Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 130
  • 685
  •   1
Отговори
# 285
Роси, не обръщай внимание на саркастични коментари  Grinning
Тръгвала съм на море, миналата година когато баткото имаше още 3 дни да му свърши АБ-ка. На втория ден от престоя ни нямаше помен от кашлица и сополи.

# 286
Аз се насочих повече към .Ком, обаче гледам от днес нова оферта за Магнолия:
http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=8453
41лв/ден Ол Инклузив, за резервации направени след 17.08.

# 287
  • София
Миналата година, точно преди морето щерка ми изкара варицела - буквално в петък й изтече карантината, а в понеделник бяхме на морето. Детето беше на година и половина и умирах от ужас, че имунитета й е спаднал и ще лепне някой вирус. Не лепна нищо, дори сополи, така че тръгвай смело  Peace

# 288
Аз се насочих повече към .Ком, обаче гледам от днес нова оферта за Магнолия:
http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=8453
41лв/ден Ол Инклузив, за резервации направени след 17.08.

Ама периода на настаняване е от 30,08. Мисля,че тогава ще има места и в по-свестен хотел на първа линия.

# 289
   Да се присъединя към доволните от Албена. Бяхме в хотел Компас. Наистина вече всичко е коментирано - курорта е чуден за деца, хотелите са соц, но са приятни, много чисто е на плажа и по улиците и алеите. Храната е достатъчно разнообразна, не можеш да останеш гладен, плодове има много. Плажа е страхотен. Ние си починахме чудесно. Да, има недостатъци, но къде ли няма.
   От мои наблюдения и от споделено от приятели мога да кажа, че за Добротица нямат забележки, Вита Парк се оказа зле с хигиената в ресторанта, Орлов - всеки страда от вируса, не са доволни, Компас - изхранването на хората от Панорама идва в повечко за капацитета на ресторанта вечер (на обяд хапвахме на плажа и не мога да кажа как е). Персонала е само от млади хора - стажанти и са изключително любезни и приятни.
   А, и Бай Ганьо е цвете пред румънци и руснаци.

# 290
Като дата 30.08-на мен ми е ок, но се чудя да чакам ли последния момент за нещо на първа линия, или да действам сега- може да се окаже пък обратното, да няма места, и да увиснем. Rolling Eyes

# 291
Аз пък бях свидетел, как напразно обвиняваме румънците в простотия - бай Ганю е ненадминат. В ала карт ресторант - италиански, със съответното меню и музика, сервитьор и т.н. група бай Ганювци пуснаха див кючек от някакъв телефон, заглушиха и музиката, и разговорите на хората. За капак казаха на сервитьора, който кръжеше с кана да им долива вино - абе момче, я направо остави 3-4 кани на масата и бегай.

# 292
  • София
Приключи дългата и хубава отпуска.Макар и вече да позабравих морето( защото бяхме и 10 дни на Родопите след морето), ще се радвам да споделя моя положителен отзив за Компас. На моето семейство почивката ни хареса много, починахме си супер и сме доволни.Върнахме се здрави, само с лека болка в ушичките на малкия, която за съжаление после се усили и се наложи лечение с антибиотик.
Но той просто не излизаше от морето и басейна, гмуркаше се, въртеше се , а и не даваше да му слагам тапи за уши.
Ние бяхме резервирали 2 свързани стаи, които бяха чисти и с хубаво обзавеждане.Във всяка стая имаше едно персон и половина легло и едно единично.Така,че децата бяха в едната стая , ние в другата, всеки си имаше баня и тераса, ТВ. Много зеленина  навън и прохладни бяха стаите.Чистеше се всеки ден.За 1 седмица ни смениха веднъж бельото и веднъж само кърпите, но аз не съм и настоявала, защото си ги сушах на сушилниците и до вечерта бяха сухи. Храната беше разнообразна , не винаги обаче ми пасваше на вкуса, но имаше 3-4 вида салати, 4-5 основни яденета, риба всеки ден, скари, супи и таратор. Закуската беше хубава имаше топли кроасанчета, кекс, пържени филии, макарони, баници и колбаси, сирена, сладко, мед , нескук , мюстли, кисело мляко и т.н Винаги имаше пресни плодове -пъпеши, дини, праскови, сливи и ябълки както и сладки и тортички.Само веднъж ни се случи да чакаме на опашка за храна.Обядвахме обаче на плажа- голяма лудница за маси в бар хавана, но пък вкусна храна.
На плажа отивахме към 10ч и бяхме 8-9 линия. Не сме ползвали бусчето.Сутрин пеш, а на обяд с влакчето.почивахме си до към 4 и после ходехме на басейните.На децата много им хареса детския басейн и пързалката.Общо взето нямаше никаква детска анимация, а в хотел Ком където трябваше да има детска дискотека не сме ходили( моите хлапета не проявиха интерес).Нямам съществени забележки и мисля,че за парите които платихме за почивка на семейството ми всичко беше много добре.

# 293
  • Mostly in my mind
(на обяд хапвахме на плажа и не мога да кажа как е).  

И на обяд е същото като вечерта. Една голяма опашка се вие. много е неприятно Rolling Eyes ние в момента сме в Компас. днес и ние бяхме на Хавана на обяд и храната определено е по-добра.
Нашата почивка продължава до неделя, така че ще натрупам още впечатления да пиша...то вече за кога де  Joy

# 294
Момичета на 41лв са пуснали сега оферти и за Магнолия и за Орхидея.Кои от двата хотела е по добър?

# 295
# 296
  • В.Търново
Роси, не обръщай внимание на саркастични коментари  Grinning
Тръгвала съм на море, миналата година когато баткото имаше още 3 дни да му свърши АБ-ка. На втория ден от престоя ни нямаше помен от кашлица и сополи.

Благодаря ви ,момичета,че ме разбирате! Hug   bouquet Hug  Какво бих правила без вас,толкова ми е готино като ви чета    Hug
Офертата е доста добра за Магнолия и Орхидея,която предлагат  Simple Smile .Аз ,ако нямах резервация може би щях да се възползвам и да резервирам за Магнолия,коментарите за Орхидея са малко кофти този сезон,но и за Магнолия имаше,например от Фоксче.Ако се чака да излезе някоя друга оферта в последния момент и да се окаже не толкова добра и може да се изпуснат тези за Магнолия и Орхидея.

# 297
За по- добър хотел може би е Орхидея, не съм влизала в Магнолия. Но храната в Магнолия е по- добра, гарантирам. Басейните в Орхидея са по- хубави за малки деца, /заради детската пързалка/,  в Магнолия са по- подходящи за по- големички /заради водните пързалките/. Анимацията е обща- за деца е в Магнолия, за възрастни е в амфи -театъра на Орхидея. Ти сама си прецени.

# 298
Ох,да ви питам,имам притеснения.....Още сме болни вкъщи,е,аз ще се оправя все някак си,ама за малкото,което е на 11мес. става въпрос.Освен температурата,която имаше,сега пък му чурна нослето и от вчера следобед кашля много гадно.Заведох го на лекар,изписа сироп Флудитек.Моля се да му мине всичко до морето,че малко остана. Praynig Praynig Praynig
Случвало ли ви се е на вас,децата ви,особенно,ако са като моето малко,да са се разболявали точно преди да заминете за Албена и дали сте тръгвали,ако все още покашля или нещо такова?Платили сме всичко,чакам тази почивка от 2008г. Sad Миналата не отидохме,че бях с проблемна бременност.Какво направихте?Аз така и така не мисля да го къпя в морето,най-много да му потопя крачетата или на брега в басейнче с топла морска вода.Тръгваме на 27 август,не остана,а се притеснявам дали ще оздравеем до тогава..... Sad
Миналата година като тръгвахме за морето големия беше с гнойна ангина и 3-4-ти ден на антибиотик, не съм го спирала нито от плаж нито от басейн, оправи се там, малката пък там прихвана неговия вирус, но при нея се размина само с леко червено гърло и температура за малко, без антибиотици. За първи път съм ги взимала на море с нас около 3 годишна възраст.

# 299
Ако някой попадне на изгодна оферта за септември или първата половина на октомври да свирка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт