Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 884
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
  • Дъблин
Здравейте в този муден и протяжен петък Simple Smile
Аз също ще се радвам да има с кого да се консултираме по въпросите за кърменето. Някой от вас регистрира ли се за онлайн лекциите на ЛЛЛ? Аз слушах една миналата събота, за тази пак съм се регистрирала, темата ще е Защо да кърмя (първи дни с бебето).

И хайде пак да ви се оплача, постянно все нещо трябва да ме боли Sad Новото 20 е, че май имам междуребрена невралгия и ужасно боли Sad И преди съм имала, но не бях бременна и ми слагаха инжекции волтарен и вит. Б. Сега обаче няма как, а всяко вдишване и издишване са свързани с пронизваща болка в ребро отляво, точно под бюста. Чух се с док, и каза, че мога да се мажа външно с Диклак или някой от тези геловете, ама аз не смея, ще видя до кога ще изтърпя  Cry

# 93
Здравейте, момичета! Днес взех Малчо наобед, защото утре е големият ден на тържеството по повод откриването на новото крило на яслата - кмета, журналисти, гости ще идват (няма как, ПР-ът на смотания кмет трябва да върви), та трябвало да изчистят основно помещенията и да ги подготвят. На всичкото отгоре малкият ми сладурко има някаква ужасна кашлица, за която няма видима причина - вчера го водих при джипито и голяма неизвестна е работата   Thinking
Момичета, някой пие ли Гинипрал? Аз от два дена пия и направо се чувствам парцал, снощи до припадък стигнах.  Четох, че го изписвали с успокоителни за сърцето. Дайте акъл, моля.
Аз пих с предната бременност, но чак такива оплаквания не съм имала. Само от време на време ми прехлопваше сърцето, но не съм взимала успокоителни. Зависи от дозата може би, моята не беше много голяма май. На следващата кунсултация най-вероятно ще мина на Гинипрал, но може би ако продължава да ми е добре с Нефидипина няма да го сменяме.
Дарка, и аз нямам болки в областта на секциото (2 г.8м.). Най-добре попитай на следващата консултация за това доки. Само като ме рита много там и ме хващат леки менструални, но не съм сигурна, че е свързано с операцията. Просто от нея може да е по-чувствителна матката. Иначе операцията ми е без никакви сраствания - при двама доктори съм ходила за консулт дали всичко е ОК.
poliksandrita, това се казва изненада! Ходила ли си на 3Д да ти гледат пола преди това?
За консултант по кърмене -  Peace
Деси, за какво лежа в болница, мила? Май не си казвала, дано не е нещо сериозно  Praynig
поли25, ако са ти правили епизиотомия мисля, че могат да се получат сраствания, все пак си е рязане и шиене.  newsm78
anaq, за какво ти беше секциото първият път? Ако сега причината не е налице предишното секцио НЕ Е показание за ресекцио. При мен въпреки че хроничното ми заболяване си остава, пак мисля да не се оставям току така да ме режат.ю
Смърфи, и аз онзи ден на няколко пъти изпитах такава болка - не мога да вдишам дълбоко, защото ме пронизва остро в сърдечната област. Не знаех, че така се казва.
Хайде, весел ден!

# 94
Пооомоощ! Разжлембих се от ходене.
В еуфория съм, защото ходих във "Вис Виталис" и направо нямам вече търпение за големия пазар  newsm68.
Вчера и до "Jumbo"ходих ( заради Неси и Дидка) Embarassed , но купих туй-онуй , ама не на истина  Laughing, а ей така между другото Mr. Green Пх, колко било хубаво да купуваш за бебето  Heart Eyes
Деси М, дано чак ноември се завърнеш в болницата.  Praynig

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 15:31 от Дъгичка

# 95
Дъгичка-с JUMBO много ми е познато,само вчера съм оставила на касата 36лв за щуротийките на Неси,а това е била най-малката сметка там,защото бяхме без милото иначе леле...

# 96
  • София
Алексче от снощи е в къщи  Hug. Дойдоха с майка ми, с влакчето. По пътя все повтарял пак да ходи при тях  Mr. Green.
Днес ходихме до "Хиполенд" да си избере обещания, вчерашен подарък  Laughing. Та му допадна автобус с отварящи врати и завиващ, тип икарус. Искаше бакуган-скорпион, но не са зареждали от него.

Относно консултант по кърмене - съгласна  Peace.

Дарка, в областа на операцията съм чувствала по-скоро сърбеж, отколкото придърпване.
За бебето - потвърди ли се със сигурност, че ще е мъж  Thinking?

booboo's mama, ама вие все едно нова къща си строите  Wink.

Дидка, знам, че 21г.с. се падаха кръв и урина за 2-ри път. Предполагам, че към 30г.с. са вторите, ако не се лъжа newsm78.

ДесиМ, добре се завърнала и следващия път чак за раждане да ходиш  Peace.

Дъгичка, има ли вече есенни стоки във "Вис Виталис"? От там купувах за Алекс и съм доволна от качеството им  Peace. Добре, че сега и тук има.

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:05 от Dori

# 97
Здравейте милички Simple Smile

Аз съм си у дома - малко в отпуск.
Да ви кажа и мен ме болят колената. Мисля, че е нормално - все пак съм 10 кг отгоре вече.

Колчес, и аз съм да са имаме консултант по кърмене. Миналата седмица бях на лекция на ЛЛЛ и беше много готино.  

Поликсандрита, честито момченце Simple Smile

На мен пък всяка седмица ми пускат урина и не могат да разберат има ли нещо или не. Ту има коки, ту не. Другата седмица отивам пак, пък да видим. Не ми се пие антибиотик.

Правиха ми и доплер на плацентата - уж щото бебето вървяло назад. Слава богу всичко е наред, добре си е кръвоснбдена.

И ние сме си у дома. Ще ходим за 2-3 дена близо до София на планина, но като цяло и ние сме така - без море и без истинска почивка.

Усмивки Simple Smile

# 98

Дарка, в областа на операцията съм чувствала по-скоро сърбеж, отколкото придърпване.
За бебето - потвърди ли се със сигурност, че ще е мъж  Thinking?

При мен няма придърпване , а болка  Confused

А за бебока така твърдят , че му е пораснал пишок  Joy

# 99
  • София
При мен няма придърпване , а болка  Confused

А за бебока така твърдят , че му е пораснал пишок  Joy
  Може да е от срастване  Peace. Надявам се, че е нормално. Все пак си е операция.
  Жив и здрав да е бебока, каквото такова  Hug.

# 100
  • Девето поколение софиянка
Здравейте и от мен!

Дарка за операциите, аз имам 2 коремни, първия път-2006, и втория- миналата година август след извънматочна, и имам 2007 една лапароскопия- аз правя страхотни сраствания и отначалото на бременността не е спирал да ме боли корема, сега като седя или съм права по дълго време веднага почва да ме боли, а и бебето го нося ниско и самата операция ме боли често.
Дори- избрала ли си лекар в Шейново?
Гери- д-р Велев е добър избор за раждане, той ми прави първата операция, аз лично не бях доволна, но на мен ми прави гинекологична операция, а за раждане знам, че е добър
Раши- на мен на стерилната урина като лежах в болницата ми излязоха стрептококи, а микробиологията ми беше чиста, пих антибиотик и следващата стерилна урина излезе чиста, знам, че е по добре антибиотик отколкото да не се лекуват  Hug  

# 101
  • София
Дори- избрала ли си лекар в Шейново?
  Да, Д-р Димитров. Първият път раждах при него. Сега, обаче, идва почивните дни само, защото специализира в Плевен при някакво светило.
А ти имаш ли някаква насока?

# 102
Дидка, сигурно в ТК. Питах те ,защото термина май ни е един.

# 103
didka, аз май по-добре да бях с мъжо, че да имам "наморник". Бях с една приятелка и... "Я, и това" , " И това айдее"  Mr. Green Наистина има хиляди джунджории, а ние си оставихме и за другия път. И аз взех стикери за стената, над леглото на беба, много сладки цветенца и пчелички.  Heart Eyes Сега нямам търпение да купим леглото, че да ги залепя (то не е една беля)  ooooh!
Дори, ами аз малко в транс бях докато обикалях магазина, но имаше много дрешки с дълъго ръкавче,плюшени, дебели..  даже ми се видяха повече от летните  newsm78, ама нали ти казвам...
За всеки случай, материите много ми харесаха, то си личи, че са качествени, не са като тези в Джъмбо  Whistling , а и бяха по-евтини  Rolling Eyes
Дарче
, кога ще ходиш пак на док, да видим какво ще кажат  Grinning

# 104
  • София
Благодаря за загрижеността и пожеланията!!!
Ами аз изкарах една седмица в къщи с болки в корема на нутри маг и нош па, но ефект - никакъв....и като отидох на преглед - контракции и съкращаване на матката....и веднага в Тина Киркова...Направо си изкарах акъла...само се молех малката да не се роди преждевременно...много е рано още...
Важното е,че докторите овладяха положението,за което съм им безкрайно благодарна!!!!И тук е момента да споделя колко съм доволна от избора си на болница. Аз за пръв път посещавам Тина Киркова - никога не бях ходила дори да видя къде е, какво е....но съм безкрайно доволна и от условията, и от отношението....вярно, че бях в патологията и не успях да видя родилното...но като цяло се радвам, че ще раждам там!!!Вярно, че за пръв път лежа в болница и нямам база за сравнение, но съм ходила на много места на свиждане, слушала съм доста мнения и .... разликата е голяма!!!

Та сега вече сме на легло в къщи....и така трябва лежа до края... Weary

И аз съм фен на Вис Виталис - направо ми е любимият бебешки магазин и нямам търпение да дойде време да го щурмувам!!! smile3508

А за Гинипрала - аз в болницата бях на него - първо системи, после хапчета. Задължително трябва да се пие с успокоително, тъй като е много силен и доста товати сърцето. Аз го пих с Верапамил, но пак имах бодежи в сърдечната област и силно сърцебиене и ми даваха и Валериан.

Мале....бая поизписах...спирам засега Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт