Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 081
  • 685
  •   1
Отговори
# 45
Като не съм гласувала (понеже почивката предстои) и не виждам резултатите от анкетата. Може ли да се коригира това?

# 46
  • София
Натисни "Виж резултатите" Peace

# 47
А аз се чудих защо не ми смениха чаршафите цели 7 дена...от къде да знам,че трябва да си ги изтърбуша сама и да ги оставям на земята-дори сега писах оплакване до Съни за това. Кърпите си ги вземаха сами всеки ден, без последните два.

# 48
  • София
еВА, КАТО СЕ ЗАГОВОРИ ЗА СУШИЛКИ, В Компас има ли такива?
Да,Лолита,има на всяка тераса.  Peace

# 49
А аз се чудих защо не ми смениха чаршафите цели 7 дена...от къде да знам,че трябва да си ги изтърбуша сама и да ги оставям на земята-дори сега писах оплакване до Съни за това. Кърпите си ги вземаха сами всеки ден, без последните два.
Това важи най-вече за кърпите.
Чаршафите ги сменяха на три дни без да ги подканяме.

# 50
Натисни "Виж резултатите" Peace
Мерси, въобще не го бях видяла това.

# 51
Досега се колебаех между Магнолия Плюс, Добротица и .Ком,
днес още една оферта ме заинтригува, макар и не точно в Албена :
http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=7933
та вече съвсем съм в чуденка. Всяка година по това време почва едно колебание, едно ровече и четене Tired,
ще следя мненията с интерес.

# 52
  • София
Ами жената даже и стана неудобно,но ми обясни че са превели парите на хотела и че от там ще ни удържат,а не че те ще откажат да ни ги върнат.Обясниха,че при ситуация която не зависи от нас,са длъжни да ни възстановят сумата.Но моя мъж реши да се жертва  Mr. Green така,че на 19 август пътуваме и съм на седмото небе.Радост можем да се видим сутрин на плажа,че следобяд ще съм с мъжа и малката на басейна,трудно ще ни е разхождането.Ако ви се идва до .КОМ или да се видим някъде по алейте,все ще се засечем.  Hug

# 53
Дидолина, ще се засечем и с вас. Ако сте тримата ще ви позная, няма как  Wink Имате вече сериозен отличителен белег  Hug

# 54
  • София

didolinaa ,радвам се за вас!  Peace

# 55
та вече съвсем съм в чуденка. Всяка година по това време почва едно колебание, едно ровече и четене Tired,

не мога да разбера за коя оферта става въпрос, излизат ми всички  Rolling Eyes

# 56
  • Sofia
Wow, това с Калиакра ме заинтиргува истински. Защо не са ми превели още парите  Crazy

# 57
  • В.Търново

не мога да разбера за коя оферта става въпрос, излизат ми всички  Rolling Eyes

И на мен.Ама много не се чудете,защото така ще ти е по-трудно да избереш хотел.Знам от опит.И така може да изберете хотел,който всъщност после няма да ви допадне.
didolinaa,това е добра новина.Радвам се за вас,няма нищо по-готино от това семейно да си на почивка,т.е. с мъжа,децата...с приятелки е друго,не е същото. smile3521
Вашата почивка наближава,изкарайте си чудесно! newsm10

# 58
Извинете, нещо с линка... Simple Smile
Да се пробвам отново:
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=179
от 20.08 до 31.08 - 44 лв/ Ол Инклузив, че даже Ултра
след 1 септ - 33лв
Като отзиви е доста добре.

# 59
  • София
Дикси ами да,няма как да ни сбъркате  Peace,макар че ще сме разделени до обяд,после ще сме заедно.
tzvety roussimova ами нямаш много време за колебание,ако искаш да почиваш.
Момичета много ви благодаря за всичко,сега вече съм на старта за почивка,после ще докладвам.До тук съм доволна,жените от агенцията бяха страшно любезни,това е един голямм +.Така,че ще ви чета и после ще се включва с отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт