Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дъгичка, "Вис Виталис" шият за износ и имаха само един магазин в Пловдив. Явно затова са и по-качествени.

# 106
  • Девето поколение софиянка
Дори- избрала ли си лекар в Шейново?
  Да, Д-р Димитров. Първият път раждах при него. Сега, обаче, идва почивните дни само, защото специализира в Плевен при някакво светило.
А ти имаш ли някаква насока?

Да, при д-р Духовников, и той вече не работи там, идва във вторник за консултации и само за уговорени раждания, той вече е възрастен, но опит като неговия е неоценим.

# 107
Дарче[/b], кога ще ходиш пак на док, да видим какво ще кажат  Grinning
Другата седмица ще ида , ама се чудя дали направо да не отскоча до София ...  Mr. Green

# 108
mim4eto, първото ми секцио беше заради бебето казаха ми,че е огромен и аз да си реша дали да е нормално или секцио и аз се изплаших,че няма да мога да го родя. И наистина доки беше права родих го 4.500кг. и 53 см., 10 дни преди термин, а и кръвното ми се вдигаше.
Деси М. пази леглото и всичко ще е наред Peace

# 109
Здравейте мами.
Да се запиша и аз в новата темичка.
Сега се връщам да ви изчета че още от старата тема имам да чета.
Лека и прохладна вечер.

# 110
  • Пловдив
здравейте и от мен.
искам да ви питам -ползвате ли електрическите машинки против комари като сте бременни?аз откакто се роди Ради вече 3 години не ги ползвам заради него,вместо това имаме инсектицидна лампа,която успешно ни пазеше досега.Но това лято нещо много папатаци има,и лампата не ги мори.
Чудя се дали машинките са вредни ?

# 111
Деси М. - да се пазиш и почиваш. И аз съм се насочила към тази болница. Може и да се засечем.
niko11 - ползваме ги, малкия /баткото/ е на 1 г. 10 м. Мисля, че бяхме питали в аптека, така че си питай и ти.
Лека вечер на всички! Simple Smile

# 112
  • в гората
 Здравейте коремки! Hug

До сега ви четох  Crazy, голямо писане сте му хвърлили, много интересни теми сте захванали да нищите, по някои исках да взема отношение, но ги забравих  Embarassed...
 Това, което помня е:
 Малка мишка, защо не помолиш докторката да ти напише това, което ти обяснява на лист пък ти все ще намериш кой да ти го преведе?
 А по повод консултанта по кърмене, според мен Людмилана дава прекрасни съвети и обяснява много точно всичко, а и си е от нашата темичка та смятам, че ни е напълно достатъчна. Peace
 За епидуралната упойка, определено съм ЗА.Предния път обаче ме хвана чак, когато започнаха да ме шият (епизиотомия), но то при мен всичко стана много бързо, а и се бях наплюскала като свиня точно преди контракциите да ме подкарат към болницата ooooh! .
 И друго имаше ама... с тоя акъл кое по-напред да запомня . newsm78

# 113
Добро утро от нас!Ние днес сме пак много ранобудни,изпратихме тате на работа и сме самички с Неси.Току що закусихме и сега пия   food010 Трябва да слагам нещо за готвене,но още не съм го измислила.Вчера минах покрай един магазин и случайно попаднах на есенни дънки за Неси,така че вече се оборудвахме с 2чифта-страхотни са невярвах,че толкова рано са пуснати есените неща. Peace
Bibi_34 -ще се разминем в болниците ,но нищо после ще се хвалим тук живот и здраве до тогава. Hug
niko11-ние също ползваме машинка за комари откакто Неси беше на 2г.
Деси М. -никаква болница вече до термина и повече почивки.
Дъгичка-и ти си се изкушила много  Joy Joy

# 114
Добро утро майчета, писали сме с Дидка почти едновременно,
да изпием по кафенце
Станала съм в 6.30/не ми се спеше повече/ и вече готвя, мъжете ми спят, а аз искам като станат да съм свободна, за да хойкаме насам натам.

По повод консултанта съм на абсолютно същото мнение като м@м@
А по повод консултанта по кърмене, според мен Людмилана дава прекрасни съвети и обяснява много точно всичко, а и си е от нашата темичка та смятам, че ни е напълно достатъчна. Peace
ДесиМ, бях със същите болки като теб, но сега пия Магне В6 и съм супер/засега/.
niko11, ползваме такива устройства когато пътуваме, изобщо не се притеснявам. В къщи комари нямаме. А като излизаме задължително с Аутан. Така се спасяваме ние.

Аз пък тоя Вис Виталис не го харесавам много, но това си е лично мое мнение, което не пречи още днес да го посетя например. Може да ме изненадат с нещо.
Целувки и прекрасен ден от мен!

# 115
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
Mimoza благодаря са кафенцето ще се възползвам и аз от него. Wink
Голяма жега го дават и днес, та се чудя дали да несе изнесем някъде на плаж с Вики.
Деси почивай си сега и дано да не се наложи да влизаш в болница до ноември месец.
Честно казано и аз не мисля че този НУТРИ МАГ ми помага много, нищо че го дават 4 пъти по високи дози магнезий от колкото другите магнезиеви препарати. Аз почти всяка вечер си получавам контрацкии със слаби болки ниско долу, но по скоро от но шпа и то лежането ми минават. newsm78
За консултанта по кърмене, Людмилана за сега наистина ни е безценна със съветите и напълно достатъчна на този етап. Но многото въпроси към нея ще се появат когато се родят мъниците, а тогава и тя самата не знам дали ще има време да отговори на всички ни. Confused
Аз пък от известно време съвсем сериозно се заглеждам по пелените за многократна употреба и вече май 80% съм се навила да ползвам тях отколкото памперси. С Виктория си напатихме много когато беше мъничка от бактерии в урината, съсипахме го детето от доктори и антибиотици. Някой друг има ли намерение да ги ползва. newsm78

# 116
Добро утро и от мен  Hug! Мимозке, мерси за кафенцето!

Деси М., повече никакви болници до термин  Peace

Леле, Дарче, как пътуваш тези разстояния!

За консултанта по кърмене, Людмилана за сега наистина ни е безценна със съветите и напълно достатъчна на този етап. Но многото въпроси към нея ще се появат когато се родят мъниците, а тогава и тя самата не знам дали ще има време да отговори на всички ни. Confused
ю
Да, именно! А и не смятам, че самата Людмилана ще има нещо против!  Hug Нека и тя да каже  Heart Eyes

Мимозке-Пловдив, даде ми чудесна идея ,какво а правим днес с мъжо: може да пообиколим бебешките магазини: Нямам намерение да купувам нищо, но ей така , просто да се разходим. Преди живеех точно срещу Джъмбо и можех да се разхождам с часове вътре и само да си блейкам  Mr. Green 

# 117
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug

Мимоза много благодаря за кафенцето имам голяма нужда от него Simple Smile Снощи бяхме на гости и сме се прибрали в 2:00 часа докато се оправим стана 3:00 и сега на работа  Tired.

Деси М надявам се следващото ти влизане в болницата да е Ноември до тогава да си тук на линия  Hug

Ние утре мислим да ходим някъде на разходка с малката и се чудим къде може да ходим.За сега сме за Копривщица,ако някой има предложение на къде да ни отпрати приемам  Simple Smile

# 118
Привет дами!
Марси, дай малко повече инфо за тези пелени за многократна употреба. Преди 9 години май нямаше такива Wink Ако са по-удобни за бебоците, по-щадящи кожата и т.н - защо не? Помня че честичко имахме проблеми дори и с най-добрите памперси.
Деси М., повече никакви болници Peace Ужасни са... За 6 дни там имах чувството, че ще изкукуригам, особено с всички патологии около мен в отделението. И аз съм така - трябва да лежа и да гълтам хапове Cry Все съм си мечтаела да не съм на работа и да почивам, но от такава почивка - мерси! Така ми писна да лежа и да гледам телевизия, а друга алтернатива няма почти. Доки ми каза - Ще полежиш 3 месеца, какво да се прави, ами някои като лежат 9 месеца?!? Прав е човека, ще трябва да лежа, и то без да мрънкам.
Утре мисля да посетя Джъмбо и Вис виталис, да видим дали ще ми грабне окото някое легълце. Как мислите рано ли е за подобна покупка. Уж не съм суеверна, но все ми е стегнато на душичката...

# 119
  • София
Добро утро и от мен!!!То малко е добър ден,ама....в болницата почти не съм спала и сега наваксвам!!!!

Благодаря на всички за пожеланията!!

Деси М. - да се пазиш и почиваш. И аз съм се насочила към тази болница. Може и да се засечем.
Bibi_34 - ще се радвам да се засечем!!

Деси М., повече никакви болници Peace Ужасни са... За 6 дни там имах чувството, че ще изкукуригам, особено с всички патологии около мен в отделението. И аз съм така - трябва да лежа и да гълтам хапове Cry Все съм си мечтаела да не съм на работа и да почивам, но от такава почивка - мерси! Така ми писна да лежа и да гледам телевизия, а друга алтернатива няма почти. Доки ми каза - Ще полежиш 3 месеца, какво да се прави, ами някои като лежат 9 месеца?!? Прав е човека, ще трябва да лежа, и то без да мрънкам.
Напълно си права - накрая вече бях на ръба на нервна криза...а около мен какви случаи имаше....та все си повтарях каква съм късметлийка...А колко ще ми е скучно от сега до ноември...не ми се мисли....

За пелените и мен ме заинтригуваха много в болницата,та днес мисля да почета по въпроса...

Е аз днес ще си лежа...бяхме планирали да купуваме креватче този уикенд,ама....ще се поотложи малко...

Хубав ден от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт