Неприлично предложение

• 30 754
  • 382
  •   1
Отговори
# 330

Еех simplyaven  не сме всички в твоята среда, откъде да знаем, че хората сипят торби с пари за единия секс.Какво правят хората от скука, ейй, да им завидиш.
В нормалните среди такива неща не се случват. Следователно няма откъде да знаем,че богаташите били склонни за да се разнообразяват така.

Това не е моята среда, а средата, в която работя. Ако беше моята среда, отдавна щях да съм глътнала и аз някой милион. Ама няма.  Laughing Да се казва, че нещо не се случва само, защото не ви се е случило на вас или на мен е елементарно. Светът не се върти около нас. Само.

# 331
Еее, щом вече си близо до тия среди -и твоята звезда ще изгрее, спокойно  Whistling

# 332
Не видях в темата някой да е разбрал филма.
simplyaven само налучка нещичко, но не докрай.

# 333
За филма ли е темата или за нас самите и изборите, които правим  newsm78

# 334
И аз в началото това попитах, но явно филмът остана на заден план. Полетът на въображението надделя в темата. Laughing

# 335
simplyaven благодаря ти, че внесе лъч на просветление в елементарното ми мислене Whistling

# 336

идеята . или по-скоро замисъла е да се покаже че видите ли любовта е по-силна от парите   Sunglasses ... то ако беше обратното щеше да е документален  Thinking

# 337

идеята . или по-скоро замисъла е да се покаже че видите ли любовта е по-силна от парите   Sunglasses ... то ако беше обратното щеше да е документален  Thinking
По-силна е Немо, по-силна. И в документалните филми има любов, но прикрита зад фактите.

# 338
По-силна е Немо, по-силна. И в документалните филми има любов, но прикрита зад фактите.
Не във всички.

# 339

Не във всички.
Във всички. До тук нито един, невидях да пише, че ще ходи на Хавайските острови и то сам/или въднамерява да остане сам/ или на околосветско пътешествие или на необитаем остров.
Всеки строй, гради/ духовно, материално/ за какво? Да му издигнат паметник. Ако няма любов към ближния си, то от любов към себе си.

# 340
Във всички. До тук нито един, невидях да пише, че ще ходи на Хавайските острови и то сам/или въднамерява да остане сам/ или на околосветско пътешествие или на необитаем остров.

че то ако имам 1 милон долара жените ще ме оставят ли да ги харча сам бре  Mr. Green

# 341

че то ако имам 1 милон долара жените ще ме оставят ли да ги харча сам бре  Mr. Green

Да, аз искам само 300 000, за рози...другите си ги харчи... Joy

# 342
Да, аз искам само 300 000, за рози...другите си ги харчи... Joy

ама скоромна бееее .. за 300 000 поне 300 лейдита ще оп-на  Mr. Green

# 343

ама скоромна бееее .. за 300 000 поне 300 лейдита ще оп-на  Mr. Green

Joy Joy Joy

Уви...прав си Hug

Но тук не става въпрос за оп - ването...а за романтиката... Flutter

# 344
И не намираш по-романтични неща за 300 000  newsm78

Общи условия