Хитрини за справяне в кризата?-2

• 72 654
  • 675
  •   1
Отговори
# 525
Ами лесно. Аз и шкембе чорба съм опитвала само веднъж и реших, че не ми харесва. Трябва ли да я опитвам многократно, докато й свикна с вкуса Laughing Да "проям" така да се каже.
Най-сигурният начин да се влюби човек в шкембето е след напиване. Чудесно лекува махмурлук.

# 526
  • София
Снимки поръчвам по интернет. Качвам ги в един сайт и за 14 ст. на снимка ги получавам в някой магазин в района ми. Поръчвам веднъж годишно по 100-200 снимки.

# 527
10 лева за пиле?!!!
А и ако се окаже ,като продуктите "Стара планина"?
Не им вярвам.

# 528
  • Пловдив
Валентина, от кой сайт ги вадиш? Преди и аз вадех така от Снимките.ви, но последните 2 пъти дойдоха с доста влошено качество.

# 529
По рецептите за кашлица - баба ми прави с лук. Една глава лук се реже на дребно и се посипва със захар обилно и се оставя. Лука пуска сок, който баба ми даваше на внуците за хрема и кашлица, при всякакви настинки. Капки за нос - изцеден сок от лук, ама е много гадно.
Това много помага, но е голяма гадост на вкус.
За хрема много помагат инхалации с ментово мясло. Всичко се отпушва.

# 530
  • София
Валентина, от кой сайт ги вадиш? Преди и аз вадех така от Снимките.ви, но последните 2 пъти дойдоха с доста влошено качество.

И аз от там - не съм забелязала влошено качество. Беше миналата година по това време някъде.

# 531
  • някъде ... тук ...
и аз от там. последно вадих преди 2 месеца. не съм имала проблеми.

# 532
  • София
Хм...Дюк нали уж били с 15% по-скъпи само от другите. 10 кинта за пиле май излиза повечко от 15% newsm78 Верно не е за тая тема. Ама ние тук толкова неща вече сме обсъдили, че тя си стана една отчетна за всичкология, кризата е само повод да се съберем и да си клюкарим hahaha Трябва да я преименуваме.

# 533
  • Пловдив
Виж сега, на туй му се вика маркетинг Joy Само 15% по-скъпи ще рече, 15% по-скъпи от следващото по скъпотия пиле Simple Smile Иначе са 50% по-скъпи Simple Smile

# 534
  • с/у ОколоМръсТното
Всъщност не мога да разбера, как от един опит реши Белинда че домашното месо не е вкусно.
Ами лесно.

аз също не го харесвам...
Рядко, но съм опитвала месо от прасно заклано прасе и имаше дъх  Sick Може би защото не съм свикнала, знам ли...

Но като дете баба ми редовно готвеше по някоя кокошчица и нямам спомен месото да е било НЕвкусно.

Пиле ДЮК за мен също не става  Crossing Arms Въобще не всяко пиле на грил ме грабва... Повечето имат дъх.

# 535
Месото от прясно заклано прасе винаги е жилаво . Щом престои 2-3 ди и няма нито този дъх , нито жилавостта.
Темата видимо се измести доста встрани  newsm78

# 536
Темата видимо се измести доста встрани  newsm78

...за пореден път.

# 537
В "Пени" картофите са на промо - 0.44лв.

# 538
  • София

Темата видимо се измести доста встрани  newsm

Ами да я наместим Simple Smile
В къщи всички обичаме всякакви семки, ядки и т. н.
Вместо пакетирани от супермаркетите, започнах да ги купувам на килограм от Женски пазар. Пека си ги в къщи, защото стават по-вкусни, макар че се продават и печени.
Килограм белен слънчоглед струва 3 лв., фъстъци - 4 лв., кашу - 14 лв.

# 539
  • Sofia
Килограм белен слънчоглед струва 3 лв., фъстъци - 4 лв., кашу - 14 лв.
Peace Да, и счупени сурови орехи - 10 лв!

Момичета, вчера попаднах на таблетки за миялна - Астониш, 5 в 1.
Видяха ми се доста изгодни, но дали вършат работа? Някой да ги е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт