Кухните - 33-та тема

• 79 313
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, предстои ми ремонт на кухнята и се надявам от вас да почерпя идеи   bouquet

Харесала съм тази кухня http://www.zonaforhome.bg/products/kuhni/komplekti/0/8800301005 , ще се радвам да ми дадете идеи за стените и пода. Идеята за корков под много ми допада , но за стените не мога да реша тапети или латекс  newsm78

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 12:05 от Slavaa

# 421
  • София
Не се ли притеснявате, че корка е много мек материaл?
В него и лесно остават вдлъбнатини и стават наранявания, а кухнята все пак е най посещаваното помещение от дом. И вероятността да се изхаби много бързо е голяма.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 15:07 от geryger

# 422
Не , този който е за под е доста твърд , съответно и цената е подобаваща .

# 423
И моята одисея наближава края си  smile3508 Шкафовете за кухнята са сложени, но тия дни си чакам вратичките. Е, ще има още довършителни работи, защото первазът и гърба, който се пада под прозореца, също ще са от дърво. Не съм измислила още шкаф, върху който да стои телевизора. Само мястото му е ясно  Embarassed Нямам търпение вече да приключа с тоя ремонт и да се събера като хората с приятели в новата ни кухня/всекидневна  Mr. Green

# 424
Здравейте! Снощи ходихме да питаме кога ще е готова кухнята и каза най- много до две седмици. Сега обаче немога да реша какъв цвят да е стената. Нали кухнята ще е червено и черно. Дайте предложение. И някой слагал ли е стикер за стена? newsm78 Дали ще стои добре.

# 425
  • Ямбол
gala мисля, че сиво ще стои добре.
Дайте идеи сега за цвят на стените за моята кухновсекидневна, която ще е бяла с малко черно, паркета е тъмен както и вратите.

# 426
  • Банкя
Дайте идеи сега за цвят на стените за моята кухновсекидневна, която ще е бяла с малко черно, паркета е тъмен както и вратите.

На тази комцинация ще върви почти всеки цвят и нюанс. Зависи, какво искаш - бледо или ярко, топло или студено.
Ако нямаш друга яснота, тръгни от дивана и нюансирай по него. Peace

# 427
  • на дъното
Slavaa аз бих сложила латекс на стените
gala и според мен сивото ще си отива,наши познати са им в тази комбинация цветовете

# 428
Slavaa аз бих сложила латекс на стените
gala и според мен сивото ще си отива,наши познати са им в тази комбинация цветовете

И аз искам латекс , но са много неравни, а мъжа ми не иска да се занимава да ги шпаклова и най-вероятно ще слагаме тапети. И от едноседмично обикаляне по магазините, май ще правим кухня по поръчка . Или нашата кухня е нестандартна или тези по магазините са правени за друг вид кухни . Направо се отчаях , а исках до ноември да е готова  Tired

# 429
  • на дъното
Кухнята ми е болната тема,едно мислехме друго стана  ooooh! с този непредвиден комин който ми го изтъпанели такава играчка отваря сега.В процес търсене на плотове сме да се надявам вече утре да сме намерили,че ми се иска до края на октомври вече да сме се отделили от "съкровището" Mr. Green

# 430
Ха ха и на мен точно комина ми е проблем. На много малко места ми предложиха решение , но не ми хареса .

# 431
Slavaa, моля сподели какво ти предложиха, и защо не ти харесаха решенията за комина !  Thinking

# 432
Ха ха и на мен точно комина ми е проблем. На много малко места ми предложиха решение , но не ми хареса .

Качи скица с размери на помещението.Може да съм полезен с решение за комина....

# 433
 liubo3 комина е с размери 33/33см. , а скица нямам в момента, като мога ще кача.
 trendoffice изглежда много добре, къде могат да се видят цени и всъщност къде се продават или само с поръчка ?

# 434
по принцип ги "маскират" комините като шкаф ако е в ъгъла между тях

Общи условия

Активация на акаунт