Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 940
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Миньон -покажи каккво си си купила от La Redute ако не ти е проблем.
Не съм им фен много на триците,но ще опитам аз лично имам много киселини напоследък и то направо  ме изгарят  Close Такова чудо с Неси не ми се е случвало...

# 136
 Миньон  възглавницата е супер искам и аз такава, ей ще ме заразите с това пазаруване.Влизам сега да разгледам  La Redoute

# 137
  • Пловдив
аз за покупките -нищо нямам да взимам предварително,не от суеверия ,а просто защото установих от предното дете ,че е по-добре.
За първото детенце това което беше купено предвареително беше-10дена преди термина си взехме кошара,която обаче оставихме в зълва ми,свекървата беше купила комплект за изписване+3 бодита,3ританки,3 блузки,чорапки,хавлийка,които на първо време след раждането да ползвам,моята баба беше купила обиколник за кошарата.Всичко друго на следващия ден след изписването ходихме с мъжо до Вис Виталис и купих каквото трябваше.количка тогава купихме чак след 10-ина дена след раждането
май това беше,общо взето

# 138
  • 42.016399,23.101179
Ние с Виктория направихме на бързо един плаж и сега почиваме в къщи, голяма жегааааа е....... Confused
Миньон отдавна съм хвърлила око на такава възглавница, ама нещо скъпичка ми се виждаше по другите сайтове. Не знаех че и Ла редута имат такива, колко струват там? Аз си я харесах най-вече заради бременността, не само заради кърменето, може да я използваш и така докато се роди бебо:
Ailan страхотни са и твойте покупки. Wink
EliK аз и преди 5 години не съм знаела за съществуването на такива  пелени. Много са темите и тук във форума за тях, ето някои:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392412.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506302.120
MMka от това което прочетох отзивите за пелените на Бамбино мио са почти само отрицателни. Но от много други фирми майките са останали изкючително доволни. Laughing
Аз още съм в процес на проучване, на нищо конкретно не съм се спряла. newsm78

# 139
Айлан, страхотни покупки!  Peace Много са сладки нещицата! Хич не ги слушай твоите. Да ти отнемат от удовлствието да пазаруваш за бебоците, което си е най-приятната част от цялото бременеене, просто не е честно  Wink !

Такава възглавница за кърмене ми подари една моя приятелка. Било и е супер удобно с нея. Ползвала я е и не само за кърмене, а и като обиколник за бебето, както някой по-нагоре писа. В първите дни бебетата обичат да им е тесничко, да се чувстват като в корема на мама.
Нямам скрупули да ползвам употребявани неща от мои близки хора. Пере се и е като нова! Peace

Отказах се да ходим до Джъмбото, жегата навън е ужасна. Ходихме с мъжа ми до центъра, че имахме работа там. Няма жив човек, все едно бомба е паднала. Ще отида някой друг ден.

# 140

Миньон отдавна съм хвърлила око на такава възглавница, ама нещо скъпичка ми се виждаше по другите сайтове. Не знаех че и Ла редута имат такива, колко струват там? Аз си я харесах най-вече заради бременността, не само заради кърменето, може да я използваш и така докато се роди бебо:

Аз точно така я ползвам в момента и затова съм толкова щастлива  Grinning. И в Ла редут-а не е евтина. Редовната й цена е към 60 евро, в момента има 25% намаление.
Дидке, по-нататък, ако намеря време, ще пусна снимки. Сега с инженера тръгваме на път  travel
Приятен уикенд на всички!

# 141
Момичета,във Кауфланд има възглавница за кърмене,цената и беше мисля 19,90 лв. Търсих снимка да ви я покажа,ама не намерих. Явно обаче никой не ги купува,защото вече доста време стоят. Поне в русенският Кауфланд.

# 142
  • 42.016399,23.101179
Момичета,във Кауфланд има възглавница за кърмене,цената и беше мисля 19,90 лв. Търсих снимка да ви я покажа,ама не намерих. Явно обаче никой не ги купува,защото вече доста време стоят. Поне в русенският Кауфланд.
⅞ ...and Happily Ever After благодаря ти, ще проверя и в нашият Кауфланд, дано да я има. Laughing

# 143
Мисля си обаче, че е толкова евтина,защото не е пълна с онези топченца вътре,а нещо меко-като обикновена възглавница. Не мога да преценя дали си струва за да си я купя и аз,ама хвърлих един поглед че обсъждате тях и то за доста по-високи цени,та затова се замислих.

# 144
Здравейте мами!

Ние днес с компанийка пак бяхме на пикник в Говедарци, точно за да се опазим от жегата, и наистина успяхме, много хубавичко и свежичко ни беше под сянка и до рекичка. Не ми се мисли какво е било в София  ooooh!

ММка, мила, аз се оплаквах от хемороиди, че и мен ми се появиха сега за първи път и не знам как ще се оправям, че каквото и да ям, имам си запек по 2-3 дни и това е. Слава богу кървене не съм имала засега. Мен засега ми казаха, редовно измиване, по 2-3 пъти на ден и избърсване с мокри кърпички за интимна нега или мека тоалетна хартия, че да не се предизвиква допълнително дразнене от  хартията. Аз съм тази седмица на преглед при доки и ще я питам има ли някаква помощ и ще  пиша. А за всеки случай до тогава, ще ги пробвам и триците препоръчани от Миньонка.

За такава възглавница, и аз мисля да взема и то повече за кърменето, а и мисля, че и на бебо ще му е удобно сгънат в нея да си лежи  Rolling Eyes

Аилан, хубави са покупките ти и не се случва нещо в което не вярваш! Така че, ако не се вслушваш във всичко което ти казват роднините, подобре за теб!  Wink  Майка ми е пълна с такива бабини деветини, и аз изрично съм и забранила да ми казва кое трябвало, кое не, че въобще не искам и да знам.  Wink  Това което не го знам, не го и мисля  Wink

Лека вечер мами!

# 145
 Simple SmileЗдравейте,мами!За всички,които имат запек,няколко съвета от личен опит.Най-слабителните плодове са крушата и сините сливи,когато няма пресни,може и сушени,наблегнете на тях WinkОтносно хемороидите,аз имам от години,което налага и малко диетка,избягвайте пикантни храни,мийте ги със студена вода,свива разширените съдове,преди бременността ползвах всякакви свещички и кремове,но сега наблягам на домашен лекар,като един бабински крем,който помага и при изгаряне.Приготвя се от половин настърган бебешки сапун,1 с.л. мед,1 ч.л. хлебна сода,смесват се и завират на водна баня,сваля се от котлона и като се втрвърди,кремчето е готово за употреба newsm10
P.S.Дано не ви се налага..........

# 146
Момичета, може ли да разбере човек кога изтича по малко околоплодна течност и кога е просто течение?  Rolling Eyes
Понякога, като се бърша и имам, нещо което изглежда като течение (без цвят и мирис) , но как да съм сигурна дали наистина е така?!

Друг въпрос... Когато се ползват тези непромокаемите подложки за повиване, които се слагат на легълцата, какво се постиля отгоре. Пелена дали е достатъчна?  newsm78

# 147
  • София
  Днес се разходихме до Витоша с наши приятели. Постояхме на "Златните мостове" под едни борчета на прохлада. Добре ми се отрази. Иначе от жегата, макар и в къщи, ми става лошо  Sad.

Мимозка, новият магазин на "Вис Виталис" е по-зареден. Старият са го позанемарили  Thinking.

# 148
  • В две мънички очи...
Дори къде се намира този нов магазин?

# 149
Опа закъсняла съм, но записче от мен!

Общи условия

Активация на акаунт