Кухните - 33-та тема

• 80 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Банкя
За мен недостатъкът на самостоятелната печка е невъзможността да е плътно до шкафове и стени и събирането на боклуци през процепите около нея. ooooh!

# 271
  • Пловдив
Мен лично, това, което Акси казва за процепа между печката и околните повърхности ми се струва най-значителния недостатък. И то като изхождам от опита си досега със допотопната ми печка.

# 272
Мен лично, това, което Акси казва за процепа между печката и околните повърхности ми се струва най-значителния недостатък. И то като изхождам от опита си досега със допотопната ми печка.

И за мен е така.

# 273
  • Ямбол
krastavichka, къде в Ямбол си поръча гръб от стъкло? Ако фирмата има сайт, моля те да ми го пратиш! Мерси предварително!
човека, който ще прави кухнята ще ми го осигури, мисля, че каза от Бургас, той доста се дърпа, но накрая се съгласи за стъклото, понеже доставката до вкъщи била много сложна

# 274
beep one,  мерси за отговора, май взех да се отказвам от пирамиса и клоним към bosh или AEG.
Айде помагайте сега, за бяла кухня с гръб черно стъкло какъв плот да избера?
Хайде Ямбол (и аз съм Ямболийка)  Mr. Green,тези познати,които имат Пирамис са с бяла кухня,бял плот само,че гъба им е с червени малки плочици такива като за басейните.Стана хубаво,като акцент и не натрапчив.Ако твоя плот е бялотново?Мисля,че ако добавиш трети цвят ще стане натрупано (аз така си мисля) давайте идеи  Grinning
тук има една,но тя пък е със сив плот.. :crazy:http://www.kuhnipoproekt.com/products_photos/1802/1999.jpg

напиши: white kitchen black back  в гугъл и акъла ти ще се вземе,има големи красоти Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 23:33 от beep_one

# 275
  • Стара Загора
beep one,  мерси за отговора, май взех да се отказвам от пирамиса и клоним към bosh или AEG.
Айде помагайте сега, за бяла кухня с гръб черно стъкло какъв плот да избера?
Вариант - черно-бял - тип зебра. Виждала съм такъв - не стои лошо.
Втори вариант - трети цвят в зависимост от цветовете в интериора на кухнята. Т.е. това да е цветът "акцент" в кухнята.
Трети вариант - черен - антрацит с пръски - прилича на технически камък.

# 276
Здравейте,на нас скоро ни предстои обзавеждане , чета ви от доста време, след това строежа спря, но сега започнаха ссъс много проблеми, дано този път стигнем до абзавеждането, от Варна съм и се интересувам за отзиви за кухни, много ми харесват тези със лаковото покритие! Посетихме Паприков, излезе със много идей, имате ли впечетление от фирма и друго каквото може да ми е от полза !

# 277
  • софия
Здравейте, някой използвал ли е за работен плот материала "Кристалан"(това е търговско наименование, иначе е покритие което се използва върху термоплот), вид технически камък? Ако да - през коя фирма и колко ви излезе на м.л?

# 278
  • Ямбол
мерси за предложенията, аз се спрях на един плот на салекс- флорални мотиви   само, че не мога да разбера дали е мат или гланц и какъв е реалния цвят.
beep one мисля, че имаме общи познати, понеже и аз познавам такива с бяла кухня с червени плочки Laughing ама да не спамя темата.

# 279
мерси за предложенията, аз се спрях на един плот на салекс- флорални мотиви   само, че не мога да разбера дали е мат или гланц и какъв е реалния цвят
Мат е. И не е съвсем гладко, леко грапаво е. Сега ще поизрежа някоя снимка и ще покажа.

Ето - и цвета си е точно бяло с черни китки.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 15:28 от Гретел

# 280
Пак се записвам, дано този път започнем.  Tired

# 281
  • Ямбол
мерси за предложенията, аз се спрях на един плот на салекс- флорални мотиви   само, че не мога да разбера дали е мат или гланц и какъв е реалния цвят
Мат е. И не е съвсем гладко, леко грапаво е. Сега ще поизрежа някоя снимка и ще покажа.

Ето - и цвета си е точно бяло с черни китки.
ооооо мерси много, добих  реална представа,те цветята били доста на гъсто, но пък цжетовете ме устройват идеално

# 282
Аз имам един въпрос ... как са закачени котлоните ви (котлон за вграждане) - залепени ли са,със скоби или просто са сложени в плота ?

# 283
Здравейте и от мен,

Имам един проблем с моята бъдеща кухня и се надявам да може да ми помогнете. Очертава се на една стена /1,96/ да ми бъдат подредени от ляво на дясно както следва  - висок хладилник, вградена пералня и после мивка. След тази мивка ми остават около 10 см празно пространство. Ужасена съм, че не ми остава място за сушилник за прибори. По принцип кухнята ще е под ълъл, но някак си не ми се струва удачно на другата стена да си слагам сушилника. ОТЧАЯНА съм! Дайте ми съвети! ooooh! Сетих се за вариант да е вграден в горните шкафове, но там май ще ми е доста неудобно, а пък и не виждам как ще могат да се съхраняват тенджерии и тави. Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем, ще бъда благодарна да ми пише.

# 284
Не може ли сушилника да сложиш над пералнята? Моя сега е отляво и ми е много удобен.

Общи условия

Активация на акаунт