миришеха и бяха по- тъмни от мазата ни, смениха ни обаче на четвъртия етаж, там беше добре.
Храната беше по- хубава от Орхидея, като изключим мизерния стол стил дълбок соц и 4-5 отбора футболисти и още толкова групи мажоретки, чинии няма опашки от по 10 м....

Но, моята мажоретка взе награда за най- малка мажоретка, струвало си е значи!!!!!

http://www.varnautre.bg/home/dobrich/item/13996-4-%D0%B3%D0%BE%D … BE%D0%BD%E2%80%9D

# 608
И ние сме доволни от почивката ни в Добротица. Роси и другите момичета са описали всичко много точно. За почистването - аз съм доволна, Роси, явно си попаднала на кофти лелка, нашата беше много мила и си вършеше работата. Ние бяхме в сектора, който е зад гърба на рецепцията, на 3 етаж. Девойката като ни настаняваше каза, че това бил най-добрия сектор и май наистина е така. Гледката е към паркчето отзад и морето, тихичко е, предполагам, че тези към басейна са доста по-шумни.
Аниматорите не бяха лоши, но сме виждали и доста по-добри. Детската дискотека беше абсолютно еднаква всеки ден, първите два пъти много й хареса на нашата щерка, но след третия изобщо не искаше да ходи.
Плажа е много хубав и е на една крачка от хотела, което за нас е най-важното, защото прекарваме най-много време там.
От храната също съм доволна, винаги се намираше по нещо за нашия вкус. Особено скарата на басейна беше страхотна, дори и вътре да не си харесаме нищо, там винаги имаше вкусотии.
Персонала е много любезен, само едната девойка - барманка беше доста сърдита, но младежите бяха готини, на рецепцията - също.
Водата в детския басейн сутрин беше студеничка и ходихме там само по обяд, но пък тази пързалка много й хареса и едвам я изкарвахме от там.
Nevdi, цялата компания бяхме много впечатлени от големия ти син. Не съм виждала толкова възпитано и добро детете, да са ти живи и здрави всичките. Аз чак сега разбрах, че си от форума.
Роси, с теб също сме се засекли за 3-4 дена, но не можах да те позная коя си. А за атракционите си напълно права, там изхарчихме повече от половината от цената на почивката ни, но пък децата се забавляваха страшно много. Освен всичките батути, бънджита, лодки и т.н. ходихме на цирк, ретро снимки, плитки, хареса си едно мече, на дрешката му й избродираха името й и стана много хубаво.
Ами май за това се сещам засега.

Рая, честито на малката мажоретка, много е сладка.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 10:01 от Мишленце

# 609
Рая, честита награда Wink

# 610
Рая,честито!Значи впечатленията ми от хотела и ресторанта се препокриват 1 към 1 с твоите.

# 611
  • Sofia
Мишленце, благодаря за хубавите думи, ама сега ми стана интересно кои сте били вие, можеш ли да ми подскажеш и сигурна ли си, че моя син е бил?  Simple Smile
Нас още ни държи морското настроение и дори в момента децата танцуват на песните от анимацията. На тях не им пречеше, че се повтаряха постоянно.
Аз Роси я разконспирирах в момента, в който се появиха на плажа, много съм добра! Sunglasses

Браво на малката мажоретка на raja_nikol ! Пожелаваме и още много награди!  bouquet

# 612
Nevdi,давай бързо песничките от дискотеката Praynig Дъщеря ми всеки ден ме пита кога ще и ги намеря да ги пускаме  Whistling Пък аз не знам къде да ги търся...нито заглавия знам,нито нищо.. ooooh!

# 613
  • България
Ние днес се прибрахме от х-л Орлов. Не мога да кажа, че съм очарована от хотела. Още с влизането на рецепцията останах разочарована от хигиената в толетната под стълбите на ресторанта /на малкия му се наложи да я посети/. Стаята също не беше нещо особено и тоалетната отново беше в окаяно състояние.
През май бяхме в х-л Боряна там стаята и чистотата бяха на ниво.
Иначе хотела има просторна територия и много зеленина. Храна имаше в изобилие, само дето някои чинии бяха доста позабърсани отгоре.
Не знам дали е от хигиената на ресторанта или ме беше пипнал вирус, но на третия ден лежах на системи в поликлиниката на курорта.
Както и да е на детето му хареса имаше къде да бяга. Хареса му много и детската дискотека аниматорите ги забавляваха добре.
Администраторките също бяха усмихнати и любезни. От персонала не мога да се оплача бяха внимателни.
Албена е хубав курорт за семейства с деца, но може би другия път ще предпочета друг хотел.

# 614
Мишленце, благодаря за хубавите думи, ама сега ми стана интересно кои сте били вие, можеш ли да ми подскажеш и сигурна ли си, че моя син е бил?  Simple Smile
Ами незнам ти нас дали си ни забелязала, виж по снимките дали ще се сетиш:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2038272&id=1570421047&saved#!/?ref=home
аз съм с шарената тунка - лилаво и зелено и с бялата шапка. Но ти определено правиш впечатление с трите деца. Големия ти син задържаше вратата на всички влизащи и излизащи от ресторанта и хотела, които се засичаха с него. Абе и с много други неща ме впечатли, как учеше братчето си на разни неща, намери едно чорапче и искаше да го предава на рецепцията и разни такива.

Общи условия

Активация на акаунт