Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 047
  • 685
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте имам отзиви и от хотел Магнолия  Mr. Green.Наши приятели бяха там за седмица с 3 деца,казаха че на южното черноморие няма да стъпят повече,много доволни са останали.Снимки нямам обаче,храната им е била превъзходна,а те са капризни еле че са с 2 малки деца,баткото е лесен.На плажа при тях не е имало блъсканица за чадъри,зоната си е била само за тях и са следили стриктно да няма чужди хора.Обаче ме предупредиха че е яко скъпо,децата са ги одусали яко  Mr. Green Казаха ми за някакви жени за бънджи и бъги по 20-30 лв,ще умра ако е така  newsm78

# 166
  • Sofia
Здравейте имам отзиви и от хотел Магнолия  Mr. Green.Наши приятели бяха там за седмица с 3 деца,казаха че на южното черноморие няма да стъпят повече,много доволни са останали.

Ей как ме зарадва да знаеш Simple Smile След понеделник и аз ще пиша задочни кореспонденции, че ще ми препредават от мястото на събитието.

# 167
Бънджито е 10 лв, батута 5-6 лв, бъгита има точно пред Орхидея /т.е. близо до Магнолия/ те за по 3 лв, само единия джип е 5 лв.
Като ви пиша цените се сещам за една случка:

Моята щерка и другото момиченце карат от по- малките коли /по 3 лв/, идва една намахана рускиня и ме пита колко струва. Казвам 3 лв. Да ама нейния човек си избира джипа естествено. Момчето и казва - 5 лв. Оная ме уби с поглед направо, кво ли си каза, за вас по 3 лв, за нас по 5.      Twisted Evil Не и се обяснявах, усмихнах и се само.......

# 168
Наклонявам и моето решение към Магнолия, но реших да прочета и старата тема- все още колебания- Магнолия ли или Ком Thinking. И се чудя какво ли да посоча като допълнителни изисквания към стаите в Магнолия, някакви съвети, хем хубава гледка, хем спокойни, и подходящи като за с две деца?

# 169
Здравейте, вчера се завърнах и аз от Албена HugБях два дни в Алтея ooooh! и три дни в Лагуна бийч Grinningмалко по-късно ще споделя впечатления, че вече съм на работа Mr. Green

# 170
Толкова страници вече изчетох и съм в питанка - никой ли не почива в "тройката" Лагуни...вече взех да се притеснявам - никакво мнение,което ме навежда на мисълта ,че всички ги отбягвате тези хотели,а ние тръгваме за "Лагуна Маре" на 21-ви. Притеснявам се,понеже никаквото мнение е много по-лошо от лошото. Изчетох и темите назад и пак нищо.Виждам,че основно "Орлов","Добротица" и "Орхидея" коментирате...явно съм сбъркала с избора на хотел  smile3511 ...но поне ще се запася с оптимизъм и после ще сложа едно мнение (след почивката),за други питащи като мен. На вас весело изкарване на почивките ви и ако някой нещо е чул за Лагуни,нека каже.
Не мисля, че имаш повод за притеснение, бях на Лагуна бийч, ще споделя по-късно, предполагам, че и в трите Лагуни условията са подобни Hug

# 171
  • София
Наклонявам и моето решение към Магнолия, но реших да прочета и старата тема- все още колебания- Магнолия ли или Ком Thinking. И се чудя какво ли да посоча като допълнителни изисквания към стаите в Магнолия, някакви съвети, хем хубава гледка, хем спокойни, и подходящи като за с две деца?
Да не е на първия етаж  Peace и ако не ти удовлетворят изискванията, не се съгласявай на компромис

# 172
Специално за Medora моят коментар за Лагуните:
Преди няколко години бяхме в Лагуна биич, а миналата година в Лагуна Гардън. Всъщност и миналата година трябваше да сме в Лагуна бийч, но ни преместиха в Гардън - карахме се, разправяхме се, но полза нямаше. Сега по същество - и 2-те лагуни са абсолютно еднакви, т.е. искам да кажа, че и във вашата нещата няма да са по-различни и мисля, че няма да сте недоволни. Относно миризмата - такава преди нямаше. Шум от търговската улица изобщо няма, като изключим само най - крайните стаи в Гардън под които има едно заведение в което музиката вечер е доста силна, има и певица - та всичко това нас не ни притесняваше, но само за сведение дънданията свършва към 11,30-12,00часа. Да кажа, че във въпросното заведение има страхотни десерти - изложени в хладилна витрина - виждат се от тротоара и си струва да се опитат.
За храната - оплаквания нямаме - в основният ресторант, който е общ за Гардън и Маре не е ставало струпване на хора или така де се каже нямаше бой за храна. По - късно вечер и на обяд бързо свършваха десертите обаче (т.е по- хубавите, от гадните имаше постоянно). Виното беше на 2 винарски къщи - т.е. 2 вида бяло и 2 вида червено - не бяха лоши, особено едното, но за съжаление то свърши по средата на почивката ни и до края имаше само от другият вид. Да подчертая пак - храната в основният ресторант беше много вкусна като цяло и доста разнообразна. За междинното хранене в бара да басейна, който се намира сякаш повече в територията на Орлов, отколкото на Лагуните обаче храната не ни хареса - едни много странни кюфтета на скара, пържени картофи (често недопържени), нарязани зеленчуци, салата от зеле, лютеница, сладки - меденки и др. дребни сладки, пица и най - хубавото там - сладоледът. Барът - относително добре зареден.
Анимацията - доста слабичка ми се стори, може би защото предната година бяхме в Турция и имах база за сравнение. През деня общо взето не беше толкова зле, но вечер беше пълна пародия - 30 мин. глупости. Единият ден беше бинго и похвал, похвал го спечелихме с малката и за награда получихме 1 бутилка Искра - за детето беше голяма радост. Детската дискотека ставаше, но заниманията в залата им бяха скучни на моите дечица и след като опитаха не повториха. За сравнение в Турция нищо, че дума не разбираха страшно се кефеха на игрите, които им измисляха каките и батковците и от 11 дни нито един не пропуснаха.
За стаите - най - просторните от тези в които съм била в Албена са на Лагуните и на Малибу.
Била съм в Лагуна бийч, Лагуна Гардън, Малибу (от тези 3 хотела съм най - доволна), Орлов (определено на доста по- ниско ниво е от първата тройка), Алтея и Доростор (в тях никога не бих повторила, но тогава времената бяха такива). Това беше моята класация до момента - сега се стягаме другата седмица за Добротица. Вчера наши приятели се върнаха от там и от това, което чух по телефона отзивите са доста добре. Чакам среща с тях за да ги поразпитам по - подробно и ако науча нещо различно от вече известното тук ще го споделя с радост.
Ако някой има някакви въпроси - готова съм да ви отговоря, ако мога. Приятен ден и късмет на петък 13!

# 173
  • гр.Златица
След този коментар вече ще дишам малко по-спокойно,че да си призная се притесних. Надявам се,че ще си изкараме страхотно по женски - аз ,дъщеря ми (на почти 7) и моя приятелка....нашите мъже бойкотираха морето,но ние не се отказахме. На всички - лек ден, в този "фатален" петък ,13.
Но с удоволствие ще прочета и коментара на magika-mm

# 174
Medora  при всички случай ще си изкарате страхотно в Албена,аз от 6години ходя сама със сина ми на море,мъжа ми не обича морето,е тази година на Албена най много ни хареса.
Положително настроени за почивката и всичко ще е наред! Simple Smile

# 175
Така, да споделя:
Алтея - не искам да плаша отиващите, но аз няма да повторя ConfusedПърво да уточня, че не съм от прекалено претенциозните и свикнала да ходя само на 4 и 5 звезди, но този хотел ако е 3 звезди, то аз съм трамвай Mr. GreenМястото е хубаво, намира се точно под Ком, не е толкова далеч от плажа, колкото ми се струваше. Храненията бяха в ресторант Хоризонт. Храната беше изобилна и хубава, ако някой се интерисува от подробности ще споделя, но като цяло ми хареса, нямаше и блъсканица, освен за терасите Mr. GreenДотук с хубавите неща CloseХотелът както е известно, няма климатици, което продполага страшен задух от фойето до стаите, но това не беше най-лошото, миризмата в стаята ме уби #Cussing outмирише на мухал, чудо #Crazyне твърдя, че всички стаи са така "ароматни", но моята беше. Сестра ми беше в друга на по-висок етаж, каза че при тях не миришело толкова много, аз бях на 2 ет.Вътре обзавеждането нищо особено, просто прилично, банята също прилична, но като влязла в банята да се къпе душът им избил настрани, че мъжът и го ремонтира, нашия беше редовен. Бях със сина си , който е на 10 г. за него беше предвидено канапе, разтегателно, което не работеше, беше заяло, но това го разбирам чак в 23 ч когато ще си ляга, ходих, молих се, разправях се, нищо, трябвало да издържим, както и да е изпратих го в стаята на леля му, която по случайност имаше същото канапе, а те не го ползваха. Пропуснах да кажа, че трета хавлия нямаше, слязох да питам, защо като стаята е за трима, няма три хавлии, но всички вдигат рамете, обещаха да сложат до 20 ч. , но в 23 ч. още нямаше , та тръгнах да търся камериерката да взема хавлия Sad Преди да пробвам злополучното канапе, видях , (че и чарфафи няма и възглавница за трето легло , нищо...Та тръгвам из хотела в 23.30 ч да събирам от камериерките, чаршафи, хавлии, възглавници #2gunfireЕ, няма го това никъде. Персоналът безхаберен, абсолютно, само вдига рамене и нищо не знае, организацията - кръгла нула. Басейнът не е лош, но не видях да го чистят, имаше две групи румънски и руски деца, които постоянно бяха вътре и крещяха, правеха страшна мизерия. Междинното хранене имаше пици, карначе, салати, някой друг плод и сладолед. Друго не видях, не можеш да се добереш от малки, гладни румънски лагерници JoyАвтобусът до плажа, който обещават в нета, се оказа, че не е безплатен, но пиколото ми каза, че шефовете му нарочно го написали в офертата, а после го карали да обяснява на гостите, че всъщност трябва да си платят за него. Не съм ползвала транспорт, вървях пеша Confused
Дано не наплаша предстоящите им гости, но аз не съм доволна, за първи път отивам на почивка и се карам с персонал, човек отива да почива,  а не да се натоварва.Може би пък трябва да кажа, както си повтарях през целия ми престой - за тези пари - толкова Confused

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 13:45 от magika-mm

# 176
Продължавам LaughingСлед като се напатих в Алтея, се изместихме в Лагуна бийч Hug
Ами какво да кажа, нямам забележки, освен, че трябваше да си тръгвам, а не исках Joy
Обслужване - на ниво, любезен персонал, готвачи, бармани, камериерки, всички. Хавлиите се сменят всеки ден, почистват, ухае приятно Mr. GreenСтаята ни просторна, гледаше към морето Heart Eyesлеглата големи LaughingХраната прекрасна,разнообразна, изобилна,  вътре в ресторантът е малко  задушно, но аз винаги търся тераса, защото пуша, така че вътре не съм сядала, имаше и певица Mr. Green Басейнът на Лагуна бийч е чудесен, много хубав детски басейн, чист, всяка вечер в 19ч го затваряха за почистване, предвид близостта на хотела до плажа, ако ти се стои още, можеш да стоиш на плажа, аз не съм фен на басейните, но ходех и се къпех в морето, а си лежах на басейна, че пиенето е по-близо hahahaАниматори имаше, моят син е вече големичък и не се впечатлява, но малките дечица много се радваха, започваха в 10ч. после от 16 ч пак имаше забавления за деца и от 20.30 детска дискотека.
Ако някой иска подробности да ми пише, ще каза само, че с удоволствие бих отишла отново там, останах много доволна  Hug
Приятно летуване на всички  bouquet

# 177
  • В.Търново
Подгответе се какво ще ви напиша!!!!!!!Научих го днес.
Така....моя мъж снощи се срещна с едни бивши колеги ,прибра се по-късно,та днес научавам новината!!!
Значи та тези хора са били в Оазис и не са били въобще очаровани от хотела,но не е това най-важното,което искам да ви кажа.
Докато са били на плажа и са се пекли под силното слънце,мъжът тайничко съзерцавал много сладко девойче-млада жена рускиня.Жена му естесвено видяла това и му викала "видя ли я",а той си признал,какво да прави,нали била сладурана.И какво последвало......подгответе се.... #Crazy #Crazy #Crazy
Както и тя си лежала на шезлонга си-рускинята,извадила без всякакви притеснения ТАМПОНА и го изхвърлила в страни от себе си и разбира се,поставила си нов.Не е била без бански,всичкото го е направила през банския,то оставаше да е и без долнище.
Вие ако станете свидетели на това какво ще направите?Аз ще отида при нея и ще и кажа,че е откачена,ще й направя скандал ....ще си изхвърля тя мръсотиите на плажа пред децата ни,пред всички плажуващи,кой знае какво носи със себе си тази рускиня.Мъжът като я видял казал си "язък ,че е толкова красива"Още се изказали,че в Албена било пълно с прости,невъзпитани руснаци,румънци,но ние това вече го знаем.

# 178
Ох, Роси, тъй ме уплаши, помислих, че са убили някой....пу-пу

Отвратително  е това, което си писала, радвам се, че не съм я видяла таз мома /тя трябва да се радва повече и от мен/. Гнусно и противно, нямам думи просто, толкова ли им е културата, акъла...не искам да давам квалификации ама тръгват тук на секс туризъм. Мъже с тях почти не видях. Това сигурно е някой еротичен трик бе... сигурно ние не разбираме

# 179
  • В.Търново
Момичето може да е дошло на лов в България за български мъже! hahaha
Те на акъл явно не са много на ниво,ама да прави такива гнусотии......Сигурно ни мислят за Неандарталци.Дали ще го направи това ,ако е на Френската Ривиера?

Общи условия

Активация на акаунт