прекъсната бременност

• 3 740
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Талант на 2012,2013 г.
mimi135,xybavo pro4eti i togava pravi recenzii.mai ti 4ete6 prez redovete,i taka kato gledam mai se vkliy4va6 navsiakade za da dava6 saveti i da naraniav a6 xorata.nikoi niama nyjda ot tova.vsi4ki tyk pi6at za da izpla4at bolkite si,a ne da napadat drygite.kato prejiviala lo6i ne6ta jena bi sledvalo da si po delikatna i mila,pomisli varxy tova.dano da yspee6

Включвам се навсякъде и Да, давам съвети доколкото мога. Никога с користна цел. Не смятам, че съм наранила някого, но ти го направи и затова ти направих забележка. Явно не можа да вникнеш в същността. Жалко за теб. Няма да те коментирам повече...

# 16
Малко превърнахме мъката на младото майче  в трибуна на нерви и неразбиране .Винаги съм казвала,че във всяко семейство има мъка ,това е нашата мъка .Всички тук сме загубили децата си и всички скърбим за тях ,но тук има майки ,които за съжаление са от самото създаване на този под форум и мисля ,че сме длъжни да  уважаваме и зачитаме техния опит ,макар и горчив, те винаги са тук и винаги ни помагат на майки като мен например ,които са загубили децата си скоро .Това са майчици ,които носят мъка от години и точно те ти дават сила да приемеш реалността и да  продължиш !

# 17
eketie,съжалявам,че и ти си загубила най свидното,всички тук познаваме тази болка,при някои това се е случило повторно,но това не значи,че и на теб ще ти се случи....направи изследвания,би било добре ако все пак се установи каква е причината,за да си по спокойна следващия път,но най вече изживявай мъката,но не и се предавай напълно,защото трябва да преборим страха и въпреки болката да се опитаме да продължим,за да гушем един ден нашите така желани бебчета!
А малката  звездичка наистина бди над теб,вярвай,следващия път всичко ще е наред!

# 18
  • Благоевград
Благодаря още веднъж на всички дето пишат тук за хубавите успокоителни думи!Безпокоя се защо още нямам резултати от амниоцентезата!Докато бях в Майчин дом за предизвикването на раждането,ходих за резултатите и ми казаха че пробата била кървава и ще се забави малко.Още нямам пристигнали резултати!Днес се свързах по тел. и пак нищо-ще проверят каква е причината и да им се обадя утре!Дали могат да ме "смоталяват"нещо с резултатие и накрая да не се разбере нищо за аномалиите на бебенцето ми?

# 19
Екеит как си мила?Взе ли си резултатите?Доколкото знам се бавят 30-40 дена,при тебе колко минаха?Ти как си вече първите седмици са най тежките знам..но времето си лети ето при мене съвсем скоро ще станат два месеца,а ръцете ми са празни...те да но сърцето не!Пълно е с любов и надежда...и ще продължава да се пълни,защото знам,че един ден ще потрябва на някого  love001

# 20
Затварям очи и си пожелавам от сърце всички ние да имаме най - прекрасните, здрави и пухкави бебета на света!
Знам, че Бог ще чуе молбата ми...

# 21
Затварям очи и си пожелавам от сърце всички ние да имаме най - прекрасните, здрави и пухкави бебета на света!
Знам, че Бог ще чуе молбата ми...
Прекрусни думи. Дано застигнат всички нас.......... Hug

# 22
Пожелавам ти успех от все сърце и тук някъде прочетох нещо, което винаги ще помня:
Ако майка ми не беше опитала отново, мен нямаше да ме има! Hug

# 23
  • Благоевград
Обадих се за пореден път в лабораторията на Майчин дом на 16.09.Останах разочарована и бесна!!!!Някаква госпожа ми търси резултатите от амниото 10 мин. и ми каза ,че всичко е наред и няма за какво да се безпокоя от цитогенетичния анализ, а ДНК -няма резултат 'щото е карвава пробата.Но всичко е ок.Ядосано й обясних че бебето ми е с аномалии, вече мъртво... и чакам да ми кажат те защо е така, а тя ми казва че всичко е ок.И защо все още нямам резултат при мен.Извини ми се за случилото се ,каза че плика с адреса са останали в папката и са забравили да ми пратят резултатите, веднага ще ми ги пратят, и още на следващия ден ще ми се обади доктор да ми обясни по-подробно резултатите.Вече 7 дни и нито писмо, нито обаждане.Бесна съм.Ще ходя да се разправям...,но просто няма да разбера причината

Общи условия

Активация на акаунт