Кухните - 33-та тема

• 79 280
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета. Смело поръчвам сименса

# 121
Записвам се да ви следя, много съм изпуснала Rolling Eyes

Гретел кухнята ти е страхотна. Точно такъв тип харесвам Party

# 122
  • София

Страхотна! Браво!

# 123
# 124
  • Варна
Записвам се и аз...въпреки, че ми предстои да обзавеждам кухня чак другата година искам от сега да съм ориентирана  Crazy

# 125
  • Някъде на път....
консултанта ми обясни, че сименс са произведени в Германия, а аристон не им е силата в "готвенето"
А къде им е силата тогава? В хладилниците?  Thinking

# 126
Аз имам основно правило-вяра на консултанти и продавачки -  Naughty
Пускаш търсачката и четеш мнения, форуми, статии ; сравняваш параметри и така  Hug

# 127
  • Някъде на път....
Аз имам основно правило-вяра на консултанти и продавачки -  Naughty
Пускаш търсачката и четеш мнения, форуми, статии ; сравняваш параметри и така  Hug
Е точно това правя де. Grinning Затова питам!  Peace

# 128
  • Стара Загора
 Hug

# 129
Гретел, а цената на столовете каква е? В сайта няма цени ( поне аз не видях...) .

# 130
Гретел,искам да попитам относно зeлeните лампи. Набелязала съм такава за стаята на моя тинейджър. Проблема е, че помещението е по-скоро правоъгълно и сравнително голямо, а има извод само за една лампа. В момента сме с тип спот, и съответно лампите му са насочени в различни посоки. Въпросът ми е този модел осветява ли около себе си, т.е разпръсква ли светлината или разпръсква на оскъдно разстояние светлината?

# 131
Момичета има ли плотове на Егер 4-5 см, които не са заоблени отпред? Или на друга фирма, ама да са качествени.... Търся цвят венге...

# 132
Момичета има ли плотове на Егер 4-5 см, които не са заоблени отпред? Или на друга фирма, ама да са качествени.... Търся цвят венге...
Ето този плот го има заоблен ето толкова:
http://lh3.ggpht.com/_xeLm2jg5Pvc/TEZqYb5L7eI/AAAAAAAAE4k/1RfI9T … s640/IMG00092.jpg
И този също.
Всички плотове на Еггер са 38 мм.

# 133
Аз тези плотове ги знам, но те имат някакво заобляне, нали? Трябва ми плот, напълно прав, защото от него искам да направя и страница на бар-плот и да се свържат страницата и плота.... Ако е заоблено не може да се използва за страница на шкаф....

zorrytta, между другото какъв цвят и на коя фирма са плоскостите на долните шкафове на посочената от теб кухня?

# 134
"Гретел, а цената на столовете каква е? В сайта няма цени ( поне аз не видях...) ."И мен ме интересува цената.

Общи условия

Активация на акаунт