Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 068
  • 685
  •   1
Отговори
# 135
  • Толбухин
Интернета в албена карта:
 http://www.albena.bg/uf/Image/images/map_big.jpg
 Разпределение на Wi-Fi зоните в к.к. Албена
Вие може да ползвате безплатен Wi-Fi достъп до интернет на рецепциите и лоби баровете на следните хотели:
•хотел Фламинго Гранд
•хотел Калиакра
•хотел Ралица Супериор
•хотел Ралица
•хотел Вита Парк
•хотел .COM
•хотел Компас
•хотел Панорама
Безплатния Wi-Fi достъп е част от услугата Ултра Ол Инклузив.
Срещу заплащане Wi-Fi достъп може да имате на рецепциите и лоби баровете на хотелите:
•хотел Гергана
•хотел Славуна
•хотел Мура
•хотел Нона
•хотел Боряна
•хотел Лагуна Гардън
•хотел Лагуна Маре
•хотел Лагуна Бийч
•хотел Малибу
•хотел Орлов
•хотел Фламинго
•хотел Добруджа
•хотел Магнолия
•хотел Орхидея
•хотел Добротица
•хотел Арабела Бийч

Цени на картите за Wi-Fi достъп:
•1 час - 4 лв.
•2 часа - 7 лв.
•5 часа - 15 лв.
•12 часа - 24 лв.

# 136
  • София
Отговорих на анкетата-има още какво да се желае.Ние си прекарахме страхотна почивка в Мура,но за следващия път съм си набелязала Гергана.Надявам се с бъдещия ремонт в Мура да стане една идея по-лъскавичко,като за мен. Mr. Green

# 137
В тези отвратителни горещини все повече идвам на варианта каквото и да е, само да има къде да потопя морно тяло  Mr. Green

# 138
  • В.Търново
Детето на мъжа ми се върна с майка си /надявам се, ме разбрахте Crazy/ преждевременно от море, заради възпаление и на двете ушета, а бяха избягали за по-чисто чак на Дуранкулак.

Там басейн не е имало. Бельото е било чисто, така че без съмнение е от морската вода. След това, което пише Рая е ясно, че има ново двайсе, освен ентеровируса. Кой знае каква гадост се излива от Дунав или от родните канали по Черноморието, дето така и не се сдобиха с пречиствателни станции.

Бъдете готови психически и за такава неприятна възможна ситуация. Моят синковец, тръгва с майка ми в понеделник за Албена и кълна се, ако се върне с отит, догодина не ме интересуват нито Албена, нито Дюни, нито Мирамар, нито нищо..

Каквито и хотели да направят, с каквато и невероятна услуга, докато не се реши проблема с л....та и пречистването,  у нас просто няма да стане. Язък за хубавото ни море. Очевидно е станало на клоака от най-северната точка до Резово. А ако знаете какви прекрасни възможности за финансиране има по линия и на "Околна среда" и на "Инфраструктурни проекти". Просто не ги е срам, всички, които не се научиха у нас да усвояват пари по презназначение - къде от алчност, къде от невежество.

сори, за спама, но ми е много мъчно. Аз съм от хората, които с удоволствие бих си летували само и единствено на нашето Черноморие. За мен другите дестинации са просто за екскурзии, но уви.
Възможно ли е от мръсотия да се получи отит?Не съм чувала за това newsm78
Възпаление на ушите се получава от вода например,когато детето или дори възрастен човек кисне в по-студена вода или по-дълго от нормалното,няма значение море ли е,басейн и т.н.
Има разбира се и други причини,които не са свързани с водата.

А това да си носиш лаптопа на морето,за да го ползваш за игра или нещо друго,каква почивка ще е това?!Децата ли ще гледаш или компа?Вече ,ако трябва да се свърши някаква неотложна работа с лаптопа-да,тогава може.Нали отиваме там,за да си починем.

# 139
  • welcome to the Jungle
Първа,първа вика шеста  Joy

Пиша от лобибара на Витапарк.
Чудесно е тук, нямам забележки  Peace.

ВЗЕМЕТЕ СИ РЕПЕЛЕНТИ (за идващите), че комарите не ползват оу инклузива и са гладни като селски мастии  hahaha.

"Хавана" функционира съвършено - с отворен двор, повече асортимент ( но в двора отзад, а отпред по старому се вият опашки), който си е включен в гривните.

Днес ще пробваме обратната програма - сутрин на басейна, следобед на плажа, щото тази година комплексът наистина е пълен и предиобед на плажа е пренаселено, в морето също.

Храната е ОТЛИЧНА! Нямам грам забележки - вкусна е, разнообразна и в  изобилие. Чистотата в рестораната е на перфектно ниво, днес загледах, че е категория ***, според мен - напълно заслужени.

За съжаление пак наблюдавам факта, че хората наистина не си мият ръцете преди хранене  Tired. Ние го правим преди "добър апетит".
Лек път и слънчеви дни на всички пристигащи!

# 140
Роза, възможно е разбира се, мръсната вода е пълна с бактерии, а те причиняват възпаление, не знам дали това значи отит, на моята приятелка казаха много силно възпаление, много навътре, дъщеря и е на 12, не е малко дете, боли я, казва си, вече 2 седмици се лекуват. Започна следмица следа като се върнахме, не веднага

# 141
  • в града на вечния купон
това с платения нет е супер простотия

не мога да разбера как в повечето хотели е безплатен.В Албена на повечето платен

Преди години на плажа имаше свободен нет

# 142

не мога да разбера как в повечето хотели е безплатен.В Албена на повечето платен

В кои хотели нетът е безплатен? Става въпрос за Албена

# 143
  • в града на вечния купон

В кои хотели нетът е безплатен? Става въпрос за Албена
по горе са описани хотелите
този в който ще почивам няма безплатен Mr. Green

# 144
  • София
Наистина е въпрос на навици, Клер. Прекрасно боравя с нож и вилица и не ми харесва да ровя в грейпфрута с лъжица Crossing Arms
А портокалите пак така ли ги ядете?
Ненавиждам злобничките коментари!!!

Не, портокалите ги ядем белени на парченца, ако толкова ти е приятно да изпадаме в подробности. Грейпфрутите - не, защото ципите им са горчиви и жилави, а с лъжичка се яде само сочната и месеста част. Заяждаш ли се с мен?

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 18:13 от Клер

# 145
Стига, момичета, тук пишем факти, нали, и лични мнения. Всеки сам да си прави изводите. Вярно, че в спора се ражда истината, ама тя пак е относително нещо за всеки. Кой както си иска така си яде    Peace

# 146
  • Mostly in my mind
грейпфрути и портокали. много сте забавни  Mr. Green Laughing

# 147
Да, тези с интернета са по- забавни, спор няма, почти навсяка страница "колко струва нета, де го има, как да го хвана, да си го нося ли на плажа" и тем подобни жизненоважни дилеми.

Сигурно на 1 % от питащите им трябва наистина спешно, да свършат нещо служебно, останалите просто се халосват.

# 148
Да, тези с интернета са по- забавни, спор няма, почти навсяка страница "колко струва нета, де го има, как да го хвана, да си го нося ли на плажа" и тем подобни жизненоважни дилеми.

Сигурно на 1 % от питащите им трябва наистина спешно, да свършат нещо служебно, останалите просто се халосват.

Joy hahaha Joy hahaha колко си права.... Joy

# 149
Като застанеш пред входа на Фламинго и погледнеш в дясно,там на тротоара има една пейка.Винаги има хора седнали с компютър да ползват безплатния нет на хотела Laughing.
И във фоайето да се влезе никой няма да ви закачи.

ПП.Само за тези на които има трябва спешно Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт