Най-симпатична, приятна личност от публичното пространство!!!

• 15 042
  • 200
  •   1
Отговори
# 90
Още по един глас за Даниел Вълчев и Росен Плевнелиев+Димитър Павлов

Този освен симпатичен ми е и леко .. еротичен.  Mr. Green
А Даниел Вълчев е пич,  обяснила съм му се още по време на даскалските стачки.

# 91
  • София
На първо място Мариус Куркински - гениален, невероятен талант!  Heart Eyes
Белослава, Хилда, Йълдъз Ибрахимова, Мирослава Кацарова - топли и нежни гласове, усмихнати и позитивни
Димитър Павлов - особено в периода на сутрешния блок на Ретро радио.
Даниел Вълчев - бих го върнала отново на поста министър на образованието
Софи Маринова - непринудено поведение и хубав глас, нешлифован диамант

# 92
  • Бургас
Допада ми Любен Дилов-син примерно - един от малкото хора, които могат да говорят умни, интересни и забавни неща часове наред и които си струва да бъдат изслушвани.

# 93
Мончи, камък ми падна от сърцето!  Hug   bouquet Очаквах да си го отнеса за Любен Дилов-син. Ама като го видя и залепвам пред екрана. Фен съм на мислите му......

# 94
  • Бургас
Шев, и аз така Hug Малко мъже могат да обличат умните си мисли  в думи по този чаровен и забавен начин Peace

# 95
  • в ябълковата градина
Извинявам се, но все пак искам да споделя, че Росен Плевнелиев създава впеатление за възпитан човек, но това не му пречи да
пробутва всички строителни проекти на чужди фирми. Също и само чуждестранни консултанти ще го консултират за пътните проекти.
А освен това до този момент е работил главно за чужди компании.

# 96
Сигурно иска да строи качествено, ако нашите не му го предлагат, естествено, че ще работи с чужди  Wink

# 97
Eлица и Стунджи - готини са
Белослава - много ми е мила и добричка
повечето да не кажа всички водещи на БНТ - Надя Обретенова, Добрина Чешм., Радина Червенова... Както и мъжете, но не им знам имената. Rolling Eyes
Хилда Казасян - такъв чар, просто е супер тая жена
Теди Кацарова - много симпатично момиче
Кристалина Георгиева
Даниел Вълчев
Огнян Герджиков ми е сипматичен, същевременно ми е малко смешен Laughing
Рачков и Зуека

# 98
РОСЕН АСЕНОВ ПЛЕВНЕЛИЕВ - Министър на регионално развитие и благоустройството, много ми е симпатичен този човек.

Добавям още Емо Чолаков - винаги предизвиква усмивка  Mr. Green, Хилда Казасян също.
Ива Дойчинова - много харизматична
Росен Петров - преди като беше при Слави ми беше дразнещ, но сега в "Нека говорят.." ми стана много симпатичен

тези се сещам на първо време Simple Smile

# 99
  • Sofia
Хайде още един глас за Даниел Вълчев (имала съм удоволствието да ми е асистент в университета).
За съжаление не се е родил в подходящото време и на подходящото място, защото такива като него не виреят в БГ политиката и обществени отношения...
Иначе ми харесват Любен Дилов - син и Петър Курумбашев (изобщо поколението на куковците, може би защото изпитвам носталгия по младостта си...)

# 100
Албена Михова ми е любимка,много е чаровна и забавна Crazy

# 101
Иван Костов ми е много симпатичен. И го слушам, и гледам с удоволствие. Може би единствено него.

# 102
Елица Тодорова и Стоян Янкулов
Аня Пенчева
Иван Звездев
бате Енчо от "По-по най-"

# 103
+ Пламен Константинов

# 104
  • Варна/Лондон
Мончи, камък ми падна от сърцето!  Hug   bouquet Очаквах да си го отнеса за Любен Дилов-син. Ама като го видя и залепвам пред екрана. Фен съм на мислите му......
И аз го харесвам, но повече харесвам това, че не се навира постоянно в публичното пространство. Колкото и да харесвам известни някои си там, почнат ли да се появаяват на всяко щракане на дистанционното почват да накъртват, та чак омръзват.

Общи условия

Активация на акаунт