Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 052
  • 685
  •   1
Отговори
# 180
 Sick Sick SickТо това не е от обноските а от багажа които носиш в главата.С сигурност и на Френската Ривиера би го направила, не се и съмнявам ....Ако стана свидетел на такова нещо такъв скандал спрятам че жална и майка.Ще ходи на плаж на другия край на комплекса  Mr. Green

# 181
  • Mostly in my mind
Момичето може да е дошло на лов в България за български мъже! hahaha

да, ама междувременно явно й дошло Joy

# 182
абсолютно не е вярно, че на Калиакра няма климатици Peace
Peace Абсолютно вярно е че на Калиакра НЯМА климатици!!!
Има централен с който хотела отбива номера и уж работи, но в стаите пак казвам температурата не падаше под 30 гр., дори през ноща. Освен това терасите са някак затворени и дори навън да има вятър, вътре е ад. ОГРОМЕН НЕДОСТАТЪК, на иначе хубав хотел с прекрасно разположение... Много пъти питахме защо така, повреда ли има - казаха, че това били възможностите на климатика им, всички се оплаквали и молят за извинение.. Confused

# 183
Има централен с който хотела отбива номера и уж работи, но в стаите пак казвам температурата не падаше под 30 гр., дори през ноща. Освен това терасите са някак затворени и дори навън да има вятър, вътре е ад. ОГРОМЕН НЕДОСТАТЪК, на иначе хубав хотел с прекрасно разположение... Много пъти питахме защо така, повреда ли има - казаха, че това били възможностите на климатика им, всички се оплаквали и молят за извинение.. Confused

ДА, 4-звездните Ралица Супериор и Калиакра са с  централни климатици, въпреки, че  ние  бяхме месец май в Калиакра и нямахме  проблем със жегите, този в  Супериора добре  охлаждаше  миналата година по това  време, но в  никакъв  случай не беше такъв  топлинен ад навън  Naughty
идната седмица  го дават все така времето, понеделник тръгваме и отсега  ми е  притеснено, като се знам какъв съм каприз  Embarassed стискайте  палци  Mr. Green

# 184
  • Самоков
kriss` вчера се върнах от Ралица Супериор, няма проблем с климатичната инсталация, чудесно си охлажда, хич недей да се притесняваш  Peace

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 17:46 от nelly_d

# 185
Или грешка в проектирането на инсталацията, или иконимии.....ако е второто, кофти, все пак става въпрос за цени от порядъка на 300лв на вечер.
В хотел Марина на Слънчев ден е централна климатизацията, ами като си пуснехме климатика умирахме от студ.

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 18:00 от Arizona

# 186
А в Добротица как е положението с климатиците?? newsm78 Питах и от хотела ми отговориха:"Всички стаи са климатизирани." Но как не се сетих да питам дали са климатизирани централно или с отделни климатици  ooooh!
Който вече се е завърнал от там,моля да сподели!

# 187
Пенелопи, всяка стая си има собствен климатик в Добротица.

# 188
Започвам да чета темата за отзиви за хотел Панорама.Ще сме там от 26.Междувременно ако някои си повтори мнението няма да имам нищо против.  Peace Praynig

# 189
  • София
Момичета реших, че най-добре тук да питам - знаете ли коя маршрутка или автобус ходи от Варна до Албена и от къде се хваща? Няма да почивам там, но след два дни заминаваме във Варна и ми се ще да отскочим до Албена да разгледам евентуално за догодина. И нещо друго - мога ли да ползвам чадър на плажа естествено с/у заплащане.

# 190
Привет!

Препоръчайте ми агенция за резервации. Някой резервирал ли е през booking.com?
Четох доста и все пак - Ралица Супериор или Лагуна бийч?
Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 191
  • София
Не съм съгласна с това, че в целия хотел Ралица Супериор няма отделни климатици. Ние бяхме края на юни в сектор К - Имаше отделен климатик с дистанционно и познайте каква марка- аз много се изненадах като видях - Daikin - това е една от най-скъпите марки домашни климатици в България.
... Не съм влизала по стаите на основния корпус. Съжалявам, ако е прозвучало грубо - исках само да поясня.

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 04:33 от brayan__

# 192
  • София
Продължавам LaughingСлед като се напатих в Алтея, се изместихме в Лагуна бийч Hug
Ами какво да кажа, нямам забележки, освен, че трябваше да си тръгвам, а не исках Joy
Обслужване - на ниво, любезен персонал, готвачи, бармани, камериерки, всички. Хавлиите се сменят всеки ден, почистват, ухае приятно Mr. GreenСтаята ни просторна, гледаше към морето Heart Eyesлеглата големи LaughingХраната прекрасна,разнообразна, изобилна,  вътре в ресторантът е малко  задушно, но аз винаги търся тераса, защото пуша, така че вътре не съм сядала, имаше и певица Mr. Green Басейнът на Лагуна бийч е чудесен, много хубав детски басейн, чист, всяка вечер в 19ч го затваряха за почистване, предвид близостта на хотела до плажа, ако ти се стои още, можеш да стоиш на плажа, аз не съм фен на басейните, но ходех и се къпех в морето, а си лежах на басейна, че пиенето е по-близо hahahaАниматори имаше, моят син е вече големичък и не се впечатлява, но малките дечица много се радваха, започваха в 10ч. после от 16 ч пак имаше забавления за деца и от 20.30 детска дискотека.
Ако някой иска подробности да ми пише, ще каза само, че с удоволствие бих отишла отново там, останах много доволна  Hug
Приятно летуване на всички  bouquet

Разгеле, едно мнение за Лагуна бийч, че досега никой не беще споделял за него. Ние сме там от другата седмица.

# 193
  • Самоков
Не съм съгласна с това, че в целия хотел Ралица Супериор няма отделни климатици. Ние бяхме края на юни в сектор К - Имаше отделен климатик с дистанционно и познайте каква марка- аз много се изненадах като видях - Daikin - това е една от най-скъпите марки домашни климатици в България.

Никой не е казал, че няма отделни климатици в целия сектор К са отделни, но в основната част на хотела е инсталация.

# 194
  • Пловдив
Започвам да чета темата за отзиви за хотел Панорама.Ще сме там от 26.Междувременно ако някои си повтори мнението няма да имам нищо против.  Peace Praynig

върнахме се днес от Панорама

доволни сме като цяло от почивката,но с хотела няма да повторим

чистят следобед,което за хора с деця /които спят следобед / е много неудобно.помолихме да не чистят от 1 до 4 часа и така не ни чистиха 3 дни стаята-стана буквално кочина.след това след 2 молби и 2 разправии изчистиха след още един ден-в общи линии,когато си тръгвахме.стаите са малки,ако се разпъва кошара.шведската маса на моменти беше мизерна.но както се казва за 52 лв толкоз  Laughing
на плажа бяхме в 8 часа /ставахме в 6,30/ и се класирахме за трета линия.

Съни търс ни излъгаха,че има асансьор хотела,но това си е черна точка за тях

имаше доста болни-явно през август ентеро  вируса е във вихъра си.децата повръщаха на плажа.големите охкаха по шезлонгите.мъжът ми се разболя.малката слава богу не-но давах всеки ден витамин С и пробиотик Линекс-благадаря на мамата,която го писа в предната тема

изключително гадно ми стана от държанието на българите на шведската маса-таратора е в една голяма купа-имаше хора,които първо пият от черпака и после си сипват.обарват плодовете и ги връщат в купата.изпускат салам,кашкавал,сирене на пода и го връщат в тавата.ходят да си сипват манджа в чинията,от която вече са се хранили и хубаво натъркват в тази чиния общата лъжица.Такова невъзпитано племе сме,че нямам думи!
ходихме в началото на храненето,за да сипя на малката чиста храна.но мъжът ми нали без таратор  не може,цъфна та върза

Общи условия

Активация на акаунт