Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 877
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от нас!Аз се присъединяшам към   food010 на poli25  ,днес ни  е изпреварила,ама аз чак сега се докопах до компа след закуска.Ние вече сме с по-лилав клепач и сме като нагримирани даже започна да се показва Неси на приятелите,че се е гримирала  Joy Joy
По повод упойките аз 1вият път бях без,но сега съм твърдо ЗА  Peace немисля,че е оправдано това което изтрадах и сега съм решила да си го спестя ако може разбирасе.
booboo's mama -и аз ходя  като пате  Joy Joy
loshata mishka-пий Fe за тази анемия,а това с езика е ужасно,не си представям да съм на друго място и то в това състояние без да знам езика  ooooh!
Това със смяната на пола в последните месеци мног ме изненадва  newsm78

# 76
poli25 , мерси за кафенцето ! В момента си го пия пред компа Simple Smile

Лоша мишке, много е кофти така без да знаеш езика. В крайна сметка реши ли , къде ще раждаш:в Бг или в Испания? Да ти кажа честно на твое място бих се прибрала, по-спокойно ще ми е , но вие с мъжа ти естествено си решавате . Hug
Хрумна ми нещо друго: има тема за бременните майки в чужбина. Поразпитай там , може да намериш в близост някое момиче, с което заедно да отидете на преглед  и да разпитате лекаря.

poliksandrita , аз също съм се насочила към епидурална. Опитвам се обаче да не го мисля много , защото не се знае ,какво ще стане в последния момент: я се наложи секцио, я получа изведнъж голямо разкритие и да не може да ми я сложат ( в което се съмнявам де , едва ли ще остана вкъщи толкова време, без да се добера до болницата , ама знае ли човек  Grinning . Определено съм с две ръце за епидурална Heart Eyes

Дидке, нагримирайте малката и другото и оченце , да е в тон  Grinning Да и минава по-бързо на принцеската  Hug

Момичета, какво мислите по въпроса, към темата ни да има консултант по кърменето ? Бу ме попита дали ще проявим интерес към един такъв проект! Ако повече момичета желаят, ще има човек, който ще отговаря на нашите въпроси. Според мен това би била една много полезна инициатива. Вие на какво мнение сте?

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 09:25 от Kölsches Mädel

# 77
Момичета, какво мислите по въпроса, към темата ни да има консултант по кърменето ? Бу ме попита дали ще проявим интерес към един такъв проект! Ако повече момичета желаят, ще има човек, който ще отговаря на нашите въпроси. Според мен това би била една много полезна инициатива. Вие на какво мнение сте?

newsm10 newsm10 newsm10

# 78
Здравейте и от мен Hug
Присъединявам се и аз към кафенцето Simple Smile
Ще е много полезно за нас ако има консултант по кърменето в темата ни Peace
Ysabell,eli_77,ioli78,poli25 и аз ще раждам в Шейново,при доктор Велев.Той ми следи бременността и съм много доволна от него!
Хубав ден момичета Hug

# 79
  • Карнобат

newsm10 newsm10 newsm10

# 80
  • В две мънички очи...
Здравейте и от мен Hug
Присъединявам се и аз към кафенцето Simple Smile
Ще е много полезно за нас ако има консултант по кърменето в темата ни Peace
Ysabell,eli_77,ioli78,poli25 и аз ще раждам в Шейново,при доктор Велев.Той ми следи бременността и съм много доволна от него!
Хубав ден момичета Hug

Доктор Велев не беше ли този който прави и ФМ или аз греша?
Аз съм при Николова засега от ЖК.

# 81

Ние нямахме ли?  newsm78
Аз сънувах тази нощ, че бебка се появи от някъде  Crazy и започнах да я кърмя, беше много хубаво. Но после се превърна в котка и всички ми казваха "чакай има още време"  Shocked

# 82
Ludmiliana също е консултант по кърменето и дава много ценни съвети, за което много и благодаря  но няма нищо лошо в това в една тема да има повече от един консултант. Съгласете се, като родим и най-много имаме нужда от такъв , не можем да ангажираме Ludmiliana да отговаря на всички въпроси  Wink

Дъгичке, ама какъв сън само  Joy

# 83

[/quote]
Доктор Велев не беше ли този който прави и ФМ или аз греша?
Аз съм при Николова засега от ЖК.
[/quote]
Аз ходя при д-р Велев в частния му кабинет.Иначе доколкото знам е и заместник директор на болницата.

# 84
  • София
Здравейте мамчета!!!
Ако знаете колко ми липсвахте!!!! Аз изкарах една седмица в болница...ама сега съм в къщи (най-после)...Надявам се да удържа положението и да не се налага да се връщам преди Ноември!!!
Сега ще се върна да изчета какво съм пропуснала!!!

# 85
За  Peace Консултант по кърменете-много ще ни е нужен,а и невярвам да има мами,които да са против
Сетих се за един шъпрос и аз-по ЗК имаме право на кръвна картина 3пъти нали?И ако е така,кога е 3тия път?
Kölsches Mädel -даже сега в парка ме питаха защо е гримирана само на едното оче  Joy Joy

# 86
Дарка,аз раждах секцио преди 2г. и 6 м. и нямам никакви болки в областта на операцията. В по ранните месеци имах болки,но заради контракции и с магнерича се оправих.
Аз все още не знам къде и при кого ще раждам и дали пак ще съм секцио както първия път.
Деси М. защо си била в болница? Може и да си писала по напред,но не съм прочела.Дано сега си добре и следващото влизане да е ноември.

# 87
Здравейте и от мен.

Дидка и аз за упойка, но ще видим. Къде си се насочила за раждането. Сори може и да си писала, но съм го пропуснала.

# 88
Благодаря , значи ще трябва да се ходи на лекар ...

# 89
Bibi_34-Ще раждам в МД.А ти?

Общи условия

Активация на акаунт