Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 051
  • 685
  •   1
Отговори
# 150
Да, тези с интернета са по- забавни, спор няма, почти навсяка страница "колко струва нета, де го има, как да го хвана, да си го нося ли на плажа" и тем подобни жизненоважни дилеми.

Сигурно на 1 % от питащите им трябва наистина спешно, да свършат нещо служебно, останалите просто се халосват.

Joy Вярно е Joy
Иначе, затова не изказвам мнение, винаги се намира някой, който да се хване за думите ти... после иди се обяснявай Peace

# 151
Привет от Добротица!
От вчера сме тук, засега само хубави неща мога да кажа. Стаите са чисти, добре обзаведени, баните също. Персоналът е много приветлив, усмихнат и отзивчив. Почистват редовно. Храната е достатъчно разнообразна и вкусна. Няма навалица в ресторанта. Межднните хранения са пици, палачинки, скара - свински пържолки, телешки бургери, наденички, зеленчуци на скара, пресни салати, плодове, сладкиши и сладолед /може и да изтървам нещо/. Гостите на хотела са предимно французи и българи. Много е спокойно, басейните не са никак големи, но повечето хора ходят на плаж и има много свободни шезлонги. На плажът днес дори успяхме да се класираме на първа линия - в 8.30 ч. бяхме там. И там навалица няма. За анимацията все още нямам наблюдение, защото снощи излизахме на разходка, а днес бяхме на плажа. Стаята ни е с изглед към морето, на втория етаж и е много тихо като затвориш вратата на терасата, шум не се чува. Кафето от автомата е много хубаво и силно. А, морето... морето е страхотно - водата топла и никакви вълни  Simple Smile  Ако имате въпроси - питайте.

П.П. Роси, никакви проблеми няма да ползваш хладилника в стаята за детски пюрета и мляко. Питах. Освен това киселото мляко е много хубаво, тук си го квасят и го има постоянно.

# 152
Safo,аз веднагас въпрос  Mr. Green Вие имате ли бебешка кошара в стаята?Мен от агенцията ми казаха да говоря с рецепцията на хотела за кошара-вчера звънях,обаче дамата от рецепцията ме посъветва да не слагаме кошара в стаята,че щяло да е много тясно...  Rolling Eyes Можело спокойно малкият да спи при нас...Да,ама тук някой каза,че спалните не били съвсем спални,а доста по-тесни...та сега съвсем съм в чеденка какво да правя  newsm78
Всички двойни стаи ли са със спалня+единично легло?

# 153
  • в града на вечния купон
Да, тези с интернета са по- забавни, спор няма, почти навсяка страница "колко струва нета, де го има, как да го хвана, да си го нося ли на плажа" и тем подобни жизненоважни дилеми.

Сигурно на 1 % от питащите им трябва наистина спешно, да свършат нещо служебно, останалите просто се халосват.

не мога да разбера защо дразни питането?
нали за това е темата за Албена-да питаш какво ти трябва

# 154
Пенелопи, спалните са достатъчно големи да спят трима човека на тях. Единичното легло също не е малко. Ние имаме кошарка, от хотела е, и наистина не остава много място, но при хубаво време няма въобще да се задържате в стаята. Иначе нашата кошара утре ще помоля да я изнесат - малкия не иска да спи в нея и спи при нас, на спалнята. Моят съвет е - не бързай с кошарката, в Добротица имат достатъчно такива, като дойдете и видите стаята ще си прецените на място и ако искате, ще ви сложат допълнително кошарка.
Всички стаи са така - голяма спалня и единично легло.

# 155
# 156
  • В.Търново
Safo,ето още един положителен коментар и от теб за Доброица.Желая ви приятна почивка и да се върнете здрави! Hug
Ще чакаме снимки. Simple Smile

# 157
Safo, киселото мляко и на нас ни направи хубаво впечатление и питахме какво е. Търновската марка "Чех". Mr. Green Росито ще го знае.  Wink Видяхме и камиончето, което го докара. Simple Smile

# 158
Safo,
Твоят син е малко по- голям от моите момичета. Какво хапваше той по време на почивката? Ставаха ли някои от готвените ястия и за него?

# 159
  • София
Safo, киселото мляко и на нас ни направи хубаво впечатление и питахме какво е. Търновската марка "Чех". Mr. Green Росито ще го знае.  Wink Видяхме и камиончето, което го докара. Simple Smile
Значи поздравления за производителя!
Млякото наистина беше превъзходно!

# 160
Здравейте момичета,

На 17-ти заминаваме за Орхидея! Като чета отзивите за  храната и ми е ясно, че баткоот ни ще кара на пържени картофи, но малаката ме притеснява! Поне по една читава супа да има за обяд и вечеря! Киселото мляко го уважава, но съм в чуденка какво да взимам за нея като се има в предвид, че храна от бурканче тя  не яде! Мисля си да взема забразена сготвена храна за нея и всеки ден да размразявам, но пък ми трябва фризер да ги съхранявам! Мислим да вземем хладилник, но те тези хотелските са предимно за охлаждане , а не  за замразяване! Поне за 10 контейнера място ще ми трябва, пък в промеждутъците се надявам все нещо да мога да и предложа!

Тези от вас, които са били на Албена с детенце на към година и половина споделете моля имаше ли подходяща храна за мънъците ви!

Предварително благодаря!

# 161
  • гр.Златица
Толкова страници вече изчетох и съм в питанка - никой ли не почива в "тройката" Лагуни...вече взех да се притеснявам - никакво мнение,което ме навежда на мисълта ,че всички ги отбягвате тези хотели,а ние тръгваме за "Лагуна Маре" на 21-ви. Притеснявам се,понеже никаквото мнение е много по-лошо от лошото. Изчетох и темите назад и пак нищо.Виждам,че основно "Орлов","Добротица" и "Орхидея" коментирате...явно съм сбъркала с избора на хотел  smile3511 ...но поне ще се запася с оптимизъм и после ще сложа едно мнение (след почивката),за други питащи като мен. На вас весело изкарване на почивките ви и ако някой нещо е чул за Лагуни,нека каже.

# 162
  • В.Търново
Да,знам ги.Чех са известна марка и освен млечни продукти продават и от месо.Предимно купуваме от каймите им и саламите,не са лоши.За мляко ползваме друга марка,но и на тази ще сме доволни Grinning
Малкото ми дете се разболя,дано се позакрепи ,докато тръгнем,има все пак 2 седмици до тогава. Praynig

# 163
Ами аз си изказах едно мое си мнение само за външността на Лагуните, вътре и въобще не знам как е. Не бих почивала там, заради много централното място, вечната лудница около тях и миризмата на урина, която се носи ужасно силно наоколо. По принцип съм си честна и директна, някой да не ме съди.
Zora*, имаше разни супички всяко хранене-крем супи, и други-просто ние не ядем друго, освен пилешка супа, другите супи моята мома ги счита за гадни, а и аз да си кажа, но за вас може да са хубави. Всеки е с вкуса си. Ние в стаята си нямахме хладилник.
Safo, в коя стая сте, номер и към къде гледа?

# 164
  • гр.Златица
Огнена стихия, благодаря....май оптимизма ми ще бъде сменен с едно огромно притеснение,относно почивката ми - никога ме съм ходила на Албена и така сложени картите.... smile3506   май това ще ми е първото и последно лято на Албена. Но кой знае - може пък и да стане чудо и да остана доволна - надеждата крепи човека и последна умира в него. А тов а с урината направо ме разби - и откъде се носи тази миризма ?.............. хахаха...ще си припомня студентските години,в които ходехме групом на квартири при разни бабки и ползвахме общи бани...и като сравня двете крайности,може и да остана доволна.

А Дита беше писала ,че малкото и е болничко и ще го закрепи - незная колко е малко,но за тези 2 седмици може чудесно да се закрепи с прополис на капки,продава се в аптеката,смесва се с мляко на капки по формулата на Фуше,тук в бгмама имаше цяла тема на д-р Михайлов. Аз лично съм го ползвала и съм доволна - детето ми винаги укрепваше,а зимата го давам като имуностимулант.

Общи условия

Активация на акаунт