Кухните - 33-та тема

• 79 848
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Копирам си поста от темата за холовете, защото тук също може някой да ми помогне:
Цитат
Момичета ,помагайте с инфо!
Бях си набелязала едни ратанови столове в Комо-то за трапезната маса и отиваме вчера с мъжа ми да ги купим,свършили. В JYSK в Хита също ги бях виждала, също свършили.
Виждали ли сте в София някъде другаде такива ?

# 136
Виждали ли сте в София някъде другаде такива ?
В Практикер,както и в Бриколаж мисля,че днес видях такива  Peace

# 137
miss Thinking да не би да си видяла градинския вариант на тези столове, защото тогава не ми вършат работа. Те са нещо такова

Ще ида да проверя все пак . И двата магазина са ми наблизо.Мерси за инфото  Hug

# 138
Гретел,искам да попитам относно зeлeните лампи. Набелязала съм такава за стаята на моя тинейджър. Проблема е, че помещението е по-скоро правоъгълно и сравнително голямо, а има извод само за една лампа. В момента сме с тип спот, и съответно лампите му са насочени в различни посоки. Въпросът ми е този модел осветява ли около себе си, т.е разпръсква ли светлината или разпръсква на оскъдно разстояние светлината?
Доколкото мога да преценя /защото моите са две/ - осветява. Предполагам, че ще има  и друга настолна, или нощна лампа, така че мисля, че ще е достатъчна.
Гретел, а цената на столовете каква е? В сайта няма цени ( поне аз не видях...) .
Около 260-270 лв.

# 139
В Практикер видях тези които си показала,или поне бяха подобни(друго търсех и не им обърнах внимание),за Бриколаж не съм сигурна какви бяха обаче  Rolling Eyes

# 140
В Практикер видях тези които си показала,или поне бяха подобни(друго търсех и не им обърнах внимание),за Бриколаж не съм сигурна какви бяха обаче  Rolling Eyes

Още утре ще мина, че ми е спешно! Останали сме с два стола вкъщи!   Mr. Green Половинката изпочупи столовете докато окачи пердетата  Mr. Green !

# 141
zorrytta, между другото какъв цвят и на коя фирма са плоскостите на долните шкафове на посочената от теб кухня?

Всичко ми е Egger.
По-прави ъгли на плотове от този нямат.

# 142
Аз тези плотове ги знам, но те имат някакво заобляне, нали? Трябва ми плот, напълно прав, защото от него искам да направя и страница на бар-плот и да се свържат страницата и плота.... Ако е заоблено не може да се използва за страница на шкаф....

За да има прав ъгъл трябва да се отреже плотът и да се кантира. Изобщо не е сложно. Така ни направиха  масата и изглежда чудесно.

# 143
Аз тези плотове ги знам, но те имат някакво заобляне, нали? Трябва ми плот, напълно прав, защото от него искам да направя и страница на бар-плот и да се свържат страницата и плота.... Ако е заоблено не може да се използва за страница на шкаф....

За да има прав ъгъл трябва да се отреже плотът и да се кантира. Изобщо не е сложно. Така ни направиха  масата и изглежда чудесно.

Всъщност, да, така става за плоскости, но за самия плот не е добра идея да се прави.

# 144
# 145
Момичета кажете, какъв плот да си направя - шкафчетата са коко боло и зелена ябълка. Плочките долу на пода са бели със сиви нишки. Какъв да е плотът - бял, титан или коко боло?

# 146
  • Пловдив
Дай да говидим този коко боло, извинявам се за профанщината си, но не го знам Embarassed

# 147
http://radhika.snimka.bg/daily/kuhnya.528200.20259668
Светлият фладер е коко боло на Кроношпан, а зелените допълнения приличат на зеления цвят на горните ми шкафчета. Долните ще бъдат коко боло.

# 148
  • Пловдив
Ми комбинацията е много допълваща си, много ми хареса. Аз също си мисля често за зеленото, дали в коридора, дали в кухнята. И то точно този ябълковия цвят.

# 149

Още утре ще мина, че ми е спешно! Останали сме с два стола вкъщи!   Mr. Green Половинката изпочупи столовете докато окачи пердетата  Mr. Green !

Само да доложа Simple Smile : бях в Практикер.Имаше такива столове, мерси за инфото пак!   bouquet Лошото е, че качеството им е под всякаква критика  Sad .Продължавам с търсенето.

Общи условия

Активация на акаунт