Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на менютата, които предлага д-р Касабие?
Какви са впечатленията от посещението при д-р Касабие?
Какви са цените на храната, предлагана от д-р Касабие, и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на менютата, които предлага д-р Касабие?
Цените на храната започват от 30 лв на ден, което излиза около 900 лв на месец за хранене 7 дни в седмицата или 700 лв за хранене по 5 дни в седмицата. Плащането обикновено е предварително, веднъж месечно или на всеки две седмици. При спазване на диетата можете да очаквате да загубите поне 4 кг за месец, без да консумирате допълнителни храни. Предлагат се разнообразни ястия като телешки пепър стек, паста, октопод на скара, риба тон на скара, мусака, супа, постни ястия и десерти.
-
Какви са впечатленията от посещението при д-р Касабие?
Пациентите споделят положителни резултати, като загуба на тегло без усещане за диета. Някои от тях са загубили до 12 кг. Пациентите оценяват отношението на д-р Касабие и оценяват нейната грижа за хора с ограничени възможности. Въпреки това, има и отрицателни мнения, свързани с разочарование от качеството на предлаганите сокове и храна.
-
Какви са цените на храната, предлагана от д-р Касабие, и какви са алтернативите?
-
Какви са впечатленията, резултатите и отзивите на хората за диетата на д-р Касабие?
-
Как успяхте да отслабнете?
/ кухнята й нямала хигиенни разрешителни, някакво куче се мотаело тaм, не била никакъв преподавател ... където ходела само дългове трупала и т.н... много помия де...!!!но...След прочетеното, поне у мен остана впечатлението, че др. Касабие бърза да се измъкне да си ходи... започна да бърка думите, да забравя какво е искала да каже и поне на мен ми изглеждаше изключително неуверена.