Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 057
  • 685
  •   1
Отговори
# 105
Mama L, да наистина, не знам защо не ми вярвате, но както и да е, грейпфрутите бяха разделени на половинки при нас.
Някой спомена за болно ухо, дъщерята на приятелката ми се върна с болно ухо, още го лекуват, много силно било възпалено, на друга моя приятелка синът и е бил на лагер в Албена и той се лекува в момента. Докторите са категорични, че е от морето /водата/, така че за препоръчване е да не плуват много под вода.

# 106
  • Sofia
Детето на мъжа ми се върна с майка си /надявам се, ме разбрахте Crazy/ преждевременно от море, заради възпаление и на двете ушета, а бяха избягали за по-чисто чак на Дуранкулак.

Там басейн не е имало. Бельото е било чисто, така че без съмнение е от морската вода. След това, което пише Рая е ясно, че има ново двайсе, освен ентеровируса. Кой знае каква гадост се излива от Дунав или от родните канали по Черноморието, дето така и не се сдобиха с пречиствателни станции.

Бъдете готови психически и за такава неприятна възможна ситуация. Моят синковец, тръгва с майка ми в понеделник за Албена и кълна се, ако се върне с отит, догодина не ме интересуват нито Албена, нито Дюни, нито Мирамар, нито нищо..

Каквито и хотели да направят, с каквато и невероятна услуга, докато не се реши проблема с л....та и пречистването,  у нас просто няма да стане. Язък за хубавото ни море. Очевидно е станало на клоака от най-северната точка до Резово. А ако знаете какви прекрасни възможности за финансиране има по линия и на "Околна среда" и на "Инфраструктурни проекти". Просто не ги е срам, всички, които не се научиха у нас да усвояват пари по презназначение - къде от алчност, къде от невежество.

сори, за спама, но ми е много мъчно. Аз съм от хората, които с удоволствие бих си летували само и единствено на нашето Черноморие. За мен другите дестинации са просто за екскурзии, но уви.

# 107
  • София
Ей с тия грейпфрути! Според мен пък е много по-лесно да се ядат с лъжичка, разделени на 2 с кората, отколкото обелени. Crossing Arms Въпрос на навици. Mr. Green

# 108
Наистина е въпрос на навици, Клер. Прекрасно боравя с нож и вилица и не ми харесва да ровя в грейпфрута с лъжица Crossing Arms
А портокалите пак така ли ги ядете?
Ненавиждам злобничките коментари!!!

# 109
 Клер, аз също ги обичам така, много хубави бяха, доста хора си правеха фрешове от тях Peace

# 110
................ почти всяка вечер сядахме долу на бара на калиакра, откъде се възхищавах на хотела, ама като разбрах че няма климатици, много се разочаровах...Добротица е на много приятно място, но не ми изглежда добре отвън Confused Ужасен шум има на центъра, не знам обаче кои хотели точно са там, особено шумно е пред хотела, където има огромна градина с фонтан. Но, хубавото е, че в 11 вечерта всичко приключва, освен караоке барът де.

Това не може да е вярно, за "Калиакра" и климатиците.

# 111
  • София
абсолютно не е вярно, че на Калиакра няма климатици Peace

# 112
Калиакра е с централна климатична инсталация Peace

# 113
# 114
Отказах се от Алтея. Сега гледах оферта за Ком, Компас или Панорама. Ще се поровя из мненията. Така като чета описанията, май в Компас и Панорама също няма климатици.

# 115
  • France
Утре пътувам с детето за Албена. И се чудя, дали да не взема лаптопа и да играя онлайн, докато съм на плажа...  newsm78. Знаете ли дали има връзка пред х-л Боряна?

# 116
  • някъде ... тук ...
В Панорама има климатици.

# 117
Утре пътувам с детето за Албена. И се чудя, дали да не взема лаптопа и да играя онлайн, докато съм на плажа...  newsm78. Знаете ли дали има връзка пред х-л Боряна?

Ако ще играеш на борсата- на всяка цена.   Mr. Green

# 118
Наистина докато избера хотел и се наканя да резервирам, в повечето вече няма места от 28.08  Rolling Eyes

# 119
  • София
Отказах се от Алтея. Сега гледах оферта за Ком, Компас или Панорама. Ще се поровя из мненията. Така като чета описанията, май в Компас и Панорама също няма климатици.
И в Компас и в Панорама има климатици във всяка стая!

В Панорама има климатици.
Laughing На плажа точно не вярвам да хванеш нет,но близо до рецепциите на хотелите-може.

Общи условия

Активация на акаунт