Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 942
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Дъгичка -аз с Неси само пелена слагах и беше достатъчно. Peace
Dori -къде е новия магазин?

# 151
Мерси, дид!   bouquet
Ама и нов ли има (Вис Виталис) ? За софия става дума, нали?  newsm78
Дидка, намалили са сиво-розовата количка, вече е 299  Crazy

# 152
Мерси, дид!   bouquet
Ама и нов ли има (Вис Виталис) ? За софия става дума, нали?  newsm78
Дидка, намалили са сиво-розовата количка, вече е 299  Crazy
Къде я гледа че е намалена?Ако има линкче ще ми пуснеш ли   bouquet

# 153
Здравейте, момичета. Днес беше тържеството на Малчо в яслата - много хубав беше, макар че нещо объркаха танца  Grinning Нищо, в градината повече ще могат  Heart Eyes
ДесиМ, кофти е в болница, и аз съм го изпитвала няколко пъти  Confused Но е необходимо зло както се казва. Лежи си и почивай, още има няма 10 седмици  Party
ailan, супер са ти полупките! И аз съм на мнение да не слушаш никого, защото ако мислим само лоши неща ще ги предизвикаме  Hug От кога ти е поръчката иначе? Да видим моите от Ла Редут кога ще дойдат.
За възглавницата за кърмене - замисляла съм се, но нали предният път не съм кърмила дълго и не ми се е налагало да я купувам. Дано ми потрябва, купуването е най-лесната работа  Wink
Това е от мен, лека вечер на всички!

# 154
Добро утро на всички мамаи!Днес е един много хубав празник и затова ви каня на    food010  кафенце рано,рано!Да им е честит на всички празнуващи,а аз днес имам малък корбан,който празнувам всяка година с малко гости за обяд,така че съм станала рано да се захващам с готвенето.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 155
  • Козлодуй
Честит имен ден на всички, които носят името Мария.

# 156
Честит имен ден на всички именници!
Аз днес се събудих рано рано, до сега се мъчих да поспя още малко, но не става, много ме тормози тая жега. Сега закусвам и пиивам кафенце и се опитвам да се настроя психически за чистене, готвене и една пералня Confused ама нещо не ми върви настройката  Mr. Green

# 157
  • София
    Честит Имен Ден на всички Мимета и Марианки!
      Бъдете здрави, богословени, с безпроблемни раждания и здрави бебчета, обичани и всеотдайни!

# 158
  • София
    Под нов магазин на "Вис Виталис", имах предвид в Пловдив  Wink  Peace.

Тук в София "Вис Виталис" се намира на "Симеоновско шосе" 110, в района на бившия хотел "Амбасадор". Ето местоположение: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=aafa19e87394bab560303448a345f3d3&tip=1

Дидка, присъединявам се към кафенцето, но с мляко с нес  Laughing. Спорна кулинария и весело празнуване  Hug.

# 159
Добро утро и от мен! Поздрав за всички Марии! Да ви е честито името!

Вчера до 2 часа играх на Majong , но пак станах рано Cry И аз не мога да спя.

Дори, магазинът в Пловдив е по-стар от магазина в София  Heart Eyes

# 160
Добро утро момичета и честит празник на всички ни днес !!!  bouquet

Отивам да си направя една лека разходка, докато не е станало много горещо. Уф, тея жеги няма ли да свършват вече Sad ...
От вчера съм зарязана за няколко дена напълно сама в Атина (докато се завърне милия от България) и направо издивявам. Сещам се за мишлето, че беше казала че е съвсем сама през повечето време и незнам как бих могла да издържа-много е гадно.
Незнам как сте вие, но аз на моменти имам ужаааааааааасни киселини (вечер), например снощи два часа ме тормозиха преди да заспя. Айде да не се оплаквам, че не е е привично за мен Simple Smile

Лек ден милички Heart Eyes

# 161
  • Дъблин
Добро утро и от мен в този хубав празничен ден Simple Smile
Честито на всички именици, да са живи и здрави!
Браво на всички вас, които са се поразходили уикенда. Ние не можахме вчера, а днес май ще бъда разходена до някой мол  Mr. Green Ама и това е нещо, поне е прохладно вътре.
А, сменила ми се е лентичката вече, та ето ме и мен вече в 7-ми месец Simple Smile Аз съм добре подритвана, побутвана и подпирана отвътре почти денонощно  Heart Eyes
Не знам дали някоя от вас вчера е била на онлайн лекцията на Лече Лига, аз слушах и гледах и ми беше много интересно, на тема "Първи дни с бебето" и с подробни обяснения за кърменето.
Ще има такива онлайн лекции и в следващите 2 съботи  Peace

# 162
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug
Да са ви живи и здрави имената, да ви носят само хубави емоции, щастие, любов, успехи и късмет!!! И разбира се живи и здрави сладки бебчета през ноемвр
и   bouquet Heart Eyes Hug

Дъгичка, и аз много се чудя за туй течение и за водите. И съм се замисляла дали не е околоплодна течност или си е просто течение ама как се различават не знам  Rolling Eyes

Бебославка, мишке - мерси  Hug Много е неприятно това. За щастие кървенето не се е повтаряло и дано да не се. Тази сутрин си хапнах иначе мляко и трици и дано има ефект  Praynig
Миньон, да те питам, има ли някакво съотношение за млякото и триците или на око?

А някоя да е почнала да повръща пак? Аз си мисля, че може да е заради запека, защото все пак ям, а нищо не изхвърлям... ама пък чувствам глад  Confused Охх, какво ли ме чака още 3 месеца  ooooh!

# 163
Честит имен ден, на всички празнуващи днес!!!   bouquet
 Мисля, че ще намажем голяма почерпка  Wink

Didka, е оказва се, че тука си е само този на "Симеоновско"  Simple Smile
ММка , май няма някакъв начин.  newsm78 Чудя се за този разтвор, който използват в болниците, за да установят дали текат, не се ли продава в аптеките  Rolling Eyes

Аз също тая нощ хич не можах да спя, само от едната страна, на другата. Сега съм като бабичка, гърба ме боли.  Whistling

1. Някой отново да ме "светне" какво е оверолче  Embarassed

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 11:56 от Дъгичка

# 164
Присъединявам се към поздравите за Марийките , да са живи и здрави   bouquet много хубав празник , преди две години на днешния ден успяхме да се вредим в църквата и да кръстим малкия  Heart Eyes

Да ви се оплача , понеже дребния е болен от сряда и сега си прехвърли сополките на мен , а снощи даже се позакашлях лошо ... ама се надявам с бабешките илачи да се размина. Меда със сода и чайчетата ми оправиха за сега гърлото , ама сопола е зверски  Confused Отделно таза ме влудява , много ме болят ставите, бъзсънието ме доубива ... абе чудно просто  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт