Отговори
# 450
.....Никога не го сменяме летен зимен вариант........незнам що..........тъпо ми се вижда  Joy....

Миси bowuu. И аз тЪ обичам Crazy.
Ще снимаш ли роклята Flutter? Или направо да чакаме после снимки от празника? Дано мъжа ти се върне все пак Peace.
И викаш секцийката ти иде, а? Thinking
От мойто порт манто ни дявол, ни кост Twisted Evil.

# 451
ААААА нИ сЪ ли пофалих вчера беееее..................може от кеф да съм забравила  newsm78 Вчера ми се обадиха от работа и казаха събота около 10-12 или вторник от 10-12 да съм си избрала...........мъжО е виновен , че избрах вторника  Crossing Arms
Отивам са се суша. Снимки ако не съм като чула ще пусна, че ония от РД-то ми са отврат......... Crossing Arms аз де , не снимките  Crossing Arms

# 452
....Снимки ако не съм като чула ще пусна, че ония от РД-то ми са отврат......... Crossing Arms аз де , не снимките  Crossing Arms

Туй малко не го разбрах Crazy, ама верно, че не пусна снимки от РД-то newsm78. Аз не знам как хубав човек може да излезе като чул, каквото и да значи това hahaha.

Тъъъъъй. Останах сама и сега за пореден път се чувствам много странно Crazy. Не знам какво да правя newsm78. Мисля да си направя кафенце, после понеже днес си купих много пакетчета с подправки, смятам да ги пресипя в бурканчета и да ги надпиша най-прилежно Crazy. После ще се погрижа за градинката си и то ще мръкне Confused. Надявам се после да има някой тук да си лафим Hug.

# 453
Поли, Джулс, ама кажете ми, моля, като сте доволни... с пружини ли са ви тез матраци или латексови, или с мемори пяна?

Стефче, ТЕД- кото е с пружини, а Магнифлекса е с пяна.

# 454
Пол, как да не знаеш какво да правиш? Ами релакс някакъв чисто женски си измисли - я нокти, я на фризьор, я нещо друго. Много си свикнала обаче вече с децата и постоянно да са около теб, че хем го казвам това за женските глезории, хем и не вярвам да ти хареса. Hug

Рейчо, ако питаш за моята поръчка за мебелите - дадоха ми приблизителна цена, но без да е оглеждал лично майсторът в нас, а само според това, което му е обяснил на моя братовчед му. Описал му е какво-що, показал му е една скица и онзи казал към 1200 лева. Обаче на моя майка му била в нас на телефона когато братовчедът съобщил сумата и тя... уф не е хубаво да се говори така, знам, но просто си е много простовата женица нито се е сетила да пита това цена с подматрачна или без нея, с матрак или без матрак... нито нищо. По едно време ми казва "Ами май каза с матрака...". Абе жена 1200 без матрака и 1200 с матрака има огромна разлика.  ooooh!
Както и да е. В понеделник или във вторник ще дойде лично майсторът у дома да вземе размерите. И ще си чуя от него лично. Вижда ми се скъпо, но няма връщане. Знам къде може да ми излезне евтино, но после трябва сама да си бера дерта по сглобяване и т.н. А в нас няма ръкати хора дето да го свършат. Така като се замисля аз даже съм по-сръчна от мАжете дома.  Tired

Рейчо, аз на Джуличка Магнифлекса съм ги чувала, ама... твърде са гъзария те. Много, много висок клас матраци са. Нищо общо с Тед или Екон

# 455
Уф, айде пак съм в депресия.  ooooh! Sad
Я да си изпрося - що не ме поздравите с някоя тъъъъъъжна песничка?

# 456
Джулс, чадо мое, и защо в депресия?  Hug  Оказва се, че в момента не съм много сигурна дали ще ти хареса, но... Абе я пробвай дали ще ти е пивко с депресията това. Харесваш ли Джана Нанини?

Предполагам, че не я харесваш. То тя си е особена. Аз лично много я харесвам, защото хем е грозничка, хем е лесбийка, хем нищо й не е у ред, обаче е без съмнение с абсолютно индивидуален почерк.

Както и да е. Сега ще ти спретна една папка. Имам си аз една подборка. Кръстила съм я "Whiskey time". Ще ти дам линк след малко. Но при условие, че кажеш какво те мъчи.

# 457
Хубава е, Стефче, много хубава, напомня ми за нещо...  Thinking.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 20:42 от Джуличка

# 458
  • Пловдив
Айде и от мен едно кахърно парче: http://www.youtube.com/watch?v=A27FF2T2z2k&feature=related

Любимо! И на любимата ми певица... Heart Eyes

# 459
Страхотни сте, благодаря ви, момичета!  Hug

# 460
Ам Джулс, разбраФ. Подосещам се де.

Ето ти сега тука да си дръпнеш нещо от мен понеже не ми се рови в бокса или тубата да му търся клип. цък те ти тъжно парче а ето ти цялата папка По имената може нещо да ти хареса. Не са много. Като си на кеф си вземи.

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 02:33 от Stefka.b.k

# 461
....

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 20:47 от Джуличка

# 462
  • Бургас
Ето и две от моите кахърни парчета (малко по-нестандартни Blush), на изпълнители, които надали се знаят много, но ми действат идеално в такива ситуации Hug

http://www.youtube.com/watch?v=t5PySbFS6Tg

http://www.youtube.com/watch?v=rfM8YSOsnaE&feature=related

# 463
Ехееее, добър вечер!
Страхотна, честит рожден ден! Много здраве, любов и съвсем скоро едни трополящи краченца у вас да има! Wink

Ани, честит празник и на теб!    bouquet

Джулко, аз пък почти нищо не разбрах... само нЕкви догатки си правя... все многоточията хващам и аз... само се надявам силно всичко да се нареди, както ти би искала да бъде Hug
Рейски, весело изкарване!
Стефи, мноооого готинка таз папчица... моЕ ли да си я откраааадна    tiptoe

# 464
Мхм...

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 00:05 от Джуличка

Общи условия

Активация на акаунт