Как да наричаме гърдите на детето?

• 8 634
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
Ами на това са го научили в къщи и за това е невъзпитано." "Не дей мамо да си играеш с това дете,то говори само глупости." "Вашето дете учи другите деца да говорят цинизми,защо не му правите забележка,нали сте му родители,това е ваше задължение".ОБАЧЕ-"АЗ НЕ МОГА ДА СПОДЕЛЯ С НАШИТЕ И ДА ГИ ПИТАМ ЗА ТЕЗИ НЕЩА,ЗАЩОТО ТЕ НЕ МЕ РАЗБИРАТ Sad"."-АМИ ЕЛА ЧИЧОВОТО У НАС ,И АЗ ВСИЧКО ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ,И ЩЕ ТИ ПОКАЖА МОИТЕ ИГРАЧКИ...."
То малко като приказката за нероден Петко стана.

# 91
  • Видин
Къде видя делфини  Joy

# 92
И на мен нещо ми се губят делфините.

# 93

Може би ana07 има предвид, че детският мозък има различен начин на мислене. Пример за това е теста на Роршах:

Децата виждат единствено делфините. А вие?
Сега питах щерката, какво вижда. Каза, че вижда мъж, от корема му излизала ръка и сочел нещо с палец. hahaha

# 94
  • до една звездичка

И ние. Цели 6.  Laughing

# 95

И ние. Цели 6.  Laughing
Браво на теб! Нито аз ги виждам, нито малката. Довечера ще тествам съпруга ми.

# 96
 Дъщеря ми видя- "Човек с много ръце и дупета." ,аз виждам и делфините, 8 са.

# 97
Ами на това са го научили в къщи и за това е невъзпитано." "Не дей мамо да си играеш с това дете,то говори само глупости." "Вашето дете учи другите деца да говорят цинизми,защо не му правите забележка,нали сте му родители,това е ваше задължение".ОБАЧЕ-"АЗ НЕ МОГА ДА СПОДЕЛЯ С НАШИТЕ И ДА ГИ ПИТАМ ЗА ТЕЗИ НЕЩА,ЗАЩОТО ТЕ НЕ МЕ РАЗБИРАТ Sad"."-АМИ ЕЛА ЧИЧОВОТО У НАС ,И АЗ ВСИЧКО ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ,И ЩЕ ТИ ПОКАЖА МОИТЕ ИГРАЧКИ...."
То малко като приказката за нероден Петко стана.
Или пък за Настрадин Ходжа и стомничката?

# 98
Еййй разгеле видях ги само 7

# 99
  • до една звездичка
Дъщеря ми видя- "Човек с много ръце и дупета." ,аз виждам и делфините, 8 са.

Правилно. 8 са.

Еййй разгеле видях ги само 7

Във свивката на лявата му ръка.

# 100
Значи...има 8 делфина, които са видими само за децата и затова трябва да ги учим на пу**а  newsm78

# 101
Откога думата цици стана мръсна дума?
И гърди и цици използваме ние Simple Smile

# 102
  • Видин
Цици не е мръсна дума, тя е вулгарна и според мен обидна...но въпрос на мироглед  Mr. Green

# 103
  • София
аз ще го питам моят какво вижда на таз рисунка.... съмнява ме че ще са баш делфини....иначе аз си ги преброих 9...че и 10-ти мога да видя с повече фантазия Wink

# 104
...иначе аз си ги преброих 9...че и 10-ти мога да видя с повече фантазия Wink

Открих и деветия. Човек като търси намира.

Цици понякога е съвсем невинно, зависи от контекста. Не мисля, обаче, че това важи за всички "мръсни" думи.

Общи условия

Активация на акаунт