Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 869
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Смърфиета клипчето е страхотно и аз се просълзих  Hug
Колче мерси за инфото прочетох в темичката за болниците Simple Smile

# 61
Сладурки, я кажете има ли значение каква минерална вода пием?

Минералната вода не е за предпочитане през бременността , особено ако имаш проблем с бъбреци. Затормозява им работата , а те имат два пъти повече работа от нормално. Аз редувам изворна на Девин и чешмяна  Peace

# 62
Записче и от мен в новата темичка.
Доста време компа беше развален и имам много да чета от старата тема.
poliksandrita честито момченце,сигурно много си се изненадала Grinning

# 63
  • София
  Днес направих първата покупка за бебето - купих му музикална играчка, с дранкулки на "Fisher Price"  newsm10. Съответно и за баткото се сетих, но той ми каза, като се приберем и ще ходим заедно да изберем за него  Laughing.

За 1 ден, голямо писане сте му ударили  Laughing.

jdesika, с баткото ползвах олекотена завивка, която е по-голяма. Та я използвах дълго време.
Първата зима ползвахме спално чувалче без ръкави  Peace.

Мимозка, то и за не съм в синхрон с мадамата с коремчето, над нейното ми е  Wink.

beru6ka, моите съболезнования за свекърва ти  Flowers Rose.

Дидка, добре, че малкия дявол е сполетял Неси  spoko.

Дъгичка, олекотената завивка я слагах в плик със същата картинка. Зимата съм завивала баткото с одеалце в количката.

ioli78, аз също съм за "Шейново"  Laughing.

Мимата14, по-добре питай болницата, в която ще раждаш. Все пак, това са важните неща: лична карта, всички изследвания, нощница, чехли/джапанки, бельо, превръзки, памперси-обикновени (ако те ще ги слагат на бебето), водичка за теб, паста и четка за зъби, виличка и лъжичка за теб. Помпата за кърма може в следващите дни.

poliksandrita, честито ви момченце  Hug  Laughing.

# 64
Ееей, голямо писане е паднало днес... Simple Smile
Beru6ka, съболезнования за свекърва ти. Дано покрай бебето мъката е по-лека!
Дидка, споко! Случват се такива работи на малките деца, добре че сте се разминали леко.
Poliksandrita, те това е изненада - да ви е честит мъжа!
Момичета, някой пие ли Гинипрал? Аз от два дена пия и направо се чувствам парцал, снощи до припадък стигнах.  Четох, че го изписвали с успокоителни за сърцето. Дайте акъл, моля.

# 65
  • Карнобат
Мамита вие как смятате да раждате с упойка при нормално раждане или без? Защото аз смятам да раждам с епидурална, но ми се иска да чуя и вашето мнение. Някоя от вас, която е раждала с такава ще може ли да ми каже как е било?

Много ви благодаря за щъркелчето!

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 19:02 от poliksandrita

# 66
Моля мамите със секцио да споделят имат ли някакви болки в областта на операцията. Не знам от тежестта на бебето ли , от сраствания ли ... ама доста ме наболява вече ниско долу и се чудя само аз ли съм така. Пък има още доста време и бебо има още да расте ...

# 67
Момичета,да се оплача,че освен на вас,няма на кого SadХодих за резултатите от изследванията,нещо не се разбрахме с докторката и тя ми се развика накрая,като не разбирам добре,да си водя преводач CryЗнам,че принципно е така,но няма кой,от това,което разчитам,виждам,4е освен хемоглобина,и хематокрити и хематити са мн под норма,и те ли са отговорни за анемията?
И в урината гледам левкоцити,хематити,бактерии и епителни клетки,това е,,,а защо ме питаше дали ме е видял гинеколог и все повтаряше атенсион(внимание),нещо си newsm45

# 68
  • В две мънички очи...
loshata mishka имаш ли изследването в теб?

# 69
Ysabell,аз ги разчетох,имам анемия,това е ясно,др. всичко с изключение на урина е ок.Но аз си бях написала на едно листче домашно,че всеки ден колабирам,и в тази връзка може би искаше да ми каже нещо,но уви.....аз не можах да разбера,а тя се изнерви и така SadЩе отида,когато намеря с кого отново,благодаря  Hug

# 70
Запис и от мен. Нямам много време, даже сега се връщам да изчета старата тема, че бяхме малко болни с щерката.

# 71
Привет, да се разпиша и аз!!! Кога успяхте да изпишете 5 страници Simple Smile
Много ми харесва заглавието на темата - семпло!!! Браво!!!
Мишле, направо ти съчувствам за ситуацията, милата... Знам какво е да си в чужда страна без да знаеш езика, но поне майка ми беше до мен и ми помагаше.
Поли, честит ви мъж Simple Smile ама че изненада!!!

# 72
Здравейте, скъпи майчета!!! Честита ни нова темичка!
 Днес бях на преглед и имаме промяна в пола имаме си голямо пишле. Моля, нека някой ,който може нека ми замени розовото щъркерлче със синьо. Иначе сме много добре - тежиме 844 гр. Голямо мъжле, да ни е живо и здраво!
Лек следобед!!!

Ех , не съм само аз със смяна на пола по никое време  Joy да са ни живи и здрави  Hug

# 73
  • Торонто/София
ето ме и мен в новата тема - нещо интернета не работеше вчера и днес та не можах да драсна
колко много сте успяли да изпишете за това време
на всички болнички или с проблеми всякакви по една голяма  Hug Hug Hug
ние сме добре - продължаваме да се печеме в жегата - по 40 градуса всеки ден.... няма търпение вече това лято да свършва ... ремонта продължава с пълна сила.... днес докарахме пак един вагон дъски за стените....и така....
аз също се чуствам като комбинация от кит и пате  Mr. Green ..... не мога хич да седя права или да вървя за дълги периоди - все сядам.... и мен кръста и гърба ме наболяват но това си е от голямото коремче ... иначе засега други оплаквания няма - следващите няколко дена трябва да ида за теста за глюкозата пак да видим дали ще излезе ок или диабет...
poliksandrita - честито и от мен - по въпроса за упойката аз съм с две ръце за ... миналия път така и този път също ще искам - беше ми много добре с нея  Whistling
айде толкова от мен че много писане стана

# 74
хайде на кафенцето!  food010
Аз използвам ,че джуджето спи още за да ви навестя.
За раждането мисля този път да си искам епидурална, предишният път изстрадах ама мисля тоя път да не си го причинявам.

Дарка, аз родих нормално и пак имам едни болни ниско в дясно, било най вероятно от сраствания...мен не  ми е много ясно какво с какво се срастна при нормално раждане ама това и Томова ми го каза.

Мишчица, много неприятно знам много добре как се чувстваш с езика, защото преди години  и аз отидох в Испания да уча по Еразмус и знаех всичко на всичко десетина думи...но намери някой, с който да отидеш и да разбереш точно какво ти се случва. Не се отчайвай!

хайде по-малко болежки и повече положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт