Енджи Касабие - цени

• 184 583
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Права си...  Ще си готвиш за 2 дни наведнъж, т.е ,правиш една нормална порция, от нашите  Wink, делиш на 2, и 2 дни ще ядеш едно и също, направо покрай този режим, и едно моно ще изкараш... Joy   Майтапя се...    Hug

# 151
Записах си час, ще дам отзиви. Случайно имаше свободен за днес и го записах веднага, защото следващият свободен е за след 2 месеца.  Shocked

# 152
Това прави рекламата.

# 153
  • Варна
Здравейте!
Жасмин, мерси че даде препратка към тази тема... беше ми интересно да чета...

Исках да се включа по повод 1200 калории на ден... Това се препоръчва от повечето диетолози когато става въпрос за редукция на теглото.
Лично аз бях ходила на преглед при д-р Шишкова в Ориндж фитнес във Варна. Тя ми направи профил на базата на начина ми на живот, след което ми даде диета, която беше също с 1200 калории на ден. Препоръча ми и двигателен режим...
Диетата беше хубава, друг е въпроса, че липсата на време и желание да готвя я правеха неприложима за мен. Така че идеята с кетъринг е много добра. Така въпроса за това "какво да ям" отпада... Относно цената... там вече всеки си преценява... но няма безплатен преглед при лекар...
Едно обаче ме притеснява при тази докторка... Някъде прочетох, че е на 24... като се има предвид, че за да се дипломираш в медицински университет са нужни 6 години... и излизаш без специалност... тепърва се започва специализация и т.н (минимум 3 години)... Относно преподаването в университет (за което прочетох също някъде напред) - докато специализираш можеш единствено да си асистент на някой и да водиш упражнения... За преподаване трябва да си хабилитиран (което изисква още доста години). Нещо тук не ми се подрежда пъзела с тази докторка... а за да си диетолог трябва да си специализирал "хранене и диететика". Не ме разбирайте погрешно - хареса ми идеята й с кетъринга. Останалото обаче е просто едно хубаво балансирано меню, което всеки диетолог би могъл да ви изготви...

# 154
В интервютата си твърди, че е започнала да учи медицина на 13 години. Аз не го вярвам. В сайта й пише, че е асистент, не преподавател. Но, с този развален български, не знам как би могла да успее да води каквито и да било занятия.

# 155
какво значение има дали е доктор или не????/ защо търсите под вола теле???? оправдавате себе си или...........нито ви дава да пиете хапчета, нито ви прави изследвания за кръв, урина и т.н. , отивате, говорите с нея, определя ви хранителен режим , и това е. от тук нататък всичко е във вашите ръце. днес докато бях при нея дойде Краси Радков , едва ли той се интересува дали е доктор, декан или професор. намирисва ми на злоба българска

# 156
Ева Б., а какво значение има лекар ли е, или не, щом диетата й действа? Аз самата махнах тези почти 24  кила със Система минус 60, чиято авторка (Мириманова) пък хал хабер си няма от медицина.  Mr. Green Но ето, режимът е здравословен и добър и аз отслабнах. И Мириманова е на 20 и няколко години, пък системата й действа - сама виждаш в темата, че вече 3 момичета свалиха по 30 килограма. А тук що така се злобее по повод възрастта и образованието на Енджи, не знам. Щом е създала нещо работещо и ефективно, какво има повече да го обсъждаме? Ето, аз отивам, ще пробвам на моя отговорност, 50 лева не са някаква канска сума, която не мога да прежаля. Мисля, че е реална, аз съм ходила на преглед и при друга диетолжка, Мария Папазова, тя също преглежда срещу 50 лв.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 16:36 от Анонимен

# 157
  • София
Предимствата  на диетата са в психологически аспект. Иначе сте прави че всеки който се храни с малки порции от месо или риба с гарнитура от зеленчуци , разделени на 5 порции и не надвишава според необходимостта си 1200-1500 ккл ще отслабне и ще се чувства добре, а ако прибави и спорт ще се чувства идеално.
Така че , спорът ми се вижда без мислен. Както и каква е в действителност Касабие и на колко години е.
Истината е , че ако си финансово независим, мързелив за физически упражнения, ако си непрекъснато на работа и нямаш време, ако си подтиснат и те мързи да правиш усилия само за да се нахраниш, но в същност имаш претенции че си гастроном  - то тогава това е твоята диета.
На мен ми действа . А иначе има много други начини и по евтини и и вероятно по здравословни, ама за тях трябват много усилия и време .

# 158
  • Варна
О! Никак не съм злобяла! Мисля, че поста ми беше позитивен! В него казах, че идеята с кетъринга е прекрасна, както и казах, че няма безплатен преглед.
Просто се усъмних в това, че е лекар. За Мириманова съм съгласна също, но тя никъде не е казвала, че е лекар.  Също така благодарих за препратката и казах, че ми е било много интересно да чета всичко до тук... Не знам къде видяхте злоба...
Това, че съм се усъмнила в медицинското й образование е нормално, а и аз работя в тази сфера...
Както и да е! Ще продължа да следя темата, защото ми стана интересна, но по-добре да не се обаждам май... така или иначе аз живея във Варна и не мога да се възползвам от кетъринга...
Успех!

# 159
  • В най - голямото село
Записах си час, ще дам отзиви. Случайно имаше свободен за днес и го записах веднага, защото следващият свободен е за след 2 месеца.  Shocked

Ще чакаме отзиви  Hug

# 160
О! Никак не съм злобяла! Мисля, че поста ми беше позитивен! В него казах, че идеята с кетъринга е прекрасна, както и казах, че няма безплатен преглед.

О, не ти, бе Евче! Съжалявам, ако ти е провучало като упрек към теб! Просто по-напред в темата имаше много злобни коментари, неоснователни според мен.
Възхитена съм от Енджи - прекрасен, позитивен човек, изключително красиво момиче. Половин час беше прегледът, не знам защо тук споменават 5 минути. Повечето време разговорът беше за промяна на психологическите настройки, а това е основното в една диета. Не е настоявала да купувам от тяхното меню, попита ме аз ли ще готвя, казах да и въпросът приключи. За соковете - те са плодов екстракт + L карнитин + гуарана. И от тях няма да пия, ел карнитин и гуарана има по аптеките, ако ми се допие, ще си купя от там. Офисът е суперлуксозен. Той се намира в сграда Жаклин на бул.България, тя беше сграда на годината, ако не се лъжа, една такава на кафяви и черни кубове. Имах чувството, че съм попаднала в някой суперлуксозен апартамент, изобщо не прилича на клиника - красиви кресла, картини, френски прозорци. Графикът беше фул, по 20-на души дневно. Едва ми намериха свободен час за контролен преглед за след 1 месец. С очите си видях изписания тефтер, наистина е страшен наплив.
Иначе храната е по 35 лв. на ден, колкото дни искаш можеш да си поръчаш и да платиш на шофьора, като ти я достави. Това го чух в приемната, предната пациентка си плати за 10 дни, защото после щяла да бъде в чужбина. Направо й завидях, иска ми се и на мен, но просто нямам тези средства. 30 дни по 35 лева са си 1050 лева, непосилно за мен. Но за цялата тази организация - браво на Енджи, момичето знае какво иска от живота и го постига. Направо не е за вярване, че толкова млад човек има такава воля и работохолизъм, вместо да се мотае по заведенията с връстници. Пожелавам й успех!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 09:31 от Анонимен

# 161
Жасмин би ли разказала малко повече за диетата в домашни условия, примерно какво трябва да консумираш, как да приготвяш храната, има ли продукти, които са ти забранени, ще спортуваш ли и ако е възможно да дадеш примерно меню за един, два дни( ако не е проблем за теб и ако имаш свободно време, разбира се), защото много от нас наистина не могат да си позволят по 1000 лв на месец за доставка на храна и би ни било от полза твоя пример! Благодаря ти предварително! Wink

# 162
Мога да ям абсолютно всичко, нищо не ми е забранено, просто количествата са орязани. 5-кратно хранене, като преди всяко ядене трябва да изпивам между 300 и 500 мл вода. Аз имам да свалям много малко - около 5-6 килограма, а и спортувам доста, през ден фитнес, затова едва ли моето меню ще пасне на всеки; човек със заседнал начин на живот може и да напълнее от него.
Но все пак:
За закуска мога да си избера между сандвич с масло, шунка и кашкавал, или със сирене и яйце, или с пуешко филе и кашкавал; или 100 гр. баница домашна + 1 чаша айрян, или 1 палачинка с каквото искам, или омлет, или бъркани яйца, или корнфлейкс с прясно мляко 250 гр., или мюсли с кисело мляко 200 грама.
След това, междинна закуска в 10.30 -  плод/фреш, или плодово мляко 150 гр., или шоколад, или ядки по 40 гр.
Обяд: 1 салата каквато искам, нормална порция + ядене 180 грама, ако не ми се яде салата, може айрян или таратор.
Следобедна закуска - 16.30 - като втората закуска сутрин - плод/фреш/мляко/шоколад/сладолед/ядки в количествата, които написах за нея.
Вечеря: до 19 ч. - пак или салата, или таратор, или айрян + 180 гр. ядене

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:27 от Анонимен

# 163
Жаси, уреда измерва ли по колко калории гори организма в покой? И ако не е тайна колко е при теб? Знам, че за всеки е индивидуално,но имайки в предвид, че сме в една възрастова категория и знам, че имаш и проблем с щитовидната аз също и исках да знам.Извинявай ако съм те притеснила с въпроса си  Embarassed

# 164
Измерва, да. BMR (Basal Metabolic Rate). Моят е 1374 ккал;
А това е уредът, на който ме измерваха: http://www.tanita.com/es/bc-418/

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 09:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт