Кухните - 33-та тема

• 79 857
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, в скоро време и на мен ще ми предстои ремонт на кухнята. С голям интерес следя темите, но много ми се иска да почна да си нахвърлям някакви проекти, но за тази цел ми е нужна ПРОГРАМА. Някой ако има може ли да ми пратиили да ми кажете от къде да си дръпна безплатна.
Мерси много!

# 151
  • Банкя
Здравейте момичета, в скоро време и на мен ще ми предстои ремонт на кухнята. С голям интерес следя темите, но много ми се иска да почна да си нахвърлям някакви проекти, но за тази цел ми е нужна ПРОГРАМА. Някой ако има може ли да ми пратиили да ми кажете от къде да си дръпна безплатна.
Мерси много!

Има предложени в първия пост на темата! Peace

radhika Бих сложила титан като плот. Grinning Peace

# 152
  • София
Kölsches Mäde Днес видях такива в м. Явор в Млаодст до Технополис, даже дъщеря ми седна на един от тях и аз като се загледах се сетих за теб ако искаш се разходи  Peace

п..п. май тези бяха http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=35 … subcat=&show=

# 153
Здравейте момичета. Моята кухня е сложена от седмица, но още не мога да я подредя, а да и се зарадвам въобще Cry. Първо са объркали мерките за миялната и сега не можем да я затворим с вратичка #2gunfire. Имаше и хиляди други неща за доизкусуряване. На всичко отгоре и чисто новата миялна вече е в сервиза smile3511. Да ви питам и още нещо - снощи готвихме на новата фурна и сега видях, че е образуван конденз вътре в нея и си стои мокра вратата  newsm78. Имате ли такъв проблем. Ох, не ми се пише вече. Много е трудно да се обзаведеш и да стане както трябва. А фирмата я ползвам за втори път, като първия бях много доволна от работата им.

# 154
И още нещо да ви попитам - купихме мивка на Тека, ленена. Мила съм само чинии в нея, но на дъното се появиха кафяви петънца. Не смея да сложа силен препарат, за да ги търкам. Може да я надраскам. Има ли някой такава мивка и как се поддържа?

# 155
  • Банкя
Да ви питам и още нещо - снощи готвихме на новата фурна и сега видях, че е образуван конденз вътре в нея и си стои мокра вратата  newsm78. Имате ли такъв проблем.
Така се получава, ако е оставено топлото ядене в затворена фурна - при изстиването се образува конденз по вратата, тъй като при нея има най-голяма разлика между температурите отвътре и отвън. Може да се получи при всякакви фурни.
Просто ако оставяш вътре топло ядене, оставяй и вратата леко открехната, докато изстине. Peace

# 156
  • Шумен
dafinov list, честито. И да пуснеш снимки, че толкова време я мисли тази кухня.  Hug На коя фирма се спря в крайна сметка?
За кондеза Акси ти е обяснила. Аз така си раздух долното чекмедже. Кондеза се стича по него и се разду. Вече отварям вратата на фурната като стане яденето.

# 157
Kölsches Mäde Днес видях такива в м. Явор в Млаодст до Технополис, даже дъщеря ми седна на един от тях и аз като се загледах се сетих за теб ако искаш се разходи  Peace

п..п. май тези бяха http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=35 … subcat=&show=

Ще отида ! Тъкмо днес имам малко работа в онази посока. Мерси  Hug

Дафинов лист, и аз се нареждам на опашката за снимки  Peace

# 158
  • София
Здравейте момичета. Моята кухня е сложена от седмица, но още не мога да я подредя, а да и се зарадвам въобще Cry. Първо са объркали мерките за миялната и сега не можем да я затворим с вратичка #2gunfire. Имаше и хиляди други неща за доизкусуряване. На всичко отгоре и чисто новата миялна вече е в сервиза smile3511. Да ви питам и още нещо - снощи готвихме на новата фурна и сега видях, че е образуван конденз вътре в нея и си стои мокра вратата  newsm78. Имате ли такъв проблем. Ох, не ми се пише вече. Много е трудно да се обзаведеш и да стане както трябва. А фирмата я ползвам за втори път, като първия бях много доволна от работата им.

Каква марка са ти уредите?

# 159
Само като инфо, все на някой може да му потрябва : намерих ратанови столове в Айкото на сайта им. Има ги изложени в люлинското Айко!

# 160
И още нещо да ви попитам - купихме мивка на Тека, ленена. Мила съм само чинии в нея, но на дъното се появиха кафяви петънца. Не смея да сложа силен препарат, за да ги търкам. Може да я надраскам. Има ли някой такава мивка и как се поддържа?

Аз имам същата и я чистя с Meglio. Напръсквам я и оставам да подейства 10мин и измивам с силна струя вряла вода. Ако има някое по-упорито петно с меката част на гъбата го изтърквам, но след обезмаслителя то се отстранява много лесно. Като цяло рядко я ползвам да мия съдове, но понякога, от някой плод или зеленчук стават петна, ако го оставя вътре преди да го измия.

# 161

Каква марка са ти уредите?
Точно тези двата са на Беко. За съжаление трябваше да направя компромис Sad.
 matie, благодаря  bouquet. За съжаление аз в момента мия всичко там. Ще си го купя и ще пробвам. Благодаря и на другите момичета за отговорите  bouquet Hug.

Снимки ще се опитам да пусна като я подредя, че толкова неща има още да се чистят и дооправят ooooh!. Честно да ви кажа дори Артууда не ме дразни толкова вече Wink покрай другите ядове. Сега отивам да  newsm28 hang

# 162
Скъпи мами , мога ли и аз да се включа за съвет? Избрала съм за кухнята-долни шкафове кокос, горни слонова кост и плот от Салекс-Терацо,аксесоари-имам преджид лайсни и уреди INOX
http://www.salex.bg/index.php/Салекс_Каталог/Details/МК-194-Терацо-Ексклузив.html

Стените са слонова кост и пл4ките на пода също са светли. Та въпроса ми е какво гръбче да сложа според вас....мислех си за същото като плота , но се чудя  дали няма да стане много тъмно:-(.....Дайте съвет , моля!

# 163
Скъпи мами , мога ли и аз да се включа за съвет? Избрала съм за кухнята-долни шкафове кокос, горни слонова кост и плот от Салекс-Терацо,аксесоари-имам преджид лайсни и уреди INOX
http://www.salex.bg/index.php/Салекс_Каталог/Details/МК-194-Терацо-Ексклузив.html

Стените са слонова кост и пл4ките на пода също са светли. Та въпроса ми е какво гръбче да сложа според вас....мислех си за същото като плота , но се чудя  дали няма да стане много тъмно:-(.....Дайте съвет , моля!

Така както описваш цветовата комбинация ми се струва че няма как да стане тъмно помещението.Ако горните шкафове са светли, добре би било и гръбчето както и плота също да са в близка до тях разцветка.За контраст, долните по тъмни.Мисля че алумин лайсни и дръжки както и цокъл ща се вържат много добре а и уредите определено няма да са самотни в иноксовата си разцветка.
Виж това....
http://www.mebeli.bg/products_photos/2022/16_big.jpg
нещо такова имам в предвид.......може да е от полза  Peace

# 164
liubo3, много благодаря за мнението и снимката! Сигурно не съм била много ясна в постинга си:-)
Аз ве4е съм избрала в-ки тези цветове- на плот-а и плоскостите......просто се чудя гърба като плота ли да бъде или по светъл? Tова ми е проблема:-(.......Ако  гърба е като плота да не стане много тъмно, а пък ако не е....какъв друг цвят би бил подходящ, това с комбинацията на цветовете е тежка задача ooooh!........чак когато е готова кухнята разбираш как изглежда в действителност. Grinning
Понякога обаче е твърде късно и затова имам още малко време да помисля........всяко мнение ще е много ценно за мен.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 15:14 от Jayshree

Общи условия

Активация на акаунт