Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 130
  • 685
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви момичета за мненията.

# 301
  • Sofia
Аз специално питах майка ми, дали не съжалява за Орхидея /бях в същото двоумене/ и отговорът беше, че съжалява за Калиакра или по-скоро за Канарите Laughing

Т.е. от Магнолия като хотел няма забележки. Ориентирайте се по басейните, според възрастта на децата, както съветва Райчето.

41лв. е добра оферта, може да се букне направо през сайта на Албена също. И аз се изкушавам, но може би в офиса ще ме обесят  Mr. Green

# 302
  • София
Аз специално питах майка ми, дали не съжалява за Орхидея /бях в същото двоумене/ и отговорът беше, че съжалява за Калиакра или по-скоро за Канарите Laughing
Подкрепям майка ти на 100% - и аз си мечтаех за Калиакра докато стоях на плажа пред този хотел  Peace

# 303
  • Под гъбата
elsi, много изчерпателно мнение наистина Peace.
Ако можеше някой да напише такова и за .КОМ Grinning
И аз мисля, че морския въздух би трябвало да се отрази добре на дечковците с дихателни проблеми.
Не се притеснявай за Ком! Там нещата също не са зле. Зависи в кой сектор ще попаднеш ,защото камериерките са различно разпределени. Моят съвет да не си в "А" част.Номера до 300. Иначе в ресторанта нещата са спокойни и доматите са на 4 и в най добрия случай на 8 парчета Grinning На басейна пързалката работи, но е в по дълбоката част на 1,50 дълбочина а джакузито и фонтана не работят.

# 304
Някой с впечатления от таз годишна почивка в Лагуна бийч? Rolling Eyes

# 305
  • София
  Да се присъединя към доволните от Албена. Бяхме в хотел Компас. Наистина вече всичко е коментирано - курорта е чуден за деца, хотелите са соц, но са приятни, много чисто е на плажа и по улиците и алеите. Храната е достатъчно разнообразна, не можеш да останеш гладен, плодове има много. Плажа е страхотен. Ние си починахме чудесно. Да, има недостатъци, но къде ли няма.
   От мои наблюдения и от споделено от приятели мога да кажа, че за Добротица нямат забележки, Вита Парк се оказа зле с хигиената в ресторанта, Орлов - всеки страда от вируса, не са доволни, Компас - изхранването на хората от Панорама идва в повечко за капацитета на ресторанта вечер (на обяд хапвахме на плажа и не мога да кажа как е). Персонала е само от млади хора - стажанти и са изключително любезни и приятни.
   А, и Бай Ганьо е цвете пред румънци и руснаци.

Е,супер,радвам се,че сте останали доволни и отпочинали!!! Hug

# 306
Здравейте! Аз се включвах няколко пъти от Добротица, но сега вече завърнала се да обобщя. Хотелът има пълно 6 от мен - чист, храната вкусна и разнообразна, персоналът много отзивчив, на една крачка от плажа, гостите са тихи и ненатрапчиви, дори и анимацията не беше изцяло на френски, моите големи деца се занимаваха доста последните дни. За 1 седмица ни смениха 2 пъти бельото и 4 пъти кърпите, почистваха всеки ден, като само един ден /в неделя/ не успяха да минат преди 11 ч. За щастие не се разболяхме от нищо, а ядохме наволя /дори кантарът ми го натяква сега  Mr. Green /. Хареса ни толкова много, че резервирах от утре на родителите ми заедно с дъщеря ми и племенника  да продължат почивката  Grinning

Роси, пожелавам бързо оздравяване на малкия човек и прекрасно море! Горе главата!  Hug

# 307
Safo,
как успя да резервираш от днес за утре за Добротица?
Където потърсих из агенциите, излиза, че до 5 септ няма места.

# 308
  • Луната ни пази
Здравейте, ние утре тръгваме! Надявам се да няма проблеми. Моето малкоото преди два дни го хвана едно разстройство и повръщане , но овладях ситуацията! А и си пие лекарствата без проблем, защото знае, че ще ходи на море (това е голям стимул за нея Simple Smile )! Ние сме в Оазис, аз с две ремаркенца Simple Smile Ако има още някой там следващите дни, свиркайте!

# 309
Здравейте!
И ние тръгваме към Оазис, но чак в неделя - сега се връщам назад в темата да чета мнения ако има. А този вирус с повръщането върлува с пълна сила и из София!
Поздрави и слънчево настроение

# 310
  • В.Търново
Safo,благодаря ти! Hug Много се радвам,че сте останали доволни от почивката.Като се върнем и ние,ще разказвам.Само да не се развали времето до тогава! Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 13:11 от rosinauzunova

# 311
Safo,
как успя да резервираш от днес за утре за Добротица?
Където потърсих из агенциите, излиза, че до 5 септ няма места.

Цвети, съвсем случайно стана, през агенцията, която си ползвам вече 6-та година. Първо проверих на рецепцията на хотела и наистина нямаше места до края на август. Всъщност имаше само една стая за 25 и 26.08. и аз реших, че ще я взема, нищо, че е само за два дни. Звъннах в агенцията, че ми правят отстъпки и ми излиза по-евтино оттам, а мацката ми каза, че може да ми осигури стая от 19-ти до 26-ти. Направила е резервация по-рано, не можах да разбера дали някой се е отказал или умишлено е искала да запази повече стаи в активния период, но е факт - моите хора пътуват за Албена.

Момичета, сложете си в аптечката и някакви капки за уши. Моята госпожица рева един ден от болка в ухото, предполагам, че е от постоянното й висене във водата, защото след едно накапване се оправи. В аптеката пък Отипакса беше свършил, взехме Фуроталгин, свърши работа, но е добре да си имате. Една аптекарка пък ме посъветва да давам ментови капки като профилактика на стомашните проблеми /заради нагълтването на морска вода/, но аз забравях да им давам.
Роси, забравих да ти кажа - моят син се размаза от къпане в морето. Дори като му се доспиваше се сгушваше в баща си и заспиваше преди да го изнесем от водата. Така че ако вашият мъник не го е страх и ти нямаш някакви хигиенни притеснения - къпете си детето, водата е над 30оС  Hug

Ето няколко снимки от нас:
http://www.bgphoto.net/photos/18137/o634178220982061250.JPG
ето как се кефи Мишо на морето
моята мацка с прическа  Grinning
а тук вече фъстъкът е почти заспал във водата  Grinning

# 312
За всички, които искат да резервират в Калиакра. Места има от 29-ти. Цената е 173лв на УОИ на човек. Звънете на рецепцията, от там получих информацията.

# 313
  • В.Търново
Safo,снимките са жестоки... smile3521 ,големи са сладури децата ти newsm51
Ако и тогава е толкова топла морската вода,непременно ще потопим и малкия,представям си картинката хи-хи  Laughing .
Благодаря ти отново и за коментарите и за веселите снимки,за всичко!  bouquet

# 314
Safo, благодаря за информацията, но не дочаках отговора, направих резервацията за Магнолия плюс, потвърдиха ми, платих преди половин час, и вече се надявам да отдъхна.  Hug Много хубава прическа има сладурката, и много мила картинка на заспалия малчо Heart Eyes
Калиакра е супер, но малко скъпичко идва, поне за мен, и то за началото на септември.

Общи условия

Активация на акаунт