Нормално ли е....? Или аз съм задръстена.

• 8 944
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
безобразно съм задръстена - и двете не са нормални за мен

# 46
Не се ли научихте да разпознавате    Thinking

ама сте умниии  hahaha hahaha

# 47
Е, тя тая толкова плоска, че няма къде да се засилиш.

# 48
Задръстена не е най-подходящата дума.
В края на краищата, някой хора стават за реализация самона гола фотосесия. Бащата може по някакъв неразбран за моралните майки начин да отбелязва професионалното развитие на детето.  Laughing
Варианти много, спрете да гледате в чуждата паничка и да се ласкаете вие колко сте прави,те колко са грешни. Дразни ме начинът, по който е зададен въпросът - един вид, елата и ме уверете, че аз съм правата, моралната, благочестивата, а онзи пигмей е извратен педофил.
В края на краищата, формирайте си някакво мнение и не се допитвайте за всякакви тъпотии до форуми.
Аз също пия и пуша с детето си на същата приблизително предполагам възраст. Е и?

# 49
  • Italia
Задръстена не е най-подходящата дума.
В края на краищата, някой хора стават за реализация самона гола фотосесия. Бащата може по някакъв неразбран за моралните майки начин да отбелязва професионалното развитие на детето.  Laughing
Точно така, ако дъщерята беше скиорка и беше лепнал плакат с награждаването ѝ, нямаше да е извратено, нали?  Thinking

Аз също пия и пуша с детето си на същата приблизително предполагам възраст. Е и?
Аз с родителите ми не съм пила на 16 годишна възраст, но пък майка ми редовно ми пушеше от цигарите  Mr. Green . И когато бях на 16 нямаше проблем да ходим по дискотеки без придружител. Ами ако бащата е решил да заведе щерката на дискотека, защото е имала рожден ден или някакъв друг повод?

# 50
  Да, аз също исках да попитам тоя постер ли, какво беше, да не е просто някаква актова снимка? Явно, че дъщерята е модел, има толкова красиви и естетични... не виждам защо трябва да се търси нещо грозно и извратено. По скоро въпроса е зададен по някакъв махленско-свахински модел - какво срамотно нещо видях у едни, мале, мале...
  За излизането с другата дъщеря, нищо лошо не виждам. Щом им е приятно на хората, да си излизат. Пак няма индикации за какво точно става въпрос, може просто хората да са седнали в заведение.
  Общо взето задръстена ми се виждаш, да.

# 51
Постера явно е във въображаемия свят на авторката  Joy

# 52
Ако е авторката е майка на двете девойки да вземе да поговори с тях,а?
А ако е пързалка дано да си е сверила часовника.

# 53
Явно просто и  е скучно и се чуди каква тема да измисли  Laughing

# 54
Не е нормално да окачиш голи снимки на щерката за мен,но хора разни и всеки вижда нещата през своята призма.За излизането,моите деца също хойкат с баща си.И по дискотеки 4-5 пъти са ходили.И като имат проблем все с него споделят.Но те са пълнолетни.Никое от децата ми не пуши(защото тати не пуши)Само ми мърморят за моите цигари Crossing ArmsПонякога пият с баща си по бира.Интересното е,че винаги се опитват да го прикоткат да иде с тях.Изобщо не ми е чудно на мен,а на хората може и да е странно. ThinkingАз съм свикнала,защото от както са се родили,мъжа ми посвещава неделята само и единственно на тях.Никаква работа,никакви приятели-само децата.През останалото време каквото може,но неделята е закон.В различните домове,различни закони.Щом се гордее с голата фотосесия на дъщеря си твоят познат,да си я окачва и гледа.

# 55
Явно просто и  е скучно и се чуди каква тема да измисли  Laughing

Еее, ама вие я нападнахте сега няма да се появи да разясни случая.  Joy

# 56
Не е нормално да окачиш голи снимки на щерката за мен,но хора разни и всеки вижда нещата през своята призма.За излизането,моите деца също хойкат с баща си.И по дискотеки 4-5 пъти са ходили.И като имат проблем все с него споделят.Но те са пълнолетни.Никое от децата ми не пуши(защото тати не пуши)Само ми мърморят за моите цигари Crossing ArmsПонякога пият с баща си по бира.Интересното е,че винаги се опитват да го прикоткат да иде с тях.Изобщо не ми е чудно на мен,а на хората може и да е странно. ThinkingАз съм свикнала,защото от както са се родили,мъжа ми посвещава неделята само и единственно на тях.Никаква работа,никакви приятели-само децата.През останалото време каквото може,но неделята е закон.В различните домове,различни закони.Щом се гордее с голата фотосесия на дъщеря си твоят познат,да си я окачва и гледа.

Интересно е защо реши че ни интересува. Тук всеки разказва перфектната си история като нагледен пример как да се прави.
Неделята ви била закон, ти пушиш, те се дразнят, тати не пуши....
На кого му пука?!

# 57

И защо реши,че това ни интересува?Таткото пиел с детето... Mr. GreenЕ,и?

# 58
Обвинения татко в темата правел същото....едно изречение, не избилик как живея и кой н какво се дразни Simple Smile

Не ме занимавай повече моля Simple Smile

# 59

Не ме занимавай повече моля Simple Smile
Simple SmileСамичко се занимаваш LaughingАз си имам други занимания.
А към авторката първо извинения,че и оспамихме малко темата.Не си задръстената ти,а явно има прекалено освободени хора. ThinkingКакто при отворените бракове.Та таткото нищо лошо не намира да гледа голата красота на дъщеря си.

Общи условия

Активация на акаунт