Кухните - 33-та тема

• 79 896
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
И още нещо да ви попитам - купихме мивка на Тека, ленена. Мила съм само чинии в нея, но на дъното се появиха кафяви петънца. Не смея да сложа силен препарат, за да ги търкам. Може да я надраскам. Има ли някой такава мивка и как се поддържа?

Аз имам същата и я чистя с Meglio. Напръсквам я и оставам да подейства 10мин и измивам с силна струя вряла вода. Ако има някое по-упорито петно с меката част на гъбата го изтърквам, но след обезмаслителя то се отстранява много лесно. Като цяло рядко я ползвам да мия съдове, но понякога, от някой плод или зеленчук стават петна, ако го оставя вътре преди да го измия.
Момичета и аз съм в търсене на мивка в момента. Това, което пишете обаче много ме притеснява. Аз искам аз да използвам мивката, не тя мен  Mr. Green Не обичам да робувам на техника и покъщнина, затова ми трябва нещо, което лесно се чисти, няма петна и да не се драска лесно. Не искам алпакова мивка обаче.
Спряла съм се на мивките FAT за сега, имате ли впечатления от тях?

# 166
Така както си го написала най-добре си вземи чистачка  Mr. Green.Всяка мивка се цапа,разликата е,че на някои им личи повече и я чистиш по-често от тази,ако не и личи-все ще си е мръсна,но няма да го забелязваш  Laughing

# 167
Така както си го написала най-добре си вземи чистачка  Mr. Green.Всяка мивка се цапа,разликата е,че на някои им личи повече и я чистиш по-често от тази,ако не и личи-все ще си е мръсна,но няма да го забелязваш  Laughing
hahaha Трябва да помисля над този вариант  Joy
А за питането ми за мивките на Fat? Търся не само красота, но и удобство и комфорт.  Grinning

п.п. Не съм се похвалила, че проекта ми е вече готов. Само трябва да си купя фурна, котлони и мивка, и поръчвам кухнята. Вече нямам търпение направо.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 23:56 от mimes

# 168
аз си поръчах на Санитек и съм соволна , има удобни модели, големи и дълбоки мивки. Гръцки са, имам вече такава в къщата, а сега си взех и са апартамента.
Имам вече НОВА КУХНЯ, скоро ще кача снимки.  Party
Стана много добре. Няма да казвам фирмата, за  да не правя реклама, от Бургас е и са много точни.

# 169
Поръчах си мивка от ФАТ. Още не е монтирана, но мисля, че лесно се почиства.
Това е линк към проект за кухнята ми.
http://radhika.snimka.bg/daily/kuhnya.528200

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 09:04 от radhika

# 170
Не се отваря линка, иска и потребител, и парола.

# 171
Потребител radhika парола 660625

# 172
Момичета и аз съм в търсене на мивка в момента. Това, което пишете обаче много ме притеснява. Аз искам аз да използвам мивката, не тя мен  Mr. Green Не обичам да робувам на техника и покъщнина, затова ми трябва нещо, което лесно се чисти, няма петна и да не се драска лесно. Не искам алпакова мивка обаче.
Спряла съм се на мивките FAT за сега, имате ли впечатления от тях?

mimes чичо ми има такава мивка, след три години експлоатация, наистина изглежда захабена. Домакинята не е от най-прилежните - това си указва влияние.
Когато аз търсих мивка, ме посъветваха да е изработена от поне 80% гранит, а тези на FAT казват че са 50% гранит 50% смоли, за това и се отказах от тях. И все пак - едно е мнението на консултантите в магазина, съвсем друго - личния опит. Дано се намери мамче, което да сподели такъв.

Иначе и аз си взех на Санитек, още не съм я ползвала, ама фаца има Wink

# 173
Искам да попитам,вътрешните стени  на вашите шкафове бели ли са или с цвета на ПДЧ, което сте избрали.Защото ако се бели е по евтинко, но дали не е грозно?

# 174
А пералнята даденост ли ви е? Защото ако не е, ще е хубаво да я затворите в шкаф. То винаги може де, но по-трудно

# 175
аз си избрах моите вътрешни стени да са слонова кост, не стоят толкова бяло и не личи когато се зацапват, както бялото. Стои приятно и по естествено от бялото.

# 176
Пералнята ни не е за вграждане. На баща ми е също така и ми харесва.

# 177
nenuTo, благодаря ти за включването. Значи ще си потърся и такава с 80%гранит, но те май вече доста скъпи идват. Не мога да си позволя да дам за мивка над 300лв, за съжаление.
Иначе и моите уреди като миялна и пералня няма да са за вграждане, но ще са затворени в шкаф. Така ми стои по-завършен проекта някак си. Но това си е личен избор на всяка домакиня, разбира се.

# 178
Искам да попитам,вътрешните стени  на вашите шкафове бели ли са или с цвета на ПДЧ, което сте избрали.Защото ако се бели е по евтинко, но дали не е грозно?
Аз точно това не исках, но масово се предлага вътрешността да е бяла уж за по-евтино #2gunfire. Сега шкафовете вътре са с цвета на страниците и според мен е по-добре.
mimes, и аз исках да са затворени в шкаф, но заради г........ка #Cussing out, който взе мерките и на когото обяснявах, че миялната е 60+2см сега ще стои открита Sad. Добре поне, че пералнята се събра.

# 179
Пералнята ни не е за вграждане. На баща ми е също така и ми харесва.
Е не е нужно да е за вграждане, за да се сложи в шкаф, но щом ти харесва да си я гледаш - добре.

Общи условия

Активация на акаунт