Най-симпатична, приятна личност от публичното пространство!!!

• 15 019
  • 200
  •   1
Отговори
# 135
Уау ... повече се дразним, отколкото да харесваме май, като гледам колко страници е навъртяла противоположната тема.  Mr. Green
За приятна личност, на първо четене, се сещам за Лора Крумова.  Heart Eyes
Лорче, ако четеш тук, страхотна си!  Crazy

А, и да допълня, че откак те няма, минах от сутрешния блок на НТВ към БТВ ...  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:11 от Мишелин

# 136
на мен много ми допада манекенката Диляна Попова,много нежна,красива...

# 137
Вземете пуснете и тука анкета  Laughing Дали 5 опции ще ни стигнат  Thinking или ще са ни много  Mr. Green

# 138
Още един глас за Хилда Казасян, Белослава, Тодор Колев, Валери Петров, Росен Плевнелиев, Андрей Слабаков
отец Иван
има и още много, ще пиша по-късно

# 139
Винилин Петков
Гена Трайкова
Татяна Лолова
Константин Филипов
Наталия Симеонова
Галя Щърбева
Йордан Йовчев
Орлин Горанов
Любо Нейков
Зуека
Елица и Стунджи

# 140
За мен пък е забавен, оригинален, впечатляващ, интересен, симпатяга..., но не и най-симпатичната и най-приятна личност от публичното пространство  Peace  Wink

Дааа, и на мен ми е трудно да сложа в едно изречение Андрей Слабаков и "симпатичен".
Така е, защото приемате хората откъм външен вид.  Wink
Аз съм обяснила, защо го харесвам.  Peace
Не искам и вие да го харесвате, но не знам защо се чувствате длъжни да коментирате... newsm78

# 141
  • Добрич
Емо Чолаков     -хайде кажете, че не се усмихвате дори когато четете името му! За мен той е най-симпатичната личност в публичното пространство за момента

Иначе харесвам много хора, но темата е " Най-симпатична, приятна личност от публичното пространство!!!' А по-по-най е ЕМО!

# 142
Джулия Робъртс-толкова красива усмивка (и не само)има тази жена,някак си ми действа позитивно.
Сандра Бълок
Белослава
Мерил Стрийп
Бойко Борисов
Рачков

# 143
  • гр. Шумен
Вземете пуснете и тука анкета  Laughing Дали 5 опции ще ни стигнат  Thinking или ще са ни много  Mr. Green
Несклонна съм да пускам анкета, първо, защото със сигурност ще бъде изтърван някой, който може да се окаже баш любимец и второ, защото като гледам в хейтърската тема какво яко скрулиране пада на всяка страница, ми става досадно (а и там виждам постове от сорта - що изтървахте тоя, що го няма оня).
НО ако много държите, довечера ще пусна, защото обедната почивка е на приключване Grinning

# 144
Иван Славков е Човекът.  bowuu

# 145
  • София
Тази тема малко ми се припокрива с темите -"мъжът/жената,който/която харесвам",но колкото повече позитивни теми толкова по-добре.Хейтърсаката тема беше пусната и без това като контра на две симпатяги,които ми ги оплюха в темата за жената,която харесвам.
Та,още един глас за Даниел Вълчев и Емо Чолаков-по-позитивен човек няма в целия бг ефир.
Белослава,Хилда Казасян -много приятни и интелигентни.
Владо Карамазов,Рачков.Орлин Горанов-съвършен и фин,без издънки и простотии десетилетия
Стоянка Мутафова-страхотна и на тези години.
Прекланям се пред делата на отец Иван
Има и още много,но в момента не мога да се сетя.Жега е и съм изпушила.

# 146
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Влизам да кажа, че се радвам на тази тема, глътка чист въздух ми е   bouquet
Имам много работа в момента, а ми се иска да напиша имената на много хора, затова ще пиша по-късно.

# 147
  • София
Теодоси Спасов

# 148
  • Stuck in a moment
Филип Димитров, Зуека, Белослава. И донякъде Милен Цветков.

# 149
проф. Вучков
Надя Тодорова
Зуека
Парцалев
Бойко Борисов
Елена Петрова
Венелин Петков
чичко Филипов
Минчо Празников
Орлин Горанов

Общи условия