Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 135
  • 685
  •   1
Отговори
# 315
  • В най - голямото село
Аз направих резервация за Лагуна Маре, обадих се на Call Center : +359 (0) 700 12 110... Но тъй като не съм платила още се чудя дали да не сменя резервацията за Лагуна Гардън.
Кой от двата е по - хубав?

# 316
Здравейте!
От 27.08 сме на море в Албена, в чуденка съм обаче кой хотел да избера. Вариантите са:Ком,Ралица и Вита парк. Четох, четох мнения и още се колебая, май везните наклоняват в полза на Вита. Моля дайте мнение, имам време да се чудя още два дни.

# 317
Талето,ние сме в КОМ от 26- и. Иначе мои приятели,които ходят вече 2 или 3 години във Вита парк са се върнали предсрочно и казаха,че храната била отвратителна тази година. Даже са им върнали парите за половината почивка и са се прибрали Sad Не знам какви други мнения има за там,но като знам че бяха почитатели на хотела,сигурно има резон в думите им. Не те наивиам за другите хотели де,но ако сте там ще се засечем надявам се Simple Smile
Между другото се сетих да питам - за всички хотели ли има вечеря в ала карт ресторант? Нещо в сайта за КОМ не видях да пишеше  newsm78

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 16:09 от Djina

# 318
2-3 мнения четох за Вита парк, че е много мръсно.

# 319
За Лагуните - била съм в Бййч и в Гардън - абсолютно еднакви са като условия. Маре и Гардън имат общ ресторант и общ басейн - намират се в Гардън, но пък Маре е една идея по - близо до плажа. Избирай сама, но каквото и да решиш мисля, че няма да съжаляваш.

# 320
  • В най - голямото село
naniika    bouquet
В Гардън цената е по - висока, може би заради ресторанта и басейна. А в сравнение с Мура, по - добри ли са? Казаха ми, че стаите в Мура са по - тесни, но пък плюс на Мура е, че е на плажа.  ooooh!

# 321
  • Под гъбата
Между другото се сетих да питам - за всички хотели ли има вечеря в ала карт ресторант? Нещо в сайта за КОМ не видях да пишеше  newsm78
За Ком нямаше а-ла-карт вечеря и аз се чудя защо, но има пък вечерно хранене от 12 до 02 ч.

# 322
Djina, ще се засечем със сигурност и трите хотела ползват един и същ плаж, определено няма да ми е трудно да те разпозная с малчовците Grinning, а ако те подмина викай, аз съм лекинко заплес, като видиш едно щураво и къдраво момиченце да го гонят родителите му-ние сме Laughing
В момента има на Албена една приятелка на почивка и я пратих да разузнава доколкото може Mr. Green

# 323
  • в града на вечния купон
Талето,ние сме в КОМ от 26- и. Иначе мои приятели,които ходят вече 2 или 3 години във Вита парк са се върнали предсрочно и казаха,че храната била отвратителна тази година. Даже са им върнали парите за половината почивка и са се прибрали Sad Не знам какви други мнения има за там,но като знам че бяха почитатели на хотела,сигурно има резон в думите им. Не те наивиам за другите хотели де,но ако сте там ще се засечем надявам се Simple Smile
АЛА КАРТ има само в Орхидея за над 7н нощувки-била съм там н а алакарт и беще страхотно
също ал;акарт има и в Ралица супериор
в Ком няма със сигурност

# 324
Мама мима,ти доволна ли си от КОМ или просто става?
Ние сме искали да сме в сектор Д,за там казват,че е спокойно.
А за ала карта не че толкова държа,но да знам ако ни се полага да питам Simple Smile
И като не работи джакузито,има ли басейн за по-малките?
Тале,да споделиш като разбереш нещо Simple Smile И ще се ослушваме за плевенска реч  Laughing

# 325
Здравейте!
От 27.08 сме на море в Албена, в чуденка съм обаче кой хотел да избера. Вариантите са:Ком,Ралица и Вита парк. Четох, четох мнения и още се колебая, май везните наклоняват в полза на Вита. Моля дайте мнение, имам време да се чудя още два дни.
Ралица***. Peace   Няма лош отзив за него. Grinning   Особено за Супериора****. bouquet
Има а ла карт ресторант работещ и с двата хотела.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 21:28 от Лариса

# 326
Аз направих резервация за Лагуна Маре, обадих се на Call Center : +359 (0) 700 12 110... Но тъй като не съм платила още се чудя дали да не сменя резервацията за Лагуна Гардън.
Кой от двата е по - хубав?
Остани си в Лагуна Маре. Двата хотела са еднакви, но на Маре плажа е по близо. Анимация, ресторант, басейн и бара на басейна са едни и същи. Стаите са сравнително големи, дори и с разпънат диван.

# 327
  • Пловдив
тъп въпрос ама да си питам  Crazy
какво е ала карт

# 328
Елфита, а ла карт-а е ресторант, в който си поръчваш от меню, има си сервитьори...като нормален ресторант  Laughing
Изисква се предварителна резервация и имаш право на една такава вечеря.
Лично на нас не ни хареса, пробвахме първият път когато почивахме на АИ. беше ни скучно и бързо се изнесохме навън в калабалъка  Crazy

# 329
  • Пловдив
Дикси  мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт