Кухните - 33-та тема

• 79 198
  • 745
  •   3
Отговори
# 675
  • София
Прерових почти цялата тема, но не открих кухня на балкон, каквато имам и планирам да сменя. Събирам идеи, помагайте.  Hug

Разгледа ли албума, имаше една кухня точно на балкона , много хубаво беше направена , аз обмислям такъв вариант за апартамента на барт ми  Peace

# 676
  • Русе
И каза, че за тази малка кухня проект нямало да прави.Нямало да стане.Не стигало мястото, да съм си местела хладилника в трапезарията, да съм правила шкафчетата от едната страна ( а тръбите за водата са от другата) и така.Направо ми се реве от тези майстори.

Това и аз го слушах миналата есен. Три-четири фирми ми обясняваха как не могат да ми направят кухня "килер" на площ 1.80 на 2.80, при три врати на три стени. Но си намерих майстор, който можа. Ето крайният вариант, макар снимките да са от преди окончателното довършване и подреждане. http://limenab.snimka.bg/daily/kuhnia.497261.18500536

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 14:00 от ЛиМена

# 677
Аз съм виждала абсорбери с вътрешен цикъл, но може би вече сте ги обсъждали Thinking При тях няма нужда от отдушник.

Кажи нещо повече за тях моля те? Simple Smile
Прати линк може би?
Аз хвърлих едно око в сайта на Технополис, но на нито един абсорбатор не пишеше "с вътрешен цикъл, без нужда от отдушник" Thinking
Всички продаващи се абсорбери (поне тук) са с две възможности за работа - със отдушник или с рециклиране, тоест без отдушник (затворен цикъл). Ето една снимка на абсорбер Икеа, просто за пример, но всичките им са с такава възможност.
http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/30142381
естествено, при затворения цикъл, всичката мазнина отива във филтъра и трябва често да се мие (може в миялна машина). Свекърва ми има такъв, работи безупречно.

# 678
  • София
Благодаря за отговора!  bouquet
Би било чудесно някой с информация и впечатления и от българския пазар да потвърди, че и тук абсорбаторите имат тези 2 възможности Hug

# 679
И каза, че за тази малка кухня проект нямало да прави.Нямало да стане.Не стигало мястото, да съм си местела хладилника в трапезарията, да съм правила шкафчетата от едната страна ( а тръбите за водата са от другата) и така.Направо ми се реве от тези майстори.

Това и аз го слушах миналата есен. Три-четири фирми ми обясняваха как не могат да ми направят кухня "килер" на площ 1.80 на 2.80, при три врати на три стени. Но си намерих майстор, който можа. Ето крайният вариант, макар снимките да са от преди окончателното довършване и подреждане. http://limenab.snimka.bg/daily/kuhnia.497261.18500536

И проекта и изработката са много добри.С малко талант кадърност и повече желание, стават такива неща....на малко място голяма красотичка Peace

# 680
  • Стара Загора
ЛиМена, много ми хареса кухнята ти и като разположение и цветово! Би ли казала цвета на шкафовете какъв е?

# 681
Благодаря за отговора!  bouquet
Би било чудесно някой с информация и впечатления и от българския пазар да потвърди, че и тук абсорбаторите имат тези 2 възможности Hug
Погледни марките и какво пише на етикетите. Тази на свекърва ми е следната и на етикета трябва да пише :"Евакуация + Рециклаж"

http://www.rueducommerce.fr/m/ps/mpid:MP-CB1CAM732026#xtor=AL-47-6[comparateur]-60018[shopzilla]-[0]-[shopzilla.fr]-[ctxtelectro]|[c019b]?utm_source=Shopzilla&utm_medium=cpc&utm_campaign=electromenager_cuisson_hottes--Iziflux&utm_term=whirlpool_hotte_aspirante_whirlpool_akr989wh-+-mp_cb1cam732026--Iziflux

Успех.

Лимена
, много готина кухничка  Hug

# 682
  • Русе
Благодаря ви. Кухнята е много удобна, всичко е на една ръка разстояние. Доста търсих майстор да ми се върже на прищявките.

Цветовете са:
Корпус - Woodline Cream - Egger
Врати долен ред - Woodline Mocha - Egger
Врати втори и трети ред шкафове - Слонова кост гланц на Кроношпан
Плот - WODEGО (мисля някаква Сахара беше).

# 683

И проекта и изработката са много добри.С малко талант кадърност и повече желание, стават такива неща....на малко място голяма красотичка Peace
Крайния резултат е страхотен. Много, много ми хареса кухничката.

# 684
  • Стара Загора
Благодаря ви. Кухнята е много удобна, всичко е на една ръка разстояние. Доста търсих майстор да ми се върже на прищявките.

Цветовете са:
Корпус - Woodline Cream - Egger
Врати долен ред - Woodline Mocha - Egger
Врати втори и трети ред шкафове - Слонова кост гланц на Кроношпан
Плот - WODEGО (мисля някаква Сахара беше).
Благодаря ти за бързия отговор! Все вкусни манджи да готвиш в тази хубава кухня  Wink

# 685
Всъщност на снимките май има 2 кухни виждам различна мивка, хладилник и долен ред в разл. цвят, но по принцип е прекрасно при нас мога да кажа, че не се получи желания ефект. Искам да попитам триъгълните лунички от къде са?

# 686
  • Банкя
Всъщност на снимките май има 2 кухни виждам различна мивка, хладилник и долен ред в разл. цвят, но по принцип е прекрасно при нас мога да кажа, че не се получи желания ефект. Искам да попитам триъгълните лунички от къде са?

Според мен в началото е проектът, а после самата реализация. Peace

ЛиМена Страхотно се е получило - красиво и функционално. Grinning
Със здраве да си я ползваш. Hug

# 687
@ЛимеНа в "Димат омега" ли я правихте или другаде ако не е тайна разбира се или да не правим реклама ?

# 688
# 689
Това е всичко за което съм мечтала в кухнята-благодаря ти много все ми се въртеше в главата ама така погледнато е направо оооооооооооо!!Още веднъж благодаря.като направя ремонта(лятото) ще споделя

Общи условия

Активация на акаунт